2021 Şubat Anneleri

Kızlar dun gece karın agrısı ile acıldeydım serum taktılar tahlil yaptılar tahlil sonucuma bakabilir misiniz antibiyotik verdi acık doktoru ama kullanmaya korkuyorum kendi doktoruma da ulasamadım napsam bilemedim

Eklentiler

• IMG_20200926_111543.webp
    IMG_20200926_111543.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar dun gece karın agrısı ile acıldeydım serum taktılar tahlil yaptılar tahlil sonucuma bakabilir misiniz antibiyotik verdi acık doktoru ama kullanmaya korkuyorum kendi doktoruma da ulasamadım napsam bilemedim
Enfeksiyon oluşmuş canım geçmiş olsun

Kilo konuşulmuş gebelikte ortalama 14 kiloya kadar almak normal kabul ediliyor ilk aylarda almamaya çalışmak gerek. Birde yüzde olarak değerlendirmekte fayda var. 55 kiloyla hamile kalan birinin 65 kiloyla hamile kalan birine göre opsiyonu daha fazla olur. 67 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Bu ayarda gidersem 12 kiloyla tamamlarim. Bu haftalardan sonra daha hızlı kilo alırız. Moraliniz bozulmasın. Ben kilolu gebe kaldığım için çok almamaya çalışıyorum. İlk gebeligimde 17 kilo almıştım
Dediğine katılıyorum canım 50 li kilolar 60 lıların alma payı farklı oluyor bende 64 le başladım ilk haftalarda hiç almadım 13.haftadan sonra başladım şimdi 68 im benim amacım 15-16 yla kapatmakta bebeklerimiz sağlıklı olsun da yediklerimiz onlara yarasın da o önemli ❤️

Benimde anladığım enfeksiyon var canım hemde 0-5 aralığı olması gerekirken 240.larda bi değer çıkmış bence kullanmalısın acil doktoru da gerek görmese vermezdi ulaşabilirsen tabiki doktoruna da sor ama tedavini geciktirme

Tesekkur ederıö antibiyotik kullanmam sart mi o zaman
Gebelerde idrar yolu enfeksiyonu çok önemli. Birde idrar yolu enfeksiyonu zor geçer yani grip olunca ıhlamur içersin ama idrar yolunda öyle bişey yok sadece bol su ile belki gecirebilirsin hamile oldugun için riske atma bence verdiği antibiyotiği araştır gebelerin kullabilcegi bı antibiyotikse skntı olmaz

Maksimum 11 12 kilo diyor doktorlar ama ben buna şimdiden yaklaştım 🙈en son baktığımda 8 kilo almıştım... Bebiş de yarım kilo olmuş🙊 benim yanımda kilolarınız havada civa... Hüsmen ağa gibi takılıcam son aylarda indirin beni kaldırın benii🤣🤣
Kaç kilo ile başladin ki canaim😁🙈

Kaç kilo ile başladin ki canaim😁🙈
70🙈 dalga geçiyorlar terlik giyiyorum işyerinde pofidik ayaklar nine gibi yürüyorum🤣 rezillik. Ben ilkinde 30 kilo aldım bunda yine yavaş gidiyorum ama sizlere nazaran gene de çoktur aldığım kilo... Sonrasında Allahtan gidiyor kilolar🤣

Geçmiş olsun su az mı içiosun dansite de yüksek... Enfeksiyonun en iyi tedavisi bol su... Kum dökme gibi Bi durumun var mı eritrosit de yüksek... Benimde normalde 5in üstünde kum döktüğüm söyleniyor hep... Ev yapımı yogurt yemeye çalış... Antibiyotiğini de al kuzum. Hamilelikte kullanabileceğin bir şey vermişlerdir mutlaka...

Geçmiş olsun su az mı içiosun dansite de yüksek... Enfeksiyonun en iyi tedavisi bol su... Kum dökme gibi Bi durumun var mı eritrosit de yüksek... Benimde normalde 5in üstünde kum döktüğüm söyleniyor hep... Ev yapımı yogurt yemeye çalış... Antibiyotiğini de al kuzum. Hamilelikte kullanabileceğin bir şey vermişlerdir mutlaka...
Tesekkur ederım cevabın ıcın su ıcıyorum aslında yani sartları zorluyorum ama yeterlı gelmemıs olabilir antibiyotik CEFAKS verdi 500 mg aldım kullanacağım insallah gecer

70🙈 dalga geçiyorlar terlik giyiyorum işyerinde pofidik ayaklar nine gibi yürüyorum🤣 rezillik. Ben ilkinde 30 kilo aldım bunda yine yavaş gidiyorum ama sizlere nazaran gene de çoktur aldığım kilo... Sonrasında Allahtan gidiyor kilolar🤣
Herkesin yapısı farklı canım ya ben kimseyi kıyaslamiyorum valla sen çok alırsın hepsini verirsin ben az alırım yarısını veremem

herkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
2.ci veya daha fazla gebeligi olanlar kacinci haftada hissettiniz acaba 17+2 hicbisey hissetmiyorum
Valla ben daha 2 gundu r günde 1 defa hissettim bildiğin hafif hafif tekme atıyor:) benim benim de kaynanam ektim falan her gün soruyordu bugün hareket etti mi acaba bişey mi var diye stres etmişler di beni

Ben de bu aralar hissetmeye başladım. Hatta bugün karnım yamuktu bebeğin olduğu taraf şiş duruyodu çok tatlı ❤️ bu arada ben 1.5 kg aldım sadece sanırım iyi gidiyorum. Bu aralar iştahım arttı ama

Back
X