2021 Şubat Anneleri

Detaylı zamanında neden gerekli diye konusmustuk haberlerde görünce sizlerlede paylasmak istedim. Bebeğin kalp kapakciginda sorun varmış anne karninda tespit edip anne karninda operasyon yapılmış. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin yavrucuğa çok şükür bizlerde böyle bir durum olmadı 😊

Eklentiler

• 20210102_173540.webp
    20210102_173540.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 59
Ben varım sabahları kusuyorum bilhassa ve eğer et türevi bir şeyler yediysem oluyor. Ama yanmama gavisconun pembe şurubu ii geldi. Artık yanma öyle sık olmuyor, çilolata beni mahvediyor kakao türevleri yemiyorum. Pantpası ben almıyorum artık hiç fayda görmedim.

Pantpas bende de hic ise yaramiyo panto ii canim doktoruna soylermsn bi onu deneyin ben de ayalrca kustum
Teşekkür ederim kızlar bunları bi deneyim

Günde en az 6 bez degistiriyorsun canım belki o arkadas normal dogum yapmıştır 1 gün kalıp çıkmıştır. Oğlumda baya bez kullanmıştık dediğim gibi fazla da olsa bi daha git gel olmasın istiyorum.
Bizde az kalalım ya🤗

Detaylı zamanında neden gerekli diye konusmustuk haberlerde görünce sizlerlede paylasmak istedim. Bebeğin kalp kapakciginda sorun varmış anne karninda tespit edip anne karninda operasyon yapılmış. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin yavrucuğa çok şükür bizlerde böyle bir durum olmadı 😊
Ne güzel şifasını bulmuş maşallah. Ama bunu artık bu zamana kadar gelmiş ve yaptirmamis anne adayları olduğunu dusunmeyerek yazdığınızı varsayiyorum. O zamanlarda yaptırmak yaptırmamak arasında gidip gelen anne adayları olmuştu. Ve bazı anne adayları yaptırmak konusunda geri duran anne adaylarını nerdeyse eleştiri yağmuruna tutmuştu şimdi yaptırmayan anne adaylarının içine bir kuşku düşürmenin yersiz olduğunu vurgulamak istiyorum. Dipnot: ben yaptirdim:)

Ocak anneleri nde bı arkadasta 20 bez koymayı düşünmüş doğum yapan bı a arkadassta ona sadece 6 tane bez kullandığını belirtmiş bnce de 25 tane bez çok canim ben 8 tane koydum
25 biraz çok gibi ama çantada yer varsa varsın dursun. Ama 8 bezde biraz az gibi 12-13 ideal sanki.

Dün bende hazırladım çantamı. Bebeğe 2 takım, çorap ağız mendili, ıslak mendil, küçük biberon, emzik daha almadım alacağım onuda. Bir kundak battaniye 2 yedek kalın battaniye. Kendime pijama takımı 2 tane, 2 takım için çamaşırı, hasta bezi almadım oğlumda onun bezlerini koymuşlardı hemşireler gayette rahat olmuştu bundada almayacağım. Çorap terlik hırka, yastık kılıfı, 2 tane havlu sezeryan olduğumdan mi bilmiyorum ben çook terlemistim o yüzden yastığın üzerine sermek için aldım. Kağıt havlu tuvalet kağıdı. Yiyecek daha koymadım kurabiye yaparım belki, hurma, kahve vs bu kadar

Bizde az kalalım ya🤗
İnşallah canım bu gidişimde doktora sorucam az kalabilirsek bende 1 gece de çıkmak isterim 🤗
Ne güzel şifasını bulmuş maşallah. Ama bunu artık bu zamana kadar gelmiş ve yaptirmamis anne adayları olduğunu dusunmeyerek yazdığınızı varsayiyorum. O zamanlarda yaptırmak yaptırmamak arasında gidip gelen anne adayları olmuştu. Ve bazı anne adayları yaptırmak konusunda geri duran anne adaylarını nerdeyse eleştiri yağmuruna tutmuştu şimdi yaptırmayan anne adaylarının içine bir kuşku düşürmenin yersiz olduğunu vurgulamak istiyorum. Dipnot: ben yaptirdim:)
Zamanında tüm uyarıları yaparak bu riskleri de yazıp olası durumlar hakkında bilgi vermiş biri olarak gönül rahatlığıyla paylaştım canım. Yaptırmayan arkadaşlar zaten kendi isteklerine göre yaptirmadilar böyle şeylerden etkilencek olsalardi yaptırmayı tercih ederler diye düşünüyorum o yüzden bu haberin onları rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum. Kaldıki burda herkes kendi düşüncesini paylaşıyor onlar nasıl yaptirmamayı tercih edip burda nedenlerini yazdilar bende tercih edilmesinin gerekliliği yazmıştım bu haberle de hatırlatmak istedim. Senin fikrine de saygi duyuyorum sen öyle düşünüyor olabilirsin.

Ay aynı benim de öyle bu gece hiç uyutmadı şimdi gündüz biraz uyuyyım dedim yine uyutmadı. Bebekler anne karnında 18 saat uyuyo diyen halt etmiş 😂😂 hareketli bebek iyidir diyo doktorum allah eksikliğini göstermesin ama bana şimdiden uykusuz günler geldi 😂
Ay 🤭🤭 aynen ya öğlen uyuyorum onda bile hareketli 🤗 olsun olsun bnce de... kötü bişi olmasında istediği kadar tekme atsın hareket etsin serbest 🤭🤭

H heyecanli_anneee artık yavaş yavaş hastahaneler gevşemeye başlamış galiba refakatçi sınırı ve ziyaretçi yasağıyla kalmayı arttiriyorlarmis. Ben doktora sordum sen bunları düşünme dedi, zaman ne gatirir bilemeyiz diye ekledi.
Refakatçi olarak ya annem yada eşim kalır doğumu da insanlara hastaneden çıktıktan sonra duyururuz diyorum canım şimdi kimin ne yapıcağı belli olmaz birinin geliceği tutar eve gelince doğum yaptım diye söylerim. Sezaryanda da gaz olayı var ya onu yapmadan çıkartmazlar herhalde inşallah hepimiz hemen yaparız 🤣

Refakatçi olarak ya annem yada eşim kalır doğumu da insanlara hastaneden çıktıktan sonra duyururuz diyorum canım şimdi kimin ne yapıcağı belli olmaz birinin geliceği tutar eve gelince doğum yaptım diye söylerim. Sezaryanda da gaz olayı var ya onu yapmadan çıkartmazlar herhalde inşallah hepimiz hemen yaparız 🤣
Aaa süper bu fikir bende öyle yapayım kimse bilmesin. Pırt yapılır inşallah.
Şimdi siteden bir arkadaşımızın detaylıda bebeği anensefali olduğu çıktı ve bebek dusurtuluyor çok sancısı varmış dua edelim rabbim kurtarsın hem kalp açısından hemde bu doğum açısından 😥🤲🏻

Aaa süper bu fikir bende öyle yapayım kimse bilmesin. Pırt yapılır inşallah.
Şimdi siteden bir arkadaşımızın detaylıda bebeği anensefali olduğu çıktı ve bebek dusurtuluyor çok sancısı varmış dua edelim rabbim kurtarsın hem kalp açısından hemde bu doğum açısından 😥🤲🏻
Amin Rabbim yardım etsin insaAllah 😢🙁

Kızlar okuyun eksik varsa tamamlariz

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-02-18-22-05-386_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2021-01-02-18-22-05-386_com.opera.browser.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2021-01-02-18-17-29-737_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2021-01-02-18-17-29-737_com.opera.browser.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2021-01-02-18-14-38-287_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2021-01-02-18-14-38-287_com.opera.browser.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 79
H heyecanli_anneee artık yavaş yavaş hastahaneler gevşemeye başlamış galiba refakatçi sınırı ve ziyaretçi yasağıyla kalmayı arttiriyorlarmis. Ben doktora sordum sen bunları düşünme dedi, zaman ne gatirir bilemeyiz diye ekledi.
Merhaba, bugun benim kontrolum vardi ve doktorum ziyaretci yasak dedi, hatta refaketci de oyle aksam cikayim sabah geleyim yapamiyor dedi ama hastaneden hastaneye degisiyor mu bilmiyorum..

Merhaba, bugun benim kontrolum vardi ve doktorum ziyaretci yasak dedi, hatta refaketci de oyle aksam cikayim sabah geleyim yapamiyor dedi ama hastaneden hastaneye degisiyor mu bilmiyorum..
Evet bizimki de ziyaretçi yasak dedi. Refakatçi oluyor bir tane ama çıkıp girmesi elbette yasaktır bununla ilgili konuşmadı.

@klbkbr sonundaoldu sonundaoldu hakikaten anlamıyorum bu adetlerimizi ben de. Cenaze olur, cenaze sahibi yasını bile tutamadan yana yakıla gelenleri nasıl doyuracağının nerede yatıracağının derdine düşer. Doğum olur kadıncağızın ağrısı varken gülmek hizmet ermek zorunda kalır. Ya onu geçtim hastaneye ziyaret de ne kadar mantıksızmış! Birazcık müsade ağrısı geçene kadar.
Düğün olur yine benzer telaşeler.. Onca uğraşırsın bir de dedikoduları eksik olmaz
Ama bunların akrabalarla alakalı olduğunu düşünüyorum yani o sülalenin kültürü böyle..Olmayanlar da varmış zamanla görünce insan şaşırıyor tabi.
Aynen cenazede üzüntünü yaşatmazlar düğünde Doğumda keyfini çıkartmana izin vermezler. Ben denk gelmedim henüz bunun dışında olan bir aileye ama vardır mutlaka. İlk doğumumda eşimin abisi ve 4 çocuğu geldiler hastaneye hepsi grip öksürüyor hapşırıyor şap diye birkaç saat önce doğan oğlumu öptüler şok oldum! Daha banyosunu bile yapmamış. Neyse Allah izin verirse bu doğumda tekiz rahatız. Oğlumdan sonra demiştim ki bir daha Doğum yaparsam 10 gün demem kimseye. Korona çıktı kendiliğinden böyle oldu. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inş

Son düzlüğe girdik kızlar. Hastane çantasını hazırlayanlar şöle bir kısaca neler koydu çantaya yazarsa çok sevinirim. İkinci doğumum olacak ama ilk gibi. Cok teferruatlı yazanlar var o kadar şey almayı düşünmuyorum. Unuttugum bişey varsa diye dedim. Bende bu hafta hazırlarım belki aslında kızımda 35.de hazırlamıştım ama bu bi baskı yapıyor neolur ne olmaz hazır bulunsun .
Ben az öz aldım. Lazım olursa eşim getirir.
Bebek için 2 tane 10 lu hastane çıkışı, bebek bezi, emziği(ilk çocuğum kolikti emzik almadı bir daha doğurursam hastaneye emzikle gideceğim dedim de), ıslak mendil, kalın battaniye, puset ya da anakucağı
Kendim için 1 tane lohusa gecelik, 1 pijama, terlik, taç, hasta bezi, 3 tane atlet, 3 tane külot, 3 tane çorap, yedek kıyafet. Tarak, şampuan, havlu

S SkyAsteR H heyecanli_anneee

Kizlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben oğlundan kalan magnezyumlari kullaniyodum ama simdi biticek fiyatida baya artmış bu kullandigimin sizinkilerin fiyati ismi nedir rahat icebiliyomusunuz 😃

S SkyAsteR H heyecanli_anneee

Kizlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben oğlundan kalan magnezyumlari kullaniyodum ama simdi biticek fiyatida baya artmış bu kullandigimin sizinkilerin fiyati ismi nedir rahat icebiliyomusunuz 😃
Bende oglumdan kalanı kullanıyorum canım 😂emzirirken diyet yaparken almıştım osteocare ilk bunu bitirdim şimdi de hamilelikte magnimore kullanmıştım ondan kaldı onları bitiriyorum 15 tane kaldi onları bitirip daha da almam herhalde 😀 benimki hap şeklinde gayet rahat kullanıyorum canım bi yan etkisini de görmedim şimdiki fiyatini da bilmiyorum 1.5 sene oldu ben alalı ama içinde baya vardı.

Back
X