- 2 Ağustos 2015
- 451
- 476
- 103
Babynest’ler sert , altinda sunger var bende bugun actim paketi. Ciceksepetinden aldim cokta uygun fiyatiKoltukta mi yani? Bizim koltuklar sert ama o da sert olmaz mi diyorum. Bu nestler yumusak mi sert mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babynest’ler sert , altinda sunger var bende bugun actim paketi. Ciceksepetinden aldim cokta uygun fiyatiKoltukta mi yani? Bizim koltuklar sert ama o da sert olmaz mi diyorum. Bu nestler yumusak mi sert mi
Hangisini aldin acaba atar misinBabynest’ler sert , altinda sunger var bende bugun actim paketi. Ciceksepetinden aldim cokta uygun fiyati
Ben içinde reflü yatağı olan bi babynest aldım şöyle bişeyKoltukta mi yani? Bizim koltuklar sert ama o da sert olmaz mi diyorum. Bu nestler yumusak mi sert mi
Bu da olabilir belki kenarlari oldugundan asagi kaymaz buna da bir bakayımBen içinde reflü yatağı olan bi babynest aldım şöyle bişey
Böyle taşıyıp beşiğinden alıp salona da götürürüm falan diye
Kızlar hamileliğimi öğrendiğim andan beri takip ettiğim sayfa bu. Hepimiz birer yoldaş olduk arkdas olduk. Dogumdan sonrada devam eder inşşalah. Ama canım cok sıkıldı benide sadece be sadece siz anlarsınız . Saglık Bakanın acıklamasını görmüşsünüzdür. Virüsün bulaş hızı yüzde 72 artrgı için inglterede uçşlar iptal. Şimdiye kadar gelen geldi giden gitti zaten. Ben hiç ama hiç korkmadgım kadar korkuyorum artık. Markete dahi gitmiyorum ama koruyacak olan Allah. Okdar dikaat eden kişi olduki. Şu son bir birbucuk ayımız kaldı. Sag salim atlatalım. Hamşleliğin değil tadını cıkarmak, niye böyle bir döneme denk geldi diye kendime kızar oldum. Allah sag salim kurtulmayı sonra da saglıkla büyütmeyi nasip etsin.. Uykularım kaçar oldu artık zaten uyuyamıyorek şimdide korku başladı. Nolacak böyle
Allah tekrarını yaşatmasın . Ama soğuk havalarda olmak hamileliğin son dönemleri ol ak daha tehlikeli gibi. Bence doğuma kadar olmazsanız artık yinede cok dikkat edin tedbiri elden bırakmayın1 ay once oldum.gecti ama bende hala korkuyorum.
Benimde son zamanlarda ki en büyük korkum bu evden cikmiyoruz oğlumla eşim zaten büyük bir marketin yönetim bölümünde o risk bize yeter de artar bile. Bir akrabamiz geçirdi kovid yarın karantinası bitiyor ve salı sezeryana alınacak kısmetse. Covid iken sezeryan doğuma almiyorlarmis çok hastane gezdiler 39. Haftada doğacak artık bebek. Sancıları olmasına rağmen almadılar bekledi mecbur Rabbim yardımcımız olsunKızlar hamileliğimi öğrendiğim andan beri takip ettiğim sayfa bu. Hepimiz birer yoldaş olduk arkdas olduk. Dogumdan sonrada devam eder inşşalah. Ama canım cok sıkıldı benide sadece be sadece siz anlarsınız . Saglık Bakanın acıklamasını görmüşsünüzdür. Virüsün bulaş hızı yüzde 72 artrgı için inglterede uçşlar iptal. Şimdiye kadar gelen geldi giden gitti zaten. Ben hiç ama hiç korkmadgım kadar korkuyorum artık. Markete dahi gitmiyorum ama koruyacak olan Allah. Okdar dikaat eden kişi olduki. Şu son bir birbucuk ayımız kaldı. Sag salim atlatalım. Hamşleliğin değil tadını cıkarmak, niye böyle bir döneme denk geldi diye kendime kızar oldum. Allah sag salim kurtulmayı sonra da saglıkla büyütmeyi nasip etsin.. Uykularım kaçar oldu artık zaten uyuyamıyorek şimdide korku başladı. Nolacak böyle
