2021 Şubat Anneleri

Bende seninle aynıyım 163 52 kg ile hamile kaldom 63 oldum. 65 kesin diyorum zaten.zayıfım o kdar almam diyordum ama alınıyormuş demek ki🙈

Bende hazırladım,anne bebek çantası da doldu.inanamadım🙈 Yedekler içinde bir sırt çantası yapim diyorum nolur nolmaz. Çnkü eşimi eve yollasam bir şeyi bulamayan tiplerden🙈🤣 hemde bu gidişle 2miz olacağız beni tek bırakıp gitmesini de istemem.

Bende yaa .inşallah ocağın sonlarını görebiliriz🤲 erken gelmesin oğlum. Zaten oğlak olmasın diye 21 i sonrası istiyordum😁🙈
Şimdi de annemle babam hastanede ne kadar geç gelirse onlar hastaneden çıkmış kendilerine toparlamış olurlar diyorum. Allahın izniyle inşallah🤲💐
Ya inşallah bende 21 inden sonra olur inşallah diye umud ediyorum oğlak olan çoğu kişiyle anlasamiyorum... hatta geçen parkta bi arkadaşımda sohbet arasında ay inşallah erken gelmez de bebis oğlak olmaz dedim oğlaklar gıcık oluyo dedim.. o da e benim çocuklar oglaaak demez mi😂😂😂 nasıl toparlayacagimi bilemedim.. burda da oğlak arkadaşlar varsa affola🙈

Herkese sağlıklı mutlu huzurlu azalmadan çoğaldığımız yıllar dilerim. 31+5im şuan 10 kg aldım ben de kızlar. Bebeğim de çok hareketli ve hareketleri bazen canımı yakıyor. Kendimi iki gündür çok halsiz hissediyorum canım sıkılıyor bu durumda genelde enerjik biriyim. Oturup neden böyleyim diye ağlayasım geliyor 😔 hastane çantamı hazırlamadım ama haftaya hazırlıcam belki erken gelir benim oğlan ilerden gidiyor belli olmaz
Canım geçenlerde ben de paylaştım burada. Benim bebeğim d çok canımı yakıyor. Özellikle göbek deliği etrafına vurunca çok acıyor. Gece hep hareketli zaten.

Rica ederim canım ben söylemiştim... Umarım senin için daha uygun rahat bir korunma yöntemi bulursun.. kondom kullanmismiydin canım.. Bence gayet rahat bir yöntem..inan söylemesi ayıp ben hamile iken bile bırakmadım kondom u..tavsiye ederim.. tabi eşler genelde sevmiyor sanırım..
Allah razı olsun canım bilmeden hareket edecektim. Kondomdan huylanıyorum ben 🙈 ameliyat eldiveni, paket lastiği gibi şeylerden de çok tiksiniyorum. Garip bir takıntı biliyorum. Diğer korunma yöntemlerinin de benim için hep bi eksisi olduğundan çaresizim bakalım neye karar vereceğim😞

Bende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacak:(dun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.

Bende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacak:KK43:dun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
Doktorunuz ne dedi akıntı için ? Ben ilk doğumda götürmemiştim şimdi de goturmicem büyük çoğunlukla hastanelerde oluyor zaten ihtiyac duyulduğunda tedarik ederler diye düşünüyorum yinede hastanenize sorun yoksa yanınızda götürün.

Bende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacak:KK43:dun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
Kahverengi akıntı hakkında fikrim yok, erken doğum belirtisi olamaz gibi geliyor. Göğüs pompasına ilk etapta ihtiyaciniz olmaz, götürmeyin kullanmayın. Göğüsleri hırpalamamak lazım ilk zamanlar.

Doktorunuz ne dedi akıntı için ? Ben ilk doğumda götürmemiştim şimdi de goturmicem büyük çoğunlukla hastanelerde oluyor zaten ihtiyac duyulduğunda tedarik ederler diye düşünüyorum yinede hastanenize sorun yoksa yanınızda götürün.
Dogum pozisyonunda basindan beri.Erken dogum olabilir cok hareket etme dedi.Bende cok ikna olmadim insallah baska bsy yoktur.

Ben de tam 34 te bıraktım canım doktor asla 34 ten sonra devam etme dedi. Ben de bugün 34+0 dım. Dün son içtim bugün içmedim daha içmem
Bnde icmiycem yarın zaten kan sulandirici iğne ye devam günlük olana yavaş yavaş bir adım daha yaklaştı doğum ne zor gunlerdi benim için iki kürtaj iki üzüntü çok zor oldu bu kızım😔 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin ins

Back
X