- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
Benim ikincisinde doğum öncesi normaldi. Ama bunda dokunamıyorum çok hassas, sanırım yara olacakİkinci çocukta da bu kadar acıma oluyor mu kızlar benimkiler şimdiden sızlıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikincisinde doğum öncesi normaldi. Ama bunda dokunamıyorum çok hassas, sanırım yara olacakİkinci çocukta da bu kadar acıma oluyor mu kızlar benimkiler şimdiden sızlıyor![]()
Tamam canım saolRaporumda analık izin başlangıç tarihi yer aldığından gerek yok dedi iş yerinden bi arkadaşım. İnsan kaynaklarına da mail attım, cvp gelirse bilgilendiririm seni de. Ben öğretmen değilim, bizde İK sistemimize kaydediyor bütün izin raporları.
Otomatik e devlet sistemine giriliyor rapor verildiği anda ama yinede muhasebeye bildirilmeliBen de bunu merak ediyorum bir de çalışabilir raporunu müdüre verdim bunun tam olarak ne olduğunu anlamamış. İşlenmesi gerekiyor mu? Sadece dosyana koyacam dedi
Nuran hanımla anlaşırsam hiç girmek istemiyorum benim şimdi sancım da çıkar oğlum da da hep vardıNst de kimse yoktu ben gittigimde ctesi belki olur ama oda baya ferah zaten iki kisilik de olsa baya uzak birbirine eger hersey yolunda giderse nst odasindaki kizla 30 dakkada anlasirsiniz
bende dayanamadim.belim agridi agrida gozukmeyince dedim biraz indirim.yap 30 dakkada anlasalim
![]()
Valla yara olmasın diye elimden geleni yapıyorum ins en az acıyla atlatirimBenim ikincisinde doğum öncesi normaldi. Ama bunda dokunamıyorum çok hassas, sanırım yara olacak![]()
Cumartesiyi ben de iple çekiyorum oğluşumu görmek ve kaç kilo olduğunu öğrenmek içinNuran hanımla anlaşırsam hiç girmek istemiyorum benim şimdi sancım da çıkar oğlum da da hep vardımerakla bekliyorum cumartesiyi de oğluşum nasıl kaç kilo aldı acaba
![]()
Nuran hanımla anlaşırsam hiç girmek istemiyorum benim şimdi sancım da çıkar oğlum da da hep vardımerakla bekliyorum cumartesiyi de oğluşum nasıl kaç kilo aldı acaba
![]()
Evet yaklaşık her gece doğuruyorumBenim gibi doğum ruyalari görmeye başlayan var mı arkadaslar![]()
Ay evet bir de pazarlık detayımız var İsmail bey cumartesi çalışıyordu dimiH heyecanli_anneeekedilianne84
Gidin pazarliginizi yapın kizlar sizde son anda güme gitmesin kimse
Herkesin bir nst olayi var belki karsilasiriz.![]()
Merhaba 32 de rapor alınca uyumsuzluk oldu mu acabaYa banada bu şekilde verildi rapor aklıma takılan 32 de aldığımız raporda çelişki olmaz inşallah
Yok daha giymiyo ciplak halde duruyo insallah yarina cikartirlar kilosunu bekliyoruzŞuan kiyafet giyiyor mu senin bebegin cnm kuvezde degilmi
Tsklr cnm benim
Hayırlı olsun ve inşallah bir an önce sağlıkla evinizde büyütmeniz dileğiyleEvet cnm dogurdum tam 1 ay once geldi bugun dogdu 5subat yerine 5ocak oldu![]()
Burda sezeryan en son olan birsey hersey kotu olcak yolunda gitmicekki yapsinlar yoksa kemikleri yuzuyolar dogurtana kadar sana.Valla benim ilk dogumum da çok zordu sezeryan olcak zaten ama senin bebeğin kafası büyükmüş benim kızla 4.150 gramdi ondan zorlandık burda 3.800 üstünü falan riske atmiyorlar direk sezeryan aliyolar
Amin insallah cnmHayırlı olsun ve inşallah bir an önce sağlıkla evinizde büyütmeniz dileğiyle![]()
Ay evet ben de çok sık görüyorumBenim gibi doğum ruyalari görmeye başlayan var mı arkadaslar![]()