2021 Şubat Anneleri

onu bilmiyorum da ne demek biz takip yapmıyoruz saçmalamış ben dün aradım sağlık ocağını niye gelmedin diyor bana da :) eşimi aramıştı geçen hafta ,sonra ben ulaşamadım tm dedi bugün gittim sabah.İlk defa da kendiniz gidin ikinci takip için gün veriyor zaten.
Ben ilkinde de kendim gitmistim. Sorma biçimi bile cok gıcık neden geldin diye sorumu olur. Bir de bu teranede ser gbi mimikler sesini yukseltti falan. Dedim ki ne oluyoruz sesimizi alcaltalim. Yorgunmus ondan öyle çıkıyormuş sesi. Yorgun insanjn sesi gür cikmaz dedim bende. Hekimi degistrfim az önce hekimi bilmiyorum ama hemsiresi hoşuma gidiyior. Ilk takipte tansiyonumu kilomu bile olcmek istemedi benimki digeri geldi oyle olmaz olcelim dedi.

Ben ilkinde de kendim gitmistim. Sorma biçimi bile cok gıcık neden geldin diye sorumu olur. Bir de bu teranede ser gbi mimikler sesini yukseltti falan. Dedim ki ne oluyoruz sesimizi alcaltalim. Yorgunmus ondan öyle çıkıyormuş sesi. Yorgun insanjn sesi gür cikmaz dedim bende. Hekimi degistrfim az önce hekimi bilmiyorum ama hemsiresi hoşuma gidiyior. Ilk takipte tansiyonumu kilomu bile olcmek istemedi benimki digeri geldi oyle olmaz olcelim dedi.
kendi hastanenden mi bahsediyorsun canım benim onlar tetenoz falan takip yapmaz onu soruyorsan benim dr da tetenozu olacaksın falan demedi bi de tahlil bende 1 kere yaptırdım hastanede sağlık ocağı çağırıyor bu haftalarda yapıyor ben kan ve idrar verdim sabah e nabızdan bakıcam sonucu dr a da ayrıca götürürüm.Kan tahlilleri yapılacak hastanede cünkü protein kaçağı var mı bulibrun pozitif mi bunlara bakarlar zamanı gelince önemli çünkü ama şimdi erken

Yok canım saglik ocagindan bahsettim . Zaten saglik ocaginda yapilan testler icin para bayilmaya gerek yok. Gecen hafta istedim tam kan tahlili birde kronik seker ailede sekerim cok dusuyor bu ara hicbinrine bakmadilar. 25. Haftada şekere bakariz dediler. Gecen gun idrarimda yanma vardi. Idrar tahlili yapmadilar gittim gene ozelde 200 tl bayıldım. Benim saglik ocagi bir ise yaramiyor
enbisevdigim enbisevdigim

Yok canım saglik ocagindan bahsettim . Zaten saglik ocaginda yapilan testler icin para bayilmaya gerek yok. Gecen hafta istedim tam kan tahlili birde kronik seker ailede sekerim cok dusuyor bu ara hicbinrine bakmadilar. 25. Haftada şekere bakariz dediler. Gecen gun idrarimda yanma vardi. Idrar tahlili yapmadilar gittim gene ozelde 200 tl bayıldım. Benim saglik ocagi bir ise yaramiyor
enbisevdigim enbisevdigim
anladım o zaman iyi yapmışsın değiştirmekle.

Detaylı randevuma girdim arkadaşlar, ilk başta soylıyım doktor çok sıcakkanlı ve konuşkan ne sorsanız seve seve cevap verip içini rahatlatıyor hiç olumsuz bir yorumda bulunup korkutmadı endoskopi olmamla ilgili hatta sakat olsa napcaksin aldirmicaksan boşver takılma dedi . Bebeğimin herşeyine bakıldı çok şükür organlarla ilgili herhangi birseyi yok ama ruhsal, cilt yada kanla ilgili bir problemi olur bunları bilemeyiz ama görünür de bi sıkıntısı yok dedi çok güzel ilgilendi herşeyini gösterdi plesantama baktı sıkıntı görmedi. Darısı sizlerin başına inşallah:)
Maşallah canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️ bizde daha 15 Ekim de gideceğiz inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz🤲

