Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bende araniza katıldım. Normalde 10 hafta olması gerekiyordu ama Geç döllenme olmuş Onun için şu an 8 haftalık Muş bebişim Bu arada 13 aylık da bir kızım var ve kendisi hala emiyor bu konuda ne yapacağım bilmiyorum tecrübesi olan anneler var mı acaba
Dün ayak üzeri randevu aldım dahiliye doktoruna 4 ün üzerine çıkarsa ilaç verebilirim yoksa vermem dedi bende çarşamba gününe başka doktora aldım kadın doğumcum da 2.5 üzeri olmaması lazım dedi dahiliye doktoru neyin kafasında anlamadım zaten
Benim yeşil akıntım vardı ondan sonrasında biyaz akıntı içinre kan geldi, yeşil sarı olmayan kokusuz akıntıdan korkmayın diyorlar, kötü düşününce herşeu daha kötü olabiliyor iyi düşünelimTeşekkürler. Ben internette beyaz sarımsı akıntı normal diye okumuştum ama doktor akıntı varsa enfeksiyon var dedi. Benim akıntı olmaksızın kanamam yok. Akıntı içinde kahverengiye yakın kan sızıntısı var. Artık ben de endişeyi bıraktım. Endişe edince daha iyi olmuyor. Hakkımızda hayırlısı.
orada iyi kadın doğumcular var arkadaşlarımdan doğum yapanlar olmuştu sezeryan mı normal doğum mu
ataşehir avicenna hastanesi
İlk doğumunuz nasıldğ
Eylülde 3 olacak benimki inşallah ikisinin arası 41 ay, arkadaşım 18 ay ara ile ssvd yaptı
Ben İstanbul Üsküdar’da yaşıyorum:) medipol Çamlıca’da takipliyim
Merhaba kızlar bende araniza katıldım. Normalde 10 hafta olması gerekiyordu ama Geç döllenme olmuş Onun için şu an 8 haftalık Muş bebişim Bu arada 13 aylık da bir kızım var ve kendisi hala emiyor bu konuda ne yapacağım bilmiyorum tecrübesi olan anneler var mı acaba
ataşehirHangisine gidiyorsunuz
Merhabalar herkesin bebişi hayırlı olsunArkadaslar size bir anımı anlatayım ogluma henüz 7 haftalık hamileydim eşimle Balıkesire askeri kampa gittik hastaneyle arası 1 saat gibi bi süre neyse lavaboya gittim baktım kanamam var gece vakti bindik taksiye 150 TL tuttu neyse ben o kadar korkuyorum ki doktora girdik doktor baya Bi baktı bana sen emin misin hamile olduguna dedi tabiki keseyi gördük falan dedik bebek yok dedi neyse biraz daha bakınca bebegi gördü kalp atısonı da duydu progestan yazdı sonra otele dönüp lavabo ya girdim bir baktım ki kanamam yokmus basur olmusumyani diyeceğim o ki herseyi fazla evham yapıp kendinizi fazla yıpratmayın yoksa olmadık seyler çıkarırsınız su an melegim 1 bucuk yasında ve 2. Bebegime hamileyim
Ben de aynı durumdayım dr emzirmeyi bırakmam gerektiğini söyledi çünkü sür hormon içeriyor fazlaca. Ama oğlum gün içinde çok huzursuz dünden beri gündüzleri kestimMerhaba kızlar bende araniza katıldım. Normalde 10 hafta olması gerekiyordu ama Geç döllenme olmuş Onun için şu an 8 haftalık Muş bebişim Bu arada 13 aylık da bir kızım var ve kendisi hala emiyor bu konuda ne yapacağım bilmiyorum tecrübesi olan anneler var mı acaba
Evet canım ben çok memnunum çokta temiz :) Nur Betül Tekiner e gidiyorum. İnstagramdan bakabilirsin çok ilgili :)Hangi doktora gidiyosun cnm orda yeni yapilan yer dkmi içi cok guzel hastahanenin ya cok temiz :)
Canım kalp atışı var bu gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor maşallah bebiş seninle :)Merhabalar, bugün ikinci bir görüş için çok güvendiğim eski kadın doğum dr uma gittim öncelikle bebek olmasın gerekenden küçük ama duymadığımız halde kalp atışını gördük. Dr dediki yarın kürtaj yaptırma 1 hafta daha gözlemleyeceğiz gidişat kötü olursa öyle düşünürsün aldırmayı. Bir de ufak bir kanama alanı gördü bu da yaşadığım lekelenmeleri açıklıyormuş. Beklemedeyiz yani arkadaşlar ekranda atan kalbi görünce bebeğimin benden ayrılmasını hiç istemedim. Umarım hayırlısı olur.
Yusuf olgaçta canım, sağlıkla kucağımıza alalım amaç o ne şekil olursa olsunAyyy iyi cesaret etmis vallahi cok büyük tehlike nerde yapti dogumunu o ikincisini
Yarın doktorum yapacakAhh kıyamam sana anlıyorum ama sen yapma ilkini inan bana çok acımıyo valla bal önce bi hemşire yapsın