2021 Şubat Anneleri

Raporumda analık izin başlangıç tarihi yer aldığından gerek yok dedi iş yerinden bi arkadaşım. İnsan kaynaklarına da mail attım, cvp gelirse bilgilendiririm seni de. Ben öğretmen değilim, bizde İK sistemimize kaydediyor bütün izin raporları.
Tamam canım saol

Ben de bunu merak ediyorum bir de çalışabilir raporunu müdüre verdim bunun tam olarak ne olduğunu anlamamış. İşlenmesi gerekiyor mu? Sadece dosyana koyacam dedi
Otomatik e devlet sistemine giriliyor rapor verildiği anda ama yinede muhasebeye bildirilmeli

😂😂 Nst de kimse yoktu ben gittigimde ctesi belki olur ama oda baya ferah zaten iki kisilik de olsa baya uzak birbirine eger hersey yolunda giderse nst odasindaki kizla 30 dakkada anlasirsiniz 😂 bende dayanamadim.belim agridi agrida gozukmeyince dedim biraz indirim.yap 30 dakkada anlasalim 😂
Nuran hanımla anlaşırsam hiç girmek istemiyorum benim şimdi sancım da çıkