2021 Şubat Anneleri

E peki kasılmaysa doğum mu başlıyor demek oluyor? Kasılmalar ağrılı olur sanıyordum. Baskı da kasılma mi oluyor. Salı nst girecektim kasılma çıkarsa napılır sezeryane mi alırlar? İlk olunca bilemiyor insan o yüzden şaşkınım.
Yalancı doğum kasılmaları canım.. hemen doğum olmuyor.. dogum için sık ve düzenli olması lazım

Bugün kafamı kolumu hiç kaldıramadım o derece yorgun ve de uykulu hissediyorum, ama uyuyamıyorum. 3.5 yıldır özlemim uyku, bi 4 yıl daha hasret kalırım, kalırsın 😑
Aynı durumdayım bazen düşününce napicam ben diyorum bu uykusuzlukla nasıl ayakta durucam. Dün gece oğlan 5.30 da kalktı 7 ye kadar pispisledim ama ruhum çekildi resmen sonra uyudu 8.30 da kalktı mecbur kalktım bide bebekle napicam hiç bilmiyorum 😢

Aynı durumdayım bazen düşününce napicam ben diyorum bu uykusuzlukla nasıl ayakta durucam. Dün gece oğlan 5.30 da kalktı 7 ye kadar pispisledim ama ruhum çekildi resmen sonra uyudu 8.30 da kalktı mecbur kalktım bide bebekle napicam hiç bilmiyorum 😢
Ya enerji atmıyorlar dışarı çıkamadıklarından, onlarla atlayıp zıplayamıyoruz da onların istediği gibi, gündüz uyuyunca gece uykumuz haliyle 10nu geçiyor. böçaba sallıyordu pışlıyorduu bu ara anne yapsın diye diretiyor. Bu halde onu sallıyorum. Gece Allahtan sallanma sevdamız yok da gögüs elleme huyumuz bitmedi ve ben artık sinir oluyorum bu duruma olan uykum kaçıyor😅😅 gün yaklaştıkça ürküyorum biri omuzda diğeri ayakta abowww diyorum😅😅

Gün yaklaştıkça ürküyorum

Ya enerji atmıyorlar dışarı çıkamadıklarından, onlarla atlayıp zıplayamıyoruz da onların istediği gibi, gündüz uyuyunca gece uykumuz haliyle 10nu geçiyor. böçaba sallıyordu pışlıyorduu bu ara anne yapsın diye diretiyor. Bu halde onu sallıyorum. Gece Allahtan sallanma sevdamız yok da gögüs elleme huyumuz bitmedi ve ben artık sinir oluyorum bu duruma olan uykum kaçıyor😅😅
Üzülüyorum aynen onlara da havalarda hep güzel ama çocuklar hem pandemiden hemde bizim ağırlaşmamizdan eve mahkum kaldılar. Geçen hafta üzüldüm evde diye arabasıyla 1 saat dolaştırdim eve geldim aksama kadar yattim yerimden kalkamadım :/ bizimki de baba istiyor hep baba oynuyor ben anca yatarak oynuyorum yada ev işi yapıyorum babası gelince bana git yapıyor artık zoruma da gidiyor ama halimde hiç yok. Seninde işin zor şimdi emzirince o da istemesin 😅 benim gorumcemin kızı de 3 yaşına giricek hala meme diyomuş kızlar daha mı düşkün oluyor acaba oğlum hiç aramiyor unuttu

Üzülüyorum aynen onlara da havalarda hep güzel ama çocuklar hem pandemiden hemde bizim ağırlaşmamizdan eve mahkum kaldılar. Geçen hafta üzüldüm evde diye arabasıyla 1 saat dolaştırdim eve geldim aksama kadar yattim yerimden kalkamadım :/ bizimki de baba istiyor hep baba oynuyor ben anca yatarak oynuyorum yada ev işi yapıyorum babası gelince bana git yapıyor artık zoruma da gidiyor ama halimde hiç yok. Seninde işin zor şimdi emzirince o da istemesin 😅 benim gorumcemin kızı de 3 yaşına giricek hala meme diyomuş kızlar daha mı düşkün oluyor acaba oğlum hiç aramiyor unuttu
Evet ya, abimin torunu da öyle, 3. 5 bitti hala annesini odaya götürüp konuşuyor, canım memelerim diye🤣 bizim gündüz yok geceye has böyle tuhaf bi huyumuz var. Sabaha karşı irkilerek uyanıyorum😅 hayırlısı vallahi yaşayıp görücem🤷‍♀️🤷‍♀️🤣

Evet ya, abimin torunu da öyle, 3. 5 bitti hala annesini odaya götürüp konuşuyor, canım memelerim diye🤣 bizim gündüz yok geceye has böyle tuhaf bi huyumuz var. Sabaha karşı irkilerek uyanıyorum😅 hayırlısı vallahi yaşayıp görücem🤷‍♀️🤷‍♀️🤣
O gece uykusu da hiç bişeye benzemiyor bakalım bize 2-3 sene daha yok 😂 küçük kaynım da koca çocuk oldu 11 yaşında hala annesinin göğüslerini elliyormus bazılarında kalıcı oluyor bu durum.

