2021 Şubat Anneleri

Kızlar çıktım doktordan çok. Şükür bir sorun yokmuş

Ohh çok şükürr 🙏🏻🙏🏻

Yeni gelenler hoşgeldi 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Ben de doktora gittim sabah kontrolüm vardı 12 mm olmuş kese kalp atışı görmedi 15-20 gün sonra gel dedi ultrasonu pek iyi değil sanırım kızımda 6+0 da görmüştüm kalp atışını
225D552C-B89F-4F68-85F6-078B5E4D1578.webp

İlk göbekten yaptım ben direk batırdım görsellerde gösterilen yerlere 4 parmak göbek çevresinden iğne dik bı sekilde ilk başlarda morarttim sonra alıştım çok şükür koldan çok acıdı göbek büyüyünce bacağa gecicem nasip olursa
Anladım canım cokk Sağol benim iğne fobi var birde bilmiyorum nasıl yapıcam çok. Kötü hissediyorum

Ohh çok şükürr 🙏🏻🙏🏻

Yeni gelenler hoşgeldi 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Ben de doktora gittim sabah kontrolüm vardı 12 mm olmuş kese kalp atışı görmedi 15-20 gün sonra gel dedi ultrasonu pek iyi değil sanırım kızımda 6+0 da görmüştüm kalp atışınıEki Görüntüle 2657406
Sana da hayırlı olsun inşallah ileri ki haftalarda görürsun canım

Geçmiş olsun ve gözün aydın 💖 Randevu aldım bu hafta yaptırıcam inşallah🙈 evet çok önemli bu testler devlette yaptıramadım hamilelikten önce bakıyoruz diyen saçma bir doktora denk geldim.
Dün kan verdim rubella igg ve cmv igg pozitif ama cmv igm negatif çıktı. Şu an bende kafayı yemek üzereyim 23 aylık kızım var onda hepsi negatif ti. Ankaradayım annemin ameliyatı için gelmiştim. Napıcam şimdi dönene kadar:(

Dün kan verdim rubella igg ve cmv igg pozitif ama cmv igm negatif çıktı. Şu an bende kafayı yemek üzereyim 23 aylık kızım var onda hepsi negatif ti. Ankaradayım annemin ameliyatı için gelmiştim. Napıcam şimdi dönene kadar:KK43:
Canım igg daha önceden geçirdiğin bağışıklık sağladığın için pozitif önemli olan igm olanların negatif olması igm pozitifse sorun oluyor

Hangisini verdi canım? İstersen ilkini bi hastanede yaptr sana göstersinler daha iyi olur ben öyle yapmıştım. Yaklaşık 1 aydır kendim vuruyorum hergün
Yapamiyacam suan yapamadım ağlama krizinden carpintidan ölecem çok kötüyum sırf korku yüzünden elimde degil

Yapamiyacam suan yapamadım ağlama krizinden carpintidan ölecem çok kötüyum sırf korku yüzünden elimde degil
Allah yardımcınız olsun. Emekli zahmetli annelik yolları. Topikte her an bunu hissediyorum. Bir başkasından yardım alın isterseniz insan kendi kendine zorlanabilir haklısınız korkmakta.

Yeni gelenleri tebrik ederim💜 sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah.
Eklentide kadın doğum doktoru erhan karaalp kendisine sorulan soruya yanıt vermiş. Bu konuda endişeli annelerimizi bi nebze rahatlatmak için paylaşmak istedim 💜

Eklentiler

• CD32767C-90CA-4D68-BE6F-E6CA612DEE00.webp
    CD32767C-90CA-4D68-BE6F-E6CA612DEE00.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 46
Dün kan verdim rubella igg ve cmv igg pozitif ama cmv igm negatif çıktı. Şu an bende kafayı yemek üzereyim 23 aylık kızım var onda hepsi negatif ti. Ankaradayım annemin ameliyatı için gelmiştim. Napıcam şimdi dönene kadar:KK43:
Bu konuda hiç bilgim yok. Ne oluyor bu durumda canım? Dur hemen endişe etme belki bir doktora telefonla ulaşıp sorarsın.

