2021 Şubat Anneleri

Bende görmeden yapanlardanım🙈🤪 bayadır gözükmüyor ki oralar. Zaten baya zor oluyor eğilmek almak. Ama nolur nolmaz sürekli temiz gezmek gerek.

Kızlar sezeryanda kesin sonda takıyorlar mı?😒😨
Tabiki sondasiz olmaz. Devlette önce takiyorlarmis her duyduğum oyle. Özelde uyustuktan sonra takıyorlar istenirse. Ben sonra taktirmistim

Kimse seni bununla itham etmedi edemezse rahat ol bebeğin için en iyisini senden başka kim dusunebilir. Ve ayrıca bir sorun yoksa gelişimi iyiyse dediğin haftalarda da doğum yapmak isteyebilir anneler tabi doktorda uygun görürse. Bu seni ihmalkar bir anne yapmaz. Tabiki eşinin de bebeğini görmesini istemen çok normal hangi anne istemez. Lütfen üzme kendini ve rahatla
Tabiki canım doktorlar en iyisini bilir. Dediğim gibi bazı bebekler nasıl haftasından geriyse bazıları da önde oluyor ve doktor rahatlıkla alıyor ...arkadaşın 34 de şeker yüzünden 3.700 çocuğu oldu. 40 bir kıstas değil yani zaten kız 39 a kadar tasiyamazdi.

1 saat oncd bende senin gibiydim esim hatta karnimin fazlaca oynadiguni farketti gidelim.yarin dedi magnezyum.jcmeyi unutmusum.ictim de suan biraz sakinlesti bebek.

Cnm bana nuran hoca acil bir durum oldugunda gel burda acil.kadin dogumcular var zaten bana bilgi verirler eger ters bissy oludza beni ararlar hemen gelirim doguma vs demişti.
Çok gergin hissediyorum hayırlısı bakalım. Diyaframa doğru tepik atıyor belki de o nefesimdeki düzeni bozuyor. Ya acil işte kim bakıcak kim dokunacak kime dokunuldu hengamesi var ürküyorum.
Kızlar bu alt bölge temizliğinde ben pudralı eldiven kullanıyorum alabildiğimi kopararak alıyorum. Epilatörden bu dönem korkuyorum görmüyorum çünkü. Korkanlara tavsiyedir.

Bende şeker var ama öyle dediğiniz gibi terlemiyorum. Bende ödem çok fazla 36 numara ayakkabı olmuyor annemin 38 numara ayakkabısı bile dar geldi. Ellerim ayaklarım berbat durumda
Bende ödem olmadı daha önceki gebeligimde de olmamıştı. Sanirim bazı metabolizmalarda olan şeyler diğerinde olmayabiliyor. Geçmiş olsun eminim ki tetkikler yapılmıştır bu ödemle ilgili kan değerleriniz vs

Kimse seni bununla itham etmedi edemezse rahat ol bebeğin için en iyisini senden başka kim dusunebilir. Ve ayrıca bir sorun yoksa gelişimi iyiyse dediğin haftalarda da doğum yapmak isteyebilir anneler tabi doktorda uygun görürse. Bu seni ihmalkar bir anne yapmaz. Tabiki eşinin de bebeğini görmesini istemen çok normal hangi anne istemez. Lütfen üzme kendini ve rahatla

Ya inan.yazdiklarn.o.kdar.iyi.geldi ki
Cok tesekkur ederm
Allah bin.kez.razi.olsn
Dilerm.hepimz.saglkla.bebislermizi kucagmza.alalm

Tabiki canım doktorlar en iyisini bilir. Dediğim gibi bazı bebekler nasıl haftasından geriyse bazıları da önde oluyor ve doktor rahatlıkla alıyor ...arkadaşın 34 de şeker yüzünden 3.700 çocuğu oldu. 40 bir kıstas değil yani zaten kız 39 a kadar tasiyamazdi.
Oooo bayağı varmış kilosu buda bir risk ya. Benim minnoş kizimda annesinde şeker olmasına rağmen geriden geliyor ama diyete başladığımdan beri. Doktorun söylediği sağlıksız kilo almasindansa sağlıklı zayıf olmasını tercih edelim. Sırf böyle dedi diye diyete harfi harfine uyuyorum ama coook zor olmaya basladi

Aslında bakılır canım benim eşim ben çalışırken işsizdi 5 ay oğluma tek başına baktı ama hastane senin için de riskli olabilir hareketlerini hissediyorsun dimi ?
Bende kesin yaptırırım diyorum böyle ugrasilmiyor valla, amin canım 😂
Gündüz bakar ama geceleri mumkun degil bebekken kolaydi bide mama vs veriliyodu simdi yemek yapılması lazim çocuğa gunduz bakicagina kefilim ama hastahaneye yattimmi gece gündüz disari cikamiyosun yemej yapicak kimse yok hadi esim kendine bakar ama oglum alerjik öyle her disardan sipairs edilenide yiyemez. Hissediyorum çok şükür aşırı kasilmalarim var sadece surekli dinlicem artik kendimi bisey farkedersem giderim acile hastahanenin 🤷

Çok gergin hissediyorum hayırlısı bakalım. Diyaframa doğru tepik atıyor belki de o nefesimdeki düzeni bozuyor. Ya acil işte kim bakıcak kim dokunacak kime dokunuldu hengamesi var ürküyorum.
Kızlar bu alt bölge temizliğinde ben pudralı eldiven kullanıyorum alabildiğimi kopararak alıyorum. Epilatörden bu dönem korkuyorum görmüyorum çünkü. Korkanlara tavsiyedir.
Bende nefeste zorlanıyorum ... Birde tansiyon başlıyor gibi☹️ evet eldiven çok çok iyi 👍

Bende ödem olmadı daha önceki gebeligimde de olmamıştı. Sanirim bazı metabolizmalarda olan şeyler diğerinde olmayabiliyor. Geçmiş olsun eminim ki tetkikler yapılmıştır bu ödemle ilgili kan değerleriniz vs
Değerlerim normal oglumdada olmuştu beni yapısal sanırım. Tuz tüketimi kontrollu ona rağmen böyleyim. Tuz ödem yapıyor gebelikte. Tansiyon normal.

Evet oda var tabi mümkün mertebe gitmemek en iyisi biraz dinlen dinle kendini bakalim duzelmezse öyle gidersin cnm.

Aynen gercrkten esime cok ihtyacm.olacak zaten ilk bebek deneyimsizm.heyecanlym.vs
Sagoln insallah Allah hepimzn gonlne gore verir
Tek.olmak istemiyorm.gercekten dusunmesi bile.beni strese sokuyi😔
Benim ilk.gece eşim değil de annem.kalmisti yanımda ve eşimi çok özlediğim için duygusallasip ağlamıştım bile. Bi de annem.fosur fosur uyumuş çocuğa bi gıdım mama da verilmemiş gece. Eşim olsaydi uyumazdı bebeğe bakardı diyorum.

Benim doktorum da 39 da alırız dedi bende zaten o zamana kadar beklemek istiyodum 39+ larda uygun bir tarih belirleriz herhalde. Cinsiyete gore bile gelişim değişebiliyormuş o yüzden hepimizinki en sağlıklı zamanda gelsin inşallah ❤

Allah yardımcın olsun canım durumun zor valla evdeki de daha küçük inşallah zamanını bekler bebeğin 😐 bende en son eşimle karar vericem işin içinden çıkamadım 😂

Herhalde oyle olucak canım özel bölgeye yaparım diğerlerine yine ağda yaparım.

Allah korusun bende göremeden nasıl yapicam bakalim 😂 epilasyon a gitmediğime çok pişmanım şimdi evlenicek olan herkese evlenmeden yaptirin diyorum
ben gittim noldu kocam kadar killi oldum nerdeyse 😂 ust bacak da yokktu oralar bile hep tuy

Ya acaba bizde şeker olduğu için mi terliyoruz. Gece uyanıp 2 kez fanila ve pijama değisiyorum ben de
Canım ben seker ölçümü yaptırdım normal çıktı sekerden değildir. Valla buz gibi odada kısa kolluyla yatıyorum terden sırılsıklam uyanıyorum. Yatak odamın peteğinin yerini değiştirmiştim yapamamış usta çok çok az yanıyor İnş bebek hasta olmaz gelince

Benim doktorum da 39 da alırız dedi bende zaten o zamana kadar beklemek istiyodum 39+ larda uygun bir tarih belirleriz herhalde. Cinsiyete gore bile gelişim değişebiliyormuş o yüzden hepimizinki en sağlıklı zamanda gelsin inşallah ❤

Allah yardımcın olsun canım durumun zor valla evdeki de daha küçük inşallah zamanını bekler bebeğin 😐 bende en son eşimle karar vericem işin içinden çıkamadım 😂

Herhalde oyle olucak canım özel bölgeye yaparım diğerlerine yine ağda yaparım.

Allah korusun bende göremeden nasıl yapicam bakalim 😂 epilasyon a gitmediğime çok pişmanım şimdi evlenicek olan herkese evlenmeden yaptirin diyorum
Ben lazer yaptırmıştım çıkmadı galiba hiç göremiyorum ki. Benim de derdim bacak kılı ve ayak tırnağı kesimi. Eşime söylesem çok mu yüz göz oluruz ya 😂😂 ayak tırnağına ulasıp kesebilen var mı, ben mi çok hantalım

Benim ilk.gece eşim değil de annem.kalmisti yanımda ve eşimi çok özlediğim için duygusallasip ağlamıştım bile. Bi de annem.fosur fosur uyumuş çocuğa bi gıdım mama da verilmemiş gece. Eşim olsaydi uyumazdı bebeğe bakardı diyorum.

Yaa gercekten mi duygulandm
O da babasi sonucta babalar da cok ise yariyo🙏
Allahim hicbi bebegi ailesiz birakmasin

Ben lazer yaptırmıştım çıkmadı galiba hiç göremiyorum ki. Benim de derdim bacak kılı ve ayak tırnağı kesimi. Eşime söylesem çok mu yüz göz oluruz ya 😂😂 ayak tırnağına ulasıp kesebilen var mı, ben mi çok hantalım
cikiyo cikiyo sari tuy gibi cikinca belli olmuyo sadece isik da bak 😂

Back
X