Amin amin aminnn🥰 en çok bu duaya ihtiyacım var. Abileri pamuk gibi şimdiden biz uyutmak için beşiğini sallarız, ninni söyleriz diyorlar 🤗 yeter ki yeni kuzumuz sağlıklı,biraz uykucu gazsız olsun.
Amin bu duaya da 🤗 abiler pamuk kalmaya devam ederler umarım

Benim ev yine sallanıyor kızlar napcağımızı şaşırdık iyice ya belediyeyi arıyoruz metro çalışmasından değil diyor yarın çevre şehircilik bakanlığını aricaz binaya baksınlar daha 3 senelik bina :/ taşınsam kiracim tanıdık diye kiram uygun böyle fiyata mümkün değil ev bulamam ama evde tek kalmaya korkuyorum 😔
Off yaa geçmiş olsun 😰 Bazen bu ülkede muhattap bulamamak en sinir bozucu şey umarım bakanlıktan bir sonuç alabilirsiniz.
Buna bir örnek de benim ablamın kızı 3 yaşını doldurdu. Hep emmiyor ama o istediğinde vermezse şiddet uyguluyor annesine 😅

O gece uykusu da hiç bişeye benzemiyor bakalım bize 2-3 sene daha yok 😂 küçük kaynım da koca çocuk oldu 11 yaşında hala annesinin göğüslerini elliyormus bazılarında kalıcı oluyor bu durum.
Konuştuk yok, terledikçe de ters tepiyor.. belki de mecburi bıraktığım için oldu. 23 aylıktı bıraktırdım, aylarca bi sorun yaşamadım ama kuzenim kızını emzirirken gördü bi kaç kere onlara gittiğinde yanında emzirmiş. ondan sonra başladı bu huyu. Ay inşallah olmaz😑 yumuş yumuş🤣🤣

Benim ev yine sallanıyor kızlar napcağımızı şaşırdık iyice ya belediyeyi arıyoruz metro çalışmasından değil diyor yarın çevre şehircilik bakanlığını aricaz binaya baksınlar daha 3 senelik bina :/ taşınsam kiracim tanıdık diye kiram uygun böyle fiyata mümkün değil ev bulamam ama evde tek kalmaya korkuyorum 😔
Geçmiş olsun canım ihmal etme bence de Allah korusun gerçek bir deprem de çökse kim mesul olacak hiç kimse Allah yardımcınız olsun

Yaaa süper çok sevindim💐💃👌 oksijen kullanmaması da süper. Biz bile araştrdık tüp şimdiden🙈 darısı bizimkilere olsun inşallah 🤲 anneminde hastanede pskilojisi bozuldu artık.😨
Ama sol ciğerde az bir iyileşme varmış sağ ciğerde komple tutulmuş covid.benim doğuma kadar çıkamayacak gibiler. Biz max.10 güne çıkar diyorduk ama😭😶
Dr'um da piyasada yok 20 gün yok dediler yılbaşından önce şimdide 18 ine kadar yokmuş zaten 20 si civarı doğum yaparım. Şimdi son dk kime doğum yaptıracğm stresi eklendi bir de üstüme🤲😭 yarın başka bir dr dan randevu verdiler bakalım. Umarım oğluş iyidir annesi onu çok üzse de 🙈

Ya benim gittiğim dr larda öyle kafasını boyunu ölçtükten sonra hemen bak pipisi diyip hemen fotosunu bastırıp elime veriyorlar.hayr hangi yy.da yaşıyoruz pipi resmini gelip asacak halim de yok.bi sürü pipi resmi oldu bende de 🙈

Benmde yüreğim darlanıyor.göğüs kafesime bastırıyor herhlde. Nabzım yükseliyor zor nefes alıyorum böyle bayılacak gibi hissediyorım🙈
Duruşu nasıl bilmiyorum ama kafayı orya dayadgnda oluyor genelde o baskı .kaburgaya göğüs kafesne. Girnme hareketi yapınca kafası sıkıştırıo. Ayaklar yukarda olunca bu kez baskı tam tersi aşagıda oluyor .sürekli idrar hali , yada yorulunca heran cıkacakmış gibi bi his .