Allah yardımcınız olsun. Emekli zahmetli annelik yolları. Topikte her an bunu hissediyorum. Bir başkasından yardım alın isterseniz insan kendi kendine zorlanabilir haklısınız korkmakta.
Yardım alsam da fayda etmez beynimi söküp atmadikca bu korkuyu yenemiyorum hem suçlu hissediyorum hemde yapamiyacagim diyorum gerçekten saatlerdir Ağlıyorum
Bu korkunun bir mantığı yok çıkıp bebeğim için herşeyi yaparım diye cesaret gosteremiyorum suan doktorumla konuşucam gerçekten gerekmiyorsa ilaçla devam edicem yoksa bu çaresizlik mantıksız korku beni intihara bile sürükleyebilir çok lanet birsey okadar korkuyorm yani

Yardım alsam da fayda etmez beynimi söküp atmadikca bu korkuyu yenemiyorum hem suçlu hissediyorum hemde yapamiyacagim diyorum gerçekten saatlerdir Ağlıyorum
Bu korkunun bir mantığı yok çıkıp bebeğim için herşeyi yaparım diye cesaret gosteremiyorum suan doktorumla konuşucam gerçekten gerekmiyorsa ilaçla devam edicem yoksa bu çaresizlik mantıksız korku beni intihara bile sürükleyebilir çok lanet birsey okadar korkuyorm yani
Canım insanın kendi canı da tatlı. Kimi soğukkanlı. Ama bana sorsan ben de yapamam. Ne kadar bebeğimİze sağlıkla kavuşmak istesekte kendimizi de yoksayamayız ki. Bizlerin de hassasiyetleri var. Sıkma güzel canını. Dünyanın en iyi annesi bebeğin için yine sensin. Başka bir çözümü vardır belki hadi konuş bize de haber ver.

Canım igg daha önceden geçirdiğin bağışıklık sağladığın için pozitif önemli olan igm olanların negatif olması igm pozitifse sorun oluyor
öyleymiş evet canım, aklım çıktı bir anda. İlk gebeliğimde böbreğimde büyüme olmuştu hamilelikte, hamilelikten sonra takip denmişti. Ama Bi sıkıntı yaşamadım diye baktırmadım hiç. Şimdi gene ürik asit düşük, dansite yüksek, enfeksiyon var gözüküyor ve boşluklarım ağrıyor. Onun ehvamıyla bir de onları pozitif görünce aklım çıktı. Alper kağan mumcuyu dinledim sakinleştim.

Kızlar leke olmadığı sürece progestanı kullanmak iyi mi acaba? Benim hiç lekem olmadı. Sadece doktor kesem uzun ve düşme tehlikesi var diye verdi. Birde cinselliği yasaklattı. Doktorumu değiştirsem mi acaba ya 🤔

Bu konuda hiç bilgim yok. Ne oluyor bu durumda canım? Dur hemen endişe etme belki bir doktora telefonla ulaşıp sorarsın.
İgmler pozitifse sorunmuş canım onlar negatif Allahtan. İgg bağışıklığım var demekmiş. Yakın zamanda geçirmemişim.

Kızlar leke olmadığı sürece progestanı kullanmak iyi mi acaba? Benim hiç lekem olmadı. Sadece doktor kesem uzun ve düşme tehlikesi var diye verdi. Birde cinselliği yasaklattı. Doktorumu değiştirsem mi acaba ya 🤔
20 tane şişeye kan verdim birde. Abartıyor gibime geldi doktorum. Kolum mosmor oldu.

Benim ilk doğumum normal inşallah bir aksilik olmazsa bu doğumum da normal olsun istiyorum ama ilkinde çok tecrübesizdim keşkelerim var Yusuf Hocayla keşkesiz doğum yapmak istiyorum. Üstelik ilk doğumdan bir süre sonra Doula eğitimi aldım. İnşallah senin de gönlüne göre olur ssvd yaparsın sağlıkla keşkesizce 🙏🏻
Ne güzel isteğiniz gibi sağlıklı bir doğum olur inşallah, ssvd ücretleri çok yüksek yoksa hiç düşünmedeh gideceğim 🙂

Back
X