Ayrıntılıya girdim çok güzel geçti, esprili biriydi. sıkılmadan herşeye cvp verip 51 noktada inceleme yaptı. Yüzde 80 normal tombikim, Allahın izniyle🙏doktorumu tebrik etti 13. Haftrada yüzde 99 erkek dediği için. Plasenta rahim ağzından ve dikiş yerlerimden uzakmış gayet iyi dedi. Rahim ağzı uzunluğu fazla olduğundan erken doğum riski yokmuş, elhamdüllah... Yine babaya benziyor, bu da sana benzemicek annesi dedi🤣🤣 seyyav seyyav gönül rahatlıyla tavsiye ediyorum, erbil çakar'ı sana...

ölçümlerde kaç çıkıyor tokluk şekeriniz ayrıca malesef şeker yüklemesi gerekli çünkü ani yükselen şekeri olan arkadaşımın ev ölçümü normal çıkıyor ama şeker yükleyince yüksek çıktı dr kontrollü gitmelisin deyip diyet vermiş tatlı falan yasaktı bi de takipte kalmanı isteyecek dr un ama dr la konuş eğer ben takipte kalırım sürekli ölçüm yaparım tabloyu size gösteririm dersen belki şeker yüklemesi yapmaz.

2 saatlik tokluk şekerim 110 üzerine çıkmıyor. Ama sabah açlık şekerim 100-110 arası genelde. Bir kere de 116 çıktı. Kilom yok abur cubur alışkanlığım yok. Niye böyle bilmiyorum 🤷‍♀️

2 saatlik tokluk şekerim 110 üzerine çıkmıyor. Ama sabah açlık şekerim 100-110 arası genelde. Bir kere de 116 çıktı. Kilom yok abur cubur alışkanlığım yok. Niye böyle bilmiyorum 🤷‍♀️
gebelik şekerinin kiloyla alakası yok malesef dr unuzla konuşun bunu belki sadece takip yapar.

Kızlar birşey soracam ama sorsam mıda bilemedim. Ama sormaya karar verdim☺️ 19+ dayız ikinci cocugum olacak inşşalah ben bebegin hareketlerini çok ama çok aşağıda hissetiyorum. Hatta vajinada hisettğim oluyor . Bu durum normal mi değilmi bu hafta detaylıya girecem..
bir de cok fazla sol yanım agrıyor bel boşlugundan asagı kasıga kadar kumdan yada enfeksiyondan şüpheleniyorum 6-7 yık önce taş düşürmüştüm.. ama iki üç gündür harketleri bu denli aşağıda hissetmem beni ürküttü. Böyle olan var mı? İnternette bakındm büyğdükçe yukarı cıkar diyor ama bukadarda asagıda hissedilirmi
Merhaba bende 19+4 gunluk hamileyim. Bendede aynı.🤣 açıkçası bende merak ediyordum benim gibi olan varmı diye. Hareketini hissettim hissedelı bu durum böyle Çok aşağıda
Bende cok asagilarda hissediyorum endiseleniyorum acikcasi ilk gebeligimde hatitlamiyorum nasildi 6 sene gecti, cati kemiklerimde de agri oluyo benim

Bende cok asagilarda hissediyorum endiseleniyorum acikcasi ilk gebeligimde hatitlamiyorum nasildi 6 sene gecti, cati kemiklerimde de agri oluyo benim
endişelenmenize gerek yok bence. Benim de ara ara ağrılarım sancılarım olabiliyo. Hatta bugün kontrole gittim. Çok aşağıda hissetmeme rağmen bebek yukarı çikmiş dedi doktorum. Biz aşağıda hissedebiliyor muşuz.

