- 19 Ağustos 2014
- 265
- 225
- 103
Yaa off sorma bende AUZEF çocuk gelişimi okuyorum hiç calisasim gelmiyorBir de aöf sınavlarına giren var mı bu süreçte benim gibihiç kafamı toplayamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa off sorma bende AUZEF çocuk gelişimi okuyorum hiç calisasim gelmiyorBir de aöf sınavlarına giren var mı bu süreçte benim gibihiç kafamı toplayamıyorum
Evet benimde ilk kızımdan burdan bir WhatsApp grubumuz var sürekli iletişim halindeyiz aile gibi oldukKizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
İstanbul beykozdayım 2. hamileliğim eylülde 3 yaşına girecek bir kızım var Allah nasip ederse siz neredesinizKizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
Amin canım cümlemiz inşallah sağlıkli bir şekilde kucağımiza alırızÇok sevindim sizin adınıza sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız insallah![]()
İnşallah çok teşekkür ederim10 gune kadar geri ileri olabiliyor sorun yok merak etmeyin buyudukca degisir o deger hep
Kizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdaninşallah saglikla kucagimiza alalim
Ayy nolcak bu halimiz bilmiyorumYaa off sorma bende AUZEF çocuk gelişimi okuyorum hiç calisasim gelmiyor
Evet benimde ilk kızımdan burdan bir WhatsApp grubumuz var sürekli iletişim halindeyiz aile gibi olduk![]()
Ne jeli canım , yerleşme kanaması olabilir mi ? Yarın doktor kontrolün olduğu iyi olmuş canım ilk kızımda çok kanamam olmuştu hep yatmıştım bunda çok şükür şimdilik yok olmazda inşallahSelam kizlar benim az önce peceteye bayağı yoğun kahve leke geldi çamur gibi jelden sonra oluyor arada ama bu sefer çok geldi yarın kontrolüm var bakalım....sizce ne olabilir
Aktif kanama kırmızı olan bugün doktorum siyah ve kahverengi kan içerde kalan aktif olmayan kan dedi inşallah bir şey olmaz progestan fitil verir doktorunuz kahverengi de olsa veriyorlarSelam kizlar benim az önce peceteye bayağı yoğun kahve leke geldi çamur gibi jelden sonra oluyor arada ama bu sefer çok geldi yarın kontrolüm var bakalım....sizce ne olabilir
Tamam canım sağol progesteron jel ve haftada bir iğnem var zaten ama belki fitil de verirAktif kanama kırmızı olan bugün doktorum siyah ve kahverengi kan içerde kalan aktif olmayan kan dedi inşallah bir şey olmaz progestan fitil verir doktorunuz kahverengi de olsa veriyorlar
Yok canim yerleşme olamaz altı haftalık falan su an sanırım... progesteron jel kullanıyorum canım sağol inşallah bir sorun olmazNe jeli canım , yerleşme kanaması olabilir mi ? Yarın doktor kontrolün olduğu iyi olmuş canım ilk kızımda çok kanamam olmuştu hep yatmıştım bunda çok şükür şimdilik yok olmazda inşallah
içini ferah tut inşallah bir şey olmazTamam canım sağol progesteron jel ve haftada bir iğnem var zaten ama belki fitil de verir
Sağol canım inşallahiçini ferah tut inşallah bir şey olmaz
Cidden çok iyi oldu bizim grupta özellikle bebeler doğduktan sonra uykusuz gecelerdeBennnBakırköydeyim , şimdilik evime yakın diye özel çamlık hastanesi Varujan Mağar a gidiyorum, memnunum şu Virüs biraz daha azalsın Dr. Yusuf Olgaç a gidicem inşallah doğumu onunla yapmak istiyorum.
Ayy nolcak bu halimiz bilmiyorumkolay gelsin canımm
Yaa benim de var ilk kızımdan wp grubumuzhatta gelin wp grubum da kardeş gibi aile gibi olduk. Yıllardır birlikte mutlu olduk birlikte üzüldük
Yok canim yerleşme olamaz altı haftalık falan su an sanırım... progesteron jel kullanıyorum canım sağol inşallah bir sorun olmaz
Evet evet doğumlarımız yaklaşınca herkes için yasin okumaya başlamıştık sırayla hey gidi günlerCidden çok iyi oldu bizim grupta özellikle bebeler doğduktan sonra uykusuz gecelerde![]()
İstanbul beykozdayım 2. hamileliğim eylülde 3 yaşına girecek bir kızım var Allah nasip ederse siz neredesiniz
Evet benimde ilk kızımdan burdan bir WhatsApp grubumuz var sürekli iletişim halindeyiz aile gibi olduk![]()
devlet hastanesine mi gidiyorsun 2011-2014 dershaneye gelmiştim aöf için dayım halam dayımın kızı ümraniyede oturuyorlarYakinmisiz bende umraniyedeyim 2. Hamileligim 13 aylık bir oglum var ☺