Allah tekrarını yaşatmasın . Ama soğuk havalarda olmak hamileliğin son dönemleri ol ak daha tehlikeli gibi. Bence doğuma kadar olmazsanız artık yinede cok dikkat edin tedbiri elden bırakmayın
Benim.dogumum 4 mart gözüküyor ama ben kizimin subat sonu doğacağını düşünüyorum![]()
Kızlar hamileliğimi öğrendiğim andan beri takip ettiğim sayfa bu. Hepimiz birer yoldaş olduk arkdas olduk. Dogumdan sonrada devam eder inşşalah. Ama canım cok sıkıldı benide sadece be sadece siz anlarsınız . Saglık Bakanın acıklamasını görmüşsünüzdür. Virüsün bulaş hızı yüzde 72 artrgı için inglterede uçşlar iptal. Şimdiye kadar gelen geldi giden gitti zaten. Ben hiç ama hiç korkmadgım kadar korkuyorum artık. Markete dahi gitmiyorum ama koruyacak olan Allah. Okdar dikaat eden kişi olduki. Şu son bir birbucuk ayımız kaldı. Sag salim atlatalım. Hamşleliğin değil tadını cıkarmak, niye böyle bir döneme denk geldi diye kendime kızar oldum. Allah sag salim kurtulmayı sonra da saglıkla büyütmeyi nasip etsin.. Uykularım kaçar oldu artık zaten uyuyamıyorek şimdide korku başladı. Nolacak böyle
Benimde 3 mart gözüküyor 1 gun var aramizda ama Şubatta gelcegi kesin
Benimde 3 mart gözüküyor 1 gun var aramizda ama Şubatta gelcegi kesin![]()
Nasıl pozitif ise doğum yapamiyormuyuz?Evet gerçekten insan korkuyor ama dediğin gibi koruyacak olan Allah evden hiç çıkmayanlar bile korona oldu Allaha siginmaktan baska care yok inşallah hepimiz sag salim dogum yapar evimize geliriz sağlıkla. Benimde tek korkum sezeryan öncesi yapilan testte pozitif çıkmak cunku testlerin yanilma payida var ve sirf testin yanlisligindan dogum yapamamak cok can sıkıcı olur.
Nasıl pozitif ise doğum yapamiyormuyuz?
Ama şu dönemde heryer pandemi hastahanesiBazi hastahanler test pozitif cikinca doguma almıyolarmis yani kabul.etmiyolarmis. Kendi hastahaneme bunu sormadım henüz ama gidince sormayı düşünüyorum ona göre yedek bir yer ayarlamaliyim kendime![]()
Ama şu dönemde heryer pandemi hastahanesiBence yazin falandı o iş. Ama sorun ve yazın çok merak ettim ben haftaya gideceğim nasipse
![]()
Bende yazsam kesin nst ye falan cagiricak virüs korkuma gidemiyorum biraz daha dayancam bende ya 35 ya 36 da giderim.Bu ara hatta 2 gündür benimde cok şiddetli oluyor hatta dun aksam esime yaptırdım magnezyumu ağrım siddetli olunca haftaya ctesi kontrole cagirmisti benide bakalim o zaman gidicem
Avicenna pandemi hastanesi canim diger binanın 5.katinda hastalar yatiyormus nuran hanim söylemişti.Çoğu Özeller pandemi hastahanesi değil devlet tarafından özellere yeteri kadar para yardımı olmadığı icin cogu özel pandemi hastahanesi olmaktan çıktı yani tvde her hastahane pandemi hastahanesi yaziyor ama öyle degil malesef mesela burda camlica medipol var doktora muayneye basladin ve korona oldun doktorun artik kabul etmiyor seni kac tane madur anne yazdi bu şekilde insafiyetlerine kalmis biraz sanırım![]()