Kızlar bu haftalarda bebeğin pozisyonu nasıl olması gerekiyor. Usg de gördüğümde kafası aşağıda kasıklardaydı. Tepetaklak duruyor resmen:) son oylarda böyle olması gerekmez mi
Bir de devamlı aynı pozisyonda mı duruyor yoksa bi aşağı bi yukarı çıkıyor mu🤔

Baston kucukken kullanilir mi ki acaba guvenlik acisindan. Ben puseti cikip buyuk oturaga da sahip olanlardan dusundum. Ama bastonun rahatlığı ve hafifliği yatsinamaz. Hangi tip olursa olsun. Ben 3 4 bin vermem arabaya.😀 ama baston ve travel arasindaym bende
Bende siz gibi düşünüyorum ağır olmayan travel arıyorum ama bazıları 12 kiloya kadar cıkıyo rahat edilir mi acaba :) bastonda tam yatar iyi birşey bulabilirsem otokoltuğu ayrı baston ayrı mı alsam diyorum. bulursanız burada da paylaşır mısınız fikir olur bana da bende çok para vermek istemiyorum

gebelik şekerinin kiloyla alakası yok malesef dr unuzla konuşun bunu belki sadece takip yapar.

Evet, risk altında olmadığımı düşünüyordum pek çok açıdan ama bizim düşündüğümüz gibi olmayabiliyor demek ki. Doktor neyi uygun görürse yapacağım inşallah. Teşekkür ederim cevaplarınız için 😊

Bende siz gibi düşünüyorum ağır olmayan travel arıyorum ama bazıları 12 kiloya kadar cıkıyo rahat edilir mi acaba :) bastonda tam yatar iyi birşey bulabilirsem otokoltuğu ayrı baston ayrı mı alsam diyorum. bulursanız burada da paylaşır mısınız fikir olur bana da bende çok para vermek istemiyorum
Joie brisk lx videosunu bulup izler misin netten. Oto koltuğu takılıyor videoda görürsün. Tam yatar pozisyon ve 5 bölge emniyet kemeri olduğundan yeni doğana uygun. Ben 4 aylıkken aldım. Kaliteli de bir ürün. chicco lite way3 ile onun arasında kalıp joie tercih ettim. Çünkü tekerlek manevrası daha güzeldi. Chicconun da kış ayak koruyucusu var. 25 kgya kadar taşıyabiliyor.

Joie brisk lx videosunu bulup izler misin netten. Oto koltuğu takılıyor videoda görürsün. Tam yatar pozisyon ve 5 bölge emniyet kemeri olduğundan yeni doğana uygun. Ben 4 aylıkken aldım. Kaliteli de bir ürün. chicco lite way3 ile onun arasında kalıp joie tercih ettim. Çünkü tekerlek manevrası daha güzeldi. Chicconun da kış ayak koruyucusu var. 25 kgya kadar taşıyabiliyor.
Hemen bakıyorum teşekkür ederim 25 kiloya kadar taşıması iyiymiş genelde 15 kilo

12 kg cooook o surmek icinde bir kaldirimdan gecmek icinde cok zor ben o kadar agir bir sey almak istemem. Benim icinde onemli olan tam yatar olmasi ve yon degisimi olmasi birde tekerleklerinin guclu olmasi. Sanirim internetten alamam ben arabayi. Gormem lazim bir kaldirmam lazim elimle katlamam lazim. Atarim tabii aldigimda ya da netten alirsam cok kucuk ihtimal sizde atin belkj benden once bulursnuz 😊

Hemen bakıyorum teşekkür ederim 25 kiloya kadar taşıması iyiymiş genelde 15 kilo
Chicco 25 kilo. Yani bebekler normalde 3 yaşına kadar 15 kiloyu geçmiyor. Joiede 15 kgya kadar garanti veriyor. Ebebek teki satıcı çocuk 18e kadar rahat kullanırsınız dedi. 1Ben kızı koyup pazara gidiyordum sepeti dolduruodum kenarlara poşet asıyordum. Hiç esneme yok ayakları ilk günkü gibi arnavut kaldırımlara rağmen🤣🤣

Back
X