Ilk hamilelikte de böyleydim sonlara doğru nabız artıyordu acile bile gitmiştim şimdi daha soğukkanlıyım ama dediğin gibi tedbirliyim de tansiyonumu da kontrol ediyorum, Rabbim hayırlısıyla hamileliklerimizi tamamlamayı nasip etsin sonlar çok yorucu🙏
Yaaa bende ilk hamileliğimde kardiyolga falan görünmüştüm çarpıntıda ötürü. Bunda da oluyor bazen olmuyor değil ama daha sakince kontrol altına almaya çalışıyorum . Evet bu geçici bir durum deyip derin nefes alınca aklada baska şeyler getirince geciyor ,malesef bende bir panik atak hastasıyım. Hamilelkten öncr dideral kllanırdım hatta... çağın vebası bu panik atak, bende doğum anında da oldu ama birden bi sakinleştim niye acaba :)) sakinleştirci dayadılar :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedi😅şimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için😅

Off yaa geçmiş olsun 😰 Bazen bu ülkede muhattap bulamamak en sinir bozucu şey umarım bakanlıktan bir sonuç alabilirsiniz.

Buna bir örnek de benim ablamın kızı 3 yaşını doldurdu. Hep emmiyor ama o istediğinde vermezse şiddet uyguluyor annesine 😅
Sağol canım gerçekten de öyle aramadigimiz yer kalmadı ama hiçbir sonuç alamadık alamıcaz gibi de.
Bu kızlar çok fena gorumcemin kızını öyle görünce oğlumda birakmazsa diye korkmuştum çok şükür hiç aramadi 😂
Konuştuk yok, terledikçe de ters tepiyor.. belki de mecburi bıraktığım için oldu. 23 aylıktı bıraktırdım, aylarca bi sorun yaşamadım ama kuzenim kızını emzirirken gördü bi kaç kere onlara gittiğinde yanında emzirmiş. ondan sonra başladı bu huyu. Ay inşallah olmaz😑 yumuş yumuş🤣🤣
Şimdi bide sendromlu yaşları ya ters tepebilir tepki verme belki öyle de düzelir
.daha yatakları ayirmadiniz dimi sizde ? İnşallah şimdi bebeklerde gelince napıcaklar acaba çok merak ediyorum benimki babasını kıskanır benimle hiç işi yok 😂
Geçmiş olsun canım ihmal etme bence de Allah korusun gerçek bir deprem de çökse kim mesul olacak hiç kimse Allah yardımcınız olsun
Amin sağol canım yok peşine dusucez bişey çıkmazsa da taşınırım artık

Yaaa bende ilk hamileliğimde kardiyolga falan görünmüştüm çarpıntıda ötürü. Bunda da oluyor bazen olmuyor değil ama daha sakince kontrol altına almaya çalışıyorum . Evet bu geçici bir durum deyip derin nefes alınca aklada baska şeyler getirince geciyor ,malesef bende bir panik atak hastasıyım. Hamilelkten öncr dideral kllanırdım hatta... çağın vebası bu panik atak, bende doğum anında da oldu ama birden bi sakinleştim niye acaba :)) sakinleştirci dayadılar :)
Benimde her zaman değil ara ara olup arada olmuyor bu zamanda doktorada gidemiyorum dediğin gibi kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Yoksa aklıma neler geliyor 😣 Allahım şifa versin canım kötüyü düşünmeyelim hamilelikten sonra inşallah normale döner dua bu hastalıkların en büyük ilaci ❤ sezaryan mı olmuştun ilkinde ? Bende bu yüzden spinal e cesaret edemiyorum kaygılanırım.

Günaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedi😅şimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için😅
Günaydın, maşallah kocaman olmuş seninki nuran hanımın dediği gibi hazır annesinin sözünü dinliyor erken gelmek istiyor o da 😂 bende nst den korkuma 36 da gidicem senin tam tersine geç doguriyim istiyorum 😂

Yaaa demek neymiş kız-erkek farketmiyor ...hazır olan tikirdatiyor kapıyı 💞💞💞 yavrum benim az şöyle 3.700 olsa mı yerim onu ya ne heyecan yaptım 💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞

Günaydın, maşallah kocaman olmuş seninki nuran hanımın dediği gibi hazır annesinin sözünü dinliyor erken gelmek istiyor o da 😂 bende nst den korkuma 36 da gidicem senin tam tersine geç doguriyim istiyorum 😂
Yok dayanamıyorum artık, 4ten beri uyanığım. sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor, kuyruk sokumum ağrıyor. Sola yatınca kalçam omzum sağa yatınca belim zonkluyor. Çatı ağrım aylardır var zaten. Magnezyum rağmen mi ağrın var dedi evet dayanamıyorum artık dedim. 37 ile uyumlu şimdilik ii..
Nste şansıma çok yogun iki kişiydik ayıran perde bizi🤣yan tarafa 3.geldi.. 4.bekliyor dışarıda ve 40 dk burdayım pofff... Bi de hemşire 3 kişiyiz.

Ooo maşallah erkenci olacak seninki galiba maşallah 😍 İyi kilo almış annesi 39a kadar daha da alır tosuncuk olarak gelir inşallah 🙈

Back
X