2021 Şubat Anneleri

Ben de.umitlenmistim yne her zamanki gbi kursağımda kaldı neyse surda az kaldi artik.yapacak.bisi yok 10 hafta sıkıcam disimi
üzülme inşallah, gün doğmadan neler doğar... Rabbim bu belayı defetsin de sağlıkla gidip gelelim... su gibi geçiyor zaman 5 ay bitti gitti Rabbim o güne de kavuştursun bizi🙏 amniyotik bant kayboldu mu bu arada nedir durumu minnoşun

üzülme inşallah, gün doğmadan neler doğar... Rabbim bu belayı defetsin de sağlıkla gidip gelelim... su gibi geçiyor zaman 5 ay bitti gitti Rabbim o güne de kavuştursun bizi🙏 amniyotik bant kayboldu mu bu arada nedir durumu minnoşun
Bayagi küçülmüş suanlik sorun yok cok sukur

herkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)

herkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
Bende 19. Haftada ilk hissettiğimi anladım. 23-24e kadar hissetmeyenlerde oluyomuş daha doğrusu gaza falan yoruluyomuş genelde hissedilen doktorum öğle demişti

Kişiden kişiye değişiyormuş hiç sorun etme bence. Bak ben hissediyorum ama her gün değil mesela.

Benim de 18 bitti hiç hissetmedim daha 🧐 normal sanırım ve yahut anlamıyoruz, rahat olun bence. Sağlıkla mutlulukla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba , benim detaylı ultrasonumda plesanta önde dedi doktor ama başka bir şey söylemedi. İnternette tehlikeli bir durum olduğu yazıyor ama benim doktorum sadece ultrasonda yüzü net görünmediğini söyledi . Başka aynı durumla karşılaşan var mı acaba ?
Merhaba benim oğlumda plesanta öndeydi naif bir hamilelik geçirmek zorunda kaldım 36. Haftada acil sezeryanla dogurdum kuveze falan girmedi. Doktorunuz çok riskli bir durumdan bahsetmediyse kendinize problem etmeyin genel durumunuza da bakin ona göre degerlendirin

Cevrendekilerin ağzına kürekle vur gitsin. Gayet normal canım ilk gebeligimi 20. Haftada bu gebeligimi 19. Haftada hissettim. Anormal giden bir durum yok için rahat olsun

Kilo konuşulmuş gebelikte ortalama 14 kiloya kadar almak normal kabul ediliyor ilk aylarda almamaya çalışmak gerek. Birde yüzde olarak değerlendirmekte fayda var. 55 kiloyla hamile kalan birinin 65 kiloyla hamile kalan birine göre opsiyonu daha fazla olur. 67 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Bu ayarda gidersem 12 kiloyla tamamlarim. Bu haftalardan sonra daha hızlı kilo alırız. Moraliniz bozulmasın. Ben kilolu gebe kaldığım için çok almamaya çalışıyorum. İlk gebeligimde 17 kilo almıştım

Joie brisk lx videosunu bulup izler misin netten. Oto koltuğu takılıyor videoda görürsün. Tam yatar pozisyon ve 5 bölge emniyet kemeri olduğundan yeni doğana uygun. Ben 4 aylıkken aldım. Kaliteli de bir ürün. chicco lite way3 ile onun arasında kalıp joie tercih ettim. Çünkü tekerlek manevrası daha güzeldi. Chicconun da kış ayak koruyucusu var. 25 kgya kadar taşıyabiliyor.
Canım bu çift taraflı değil galiba öyle mi? Bu eksiklik mi? Bebeği görmeden nasıl sürcez?

Canım bu çift taraflı değil galiba öyle mi? Bu eksiklik mi? Bebeği görmeden nasıl sürcez?
Çift taraflı Değil ama oto koltuğu takılınca yüzü sana dönük oluyor. Ben sorun yaşamadım kontrol yeri var oradan bakabiliyorum uyuduğunda.

Ben de bilmiyorum ki normal kilo alımı nasıl olmalı acaba
Maksimum 11 12 kilo diyor doktorlar ama ben buna şimdiden yaklaştım 🙈en son baktığımda 8 kilo almıştım... Bebiş de yarım kilo olmuş🙊 benim yanımda kilolarınız havada civa... Hüsmen ağa gibi takılıcam son aylarda indirin beni kaldırın benii🤣🤣

Günaydın kızlar,
ben de 49 kilo ile hamile kalmıştım şu an yaklaşık 54 kiloyum. Doktor; makarna, pilav, ekmek ve şekerli ürünler konusunda dikkatli olmamı söylediği için protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Maksimum 11 12 kilo diyor doktorlar ama ben buna şimdiden yaklaştım 🙈en son baktığımda 8 kilo almıştım... Bebiş de yarım kilo olmuş🙊 benim yanımda kilolarınız havada civa... Hüsmen ağa gibi takılıcam son aylarda indirin beni kaldırın benii🤣🤣
Kaçıncı haftandasın ki bebiş 500g olmuş ☺️☺️

Bugun ayrintili ultrasona girdim doktor bebegin bobreklerinde genisleme var saglikli cocuklarda da down sendromu riski olan cociklarda da oluyor dedi. Yuzde 1 ihtimal risk varmis. Amniyosentez sivisi aldirip bakabiliriz dedi ben istemedim imza aldilar benden. Ya bu nasil sistem ben anlamıyorum ilk çocuğuma da demislerdei genisleme var diye cok sukur cocugum saglikli

Back
X