2021 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar bende araniza katıldım. Normalde 10 hafta olması gerekiyordu ama Geç döllenme olmuş Onun için şu an 8 haftalık Muş bebişim Bu arada 13 aylık da bir kızım var ve kendisi hala emiyor bu konuda ne yapacağım bilmiyorum tecrübesi olan anneler var mı acaba

Merhaba kızlar bende araniza katıldım. Normalde 10 hafta olması gerekiyordu ama Geç döllenme olmuş Onun için şu an 8 haftalık Muş bebişim Bu arada 13 aylık da bir kızım var ve kendisi hala emiyor bu konuda ne yapacağım bilmiyorum tecrübesi olan anneler var mı acaba

Tecrübem yok ama düzenli besleniyorsan, kanaman kasılman yoksa tandem emzirmeyi araştırabilirsin

Dün ayak üzeri randevu aldım dahiliye doktoruna 4 ün üzerine çıkarsa ilaç verebilirim yoksa vermem dedi bende çarşamba gününe başka doktora aldım kadın doğumcum da 2.5 üzeri olmaması lazım dedi dahiliye doktoru neyin kafasında anlamadım zaten

Kızlar ben daha geçen hafta endokonoloji muayenesine gittim benim tiroid bezim alınmıştı ameliyat ile.
Hem Kadın doğum uzmanım hem dahiliye uzmanım hem de edokronoloji uzmanım gebelik süresinde TSH değerinin 2.5 üzerinde olmaması konusunda hem fikirler ve gebelikte her ay ölçüm yaparak takip etmek gerekiyor, bebeğin zihinsel gelişimi için özellikle ilk üç ay çok önemli çünkü bebişlerin henüz tiroid bezleri gelişmemiş oluyor dolayısıyla kendi hormonunu üretemiyor. Uzun zamandır bu hastalık bende olduğu için bir bilgilendirme olsun istedim.

Teşekkürler. Ben internette beyaz sarımsı akıntı normal diye okumuştum ama doktor akıntı varsa enfeksiyon var dedi. Benim akıntı olmaksızın kanamam yok. Akıntı içinde kahverengiye yakın kan sızıntısı var. Artık ben de endişeyi bıraktım. Endişe edince daha iyi olmuyor. Hakkımızda hayırlısı.
Benim yeşil akıntım vardı ondan sonrasında biyaz akıntı içinre kan geldi, yeşil sarı olmayan kokusuz akıntıdan korkmayın diyorlar, kötü düşününce herşeu daha kötü olabiliyor iyi düşünelim

Ahh bizzat kaderdasimsin benimde oglum 13 aylik ve 5 haftalik hamileyim vallahi oglum cok yaramaz insallah 2. Böyle olmaz yoksa yandim. Benimki anne sütü almiyor ama o konuda bilgim yok sahsen

Kızlar benim cildim giitikçe bozuluyor. 1 hafta önce çıkan sivilceler çıktı dedm sanki yenileri geliyor. Normal mi?
Benim gibi olan var mı?🤦🏻‍♀️

Aynı durumu yaşıyorum, doktor kullanma dediği için yüz yıkama jeli
, tonik, nemlendirici kullanmıyorum ondan mı oldu acaba hamilelikten mi. Ne zaman geçer acaba

Arkadaslar size bir anımı anlatayım ogluma henüz 7 haftalık hamileydim eşimle Balıkesire askeri kampa gittik hastaneyle arası 1 saat gibi bi süre neyse lavaboya gittim baktım kanamam var gece vakti bindik taksiye 150 TL tuttu neyse ben o kadar korkuyorum ki doktora girdik doktor baya Bi baktı bana sen emin misin hamile olduguna dedi tabiki keseyi gördük falan dedik bebek yok dedi neyse biraz daha bakınca bebegi gördü kalp atısonı da duydu progestan yazdı sonra otele dönüp lavabo ya girdim bir baktım ki kanamam yokmus basur olmusum😂 yani diyeceğim o ki herseyi fazla evham yapıp kendinizi fazla yıpratmayın yoksa olmadık seyler çıkarırsınız su an melegim 1 bucuk yasında ve 2. Bebegime hamileyim
Merhabalar herkesin bebişi hayırlı olsun
Ben de 2.kez hamileyim 7+4. Öncelikle kabul edemedim biraz zorlu bor gebelikti ilki oğlum şimdi 15 aylık.
Kanama alanım yine var ama çıkmaz ilaç yazmadı dr. Aktif bir kanama olmadi cokşükür.
Ilkinde 20 gün yattım proluton depot haftalık iğne her gün progestan aldım. Progestan rahmin kasılmasını engellediği için bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Yazıyorum ki hafif lekelenmesi olan ark. bir nebze rahat nefes alabilsin:) her gün aktif kanamam oldu 2 hafta o kadar igne ve ilaca rağmen birçok dr bebeğin şansı yok haftası çok küçük ay yıldızdaki ay gibi en tepede küçücük bir yer kalmış tutunduğu dediler. Oralardan döndü oğlum o nedenle çok iyi anlıyorum. Dinlenmek bol havuç suyu içmek bana iyi geldi. Inşallah tekrar aynı sıkıntılar yaşanmaz. :(

Ben de aynı durumdayım dr emzirmeyi bırakmam gerektiğini söyledi çünkü sür hormon içeriyor fazlaca. Ama oğlum gün içinde çok huzursuz dünden beri gündüzleri kestim :(

Merhabalar, bugün ikinci bir görüş için çok güvendiğim eski kadın doğum dr uma gittim öncelikle bebek olmasın gerekenden küçük ama duymadığımız halde kalp atışını gördük. Dr dediki yarın kürtaj yaptırma 1 hafta daha gözlemleyeceğiz gidişat kötü olursa öyle düşünürsün aldırmayı. Bir de ufak bir kanama alanı gördü bu da yaşadığım lekelenmeleri açıklıyormuş. Beklemedeyiz yani arkadaşlar ekranda atan kalbi görünce bebeğimin benden ayrılmasını hiç istemedim. Umarım hayırlısı olur.

Merhabalar, bugün ikinci bir görüş için çok güvendiğim eski kadın doğum dr uma gittim öncelikle bebek olmasın gerekenden küçük ama duymadığımız halde kalp atışını gördük. Dr dediki yarın kürtaj yaptırma 1 hafta daha gözlemleyeceğiz gidişat kötü olursa öyle düşünürsün aldırmayı. Bir de ufak bir kanama alanı gördü bu da yaşadığım lekelenmeleri açıklıyormuş. Beklemedeyiz yani arkadaşlar ekranda atan kalbi görünce bebeğimin benden ayrılmasını hiç istemedim. Umarım hayırlısı olur.
Canım kalp atışı var bu gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor maşallah bebiş seninle :)

Back
X