2021 Şubat Anneleri

öyleymiş evet canım, aklım çıktı bir anda. İlk gebeliğimde böbreğimde büyüme olmuştu hamilelikte, hamilelikten sonra takip denmişti. Ama Bi sıkıntı yaşamadım diye baktırmadım hiç. Şimdi gene ürik asit düşük, dansite yüksek, enfeksiyon var gözüküyor ve boşluklarım ağrıyor. Onun ehvamıyla bir de onları pozitif görünce aklım çıktı. Alper kağan mumcuyu dinledim sakinleştim.
Sevindim sakinleşmene geçmiş olsun enfeksiyonu ihmal etme ama düşüğe yol açabiliyor diyor doktorlar, antibiyotik falan vermedi mi doktorun

Merhaba dünden beri akıntı içinde kan geliyor benden. Dün doktora gittim kese duruyor. 10,5 mm. Yolk sac var. Enfeksiyon da olabilir dedi doktor. Fetal kalp oluşmadan progesteron önermiyoruz düşecekse de sağlıksız oldugu için düşer dedi doktor. İsterseniz yazayım dedi yazdırmadım. Beyaz akıntı içinde kan parçaları gibi. Rengi kırmızı da değil kahverengi de değil. Benim durumumu yaşayan var mı ?😐
Geçmiş olsun benim şu an öyle akıntı içindi kan geliyor doktor enfeksiyondan olduğunu söyledi

Sevindim sakinleşmene geçmiş olsun enfeksiyonu ihmal etme ama düşüğe yol açabiliyor diyor doktorlar, antibiyotik falan vermedi mi doktorun
Test sonuçlarına hastane sitesinden baktım Ankaradayım şu an. İstanbulda yaşıyorum. Burada devlete gittim haftaya gel demişti randevu alıp. Enabıza da henüz yansımadı sonuçlar yansısa doktorumu arayıp fikrini alıcam telefonla.

Canım insanın kendi canı da tatlı. Kimi soğukkanlı. Ama bana sorsan ben de yapamam. Ne kadar bebeğimİze sağlıkla kavuşmak istesekte kendimizi de yoksayamayız ki. Bizlerin de hassasiyetleri var. Sıkma güzel canını. Dünyanın en iyi annesi bebeğin için yine sensin. Başka bir çözümü vardır belki hadi konuş bize de haber ver.
Ilac kullanıyorum zaten gün aşırı yap dedi .
Mesajın okadar iyi geldi ki stresten çok kötü oldum umarım bir yolu bulunur henüz aramadi beni doktor
Bebegiminde kolları bacakları oluşmaya başlamış tomurcuk gibi hareket ediyordu gerçekten zihnim darmadağın herkesin yaptığı birseyler nasıl böyle korkuyorum aklım almıyor okadar terapi ilaç boşaymış inşallah hayırlısı olur 😔

Mesajın okadar iyi geldi ki stresten çok kötü oldum umarım bir yolu bulunur henüz aramadi beni doktor
Bebegiminde kolları bacakları oluşmaya başlamış tomurcuk gibi hareket ediyordu gerçekten zihnim darmadağın herkesin yaptığı birseyler nasıl böyle korkuyorum aklım almıyor okadar terapi ilaç boşaymış inşallah hayırlısı olur 😔
Eşin yapamaz mı canım iğneyi illaki kendin mi yapmak zorundasın

Acsess bars ya da thetahealing öneririm size bu korkunuz için hatta kök inancınız için şöyle sorayım iğneyi yaparsanız en kötü ne olur

Ben iki kayıp yaşadığım için o acıları tekrar yaşamaktansa dişimi sıkıp yapıyorum her gun
Haklısın inşallah bende bir yolunu bulabilirim bende iki düşük yaptım ama ne ilaç ne aspirin kullanmamistim ozaman sanırım bugün bu konuyu kapatıp dinlenmem gerekiyor fazlasiyla stres oldum dua edin benim için inşallah bende aşabilirim

Eşin yapamaz mı canım iğneyi illaki kendin mi yapmak zorundasın
Başkasının yapması birsey değiştirmiyor bir yolunu bulmam gerekecek doktora tekrar konusucam sadece ilaçla olursa öyle devam edicem ecopirinld

Valla ben çocuğumun açık yarasına pansumanı bile yapamadım akşam gelip yapması için eşimi bekledim. Rabbim miniğine sağlık versin inşallah gerek kalmaz dışarıdan müdahaleye. Doktoruna korkundan bahset canım. Senin gibi bir sürü insan var bir çözümünü bulmuşlardır belki

Botoks felan yaparken iğne öncesi anestezi krem sürüyorlar sanırım acaba böyle durumlarda kullanılabiliyor mu? Ya da acıyı hissetmeyecek olman seni rahatlatır mı bi soruştur istersen Feminas Feminas

Botoks felan yaparken iğne öncesi anestezi krem sürüyorlar sanırım acaba böyle durumlarda kullanılabiliyor mu? Ya da acıyı hissetmeyecek olman seni rahatlatır mı bi soruştur istersen Feminas Feminas
Araştırabilirim korkum acı değil vücuduma o demir parçanın batması girmesi gözümde büyüyor işte hayırlısı olur inşallah ilaçla güzel gidiyor iğne de fayda eder dedi bakalım ne diyecek bilmiyorum. Çok sağol

Araştırabilirim korkum acı değil vücuduma o demir parçanın batması girmesi gözümde büyüyor işte hayırlısı olur inşallah ilaçla güzel gidiyor iğne de fayda eder dedi bakalım ne diyecek bilmiyorum. Çok sağol
Kan verirken ne yapıyorsun canım kötü mü oluyorsun o zaman da

Vermesi lazımdı canim nasıl sağlıksız ise düşer ya saglikliysa niye tehlikeye atasin ki ben hamileligimi öğrendiğim gün yaptı Dr iğneyi ve hapı verdi bunlara rağmen düşerse yapacak bişey yok dedi ki hakli
Geçmiş olsun benim şu an öyle akıntı içindi kan geliyor doktor enfeksiyondan olduğunu söyledi
bana da enfeksiyon olabilir dedi. Ben artık akışına bıraktkm
Vermesi lazımdı canim nasıl sağlıksız ise düşer ya saglikliysa niye tehlikeye atasin ki ben hamileligimi öğrendiğim gün yaptı Dr iğneyi ve hapı verdi bunlara rağmen düşerse yapacak bişey yok dedi ki hakli
Bana da mantıklı geldi henüz fetal pole yok, atan kalp yok hormonla düşmesini engellesek de sağlıksız ise kalp atmaz. Allah hepimize kolaylık versin bu süreçte, zor ve yıpratıcı bir süreç.

Back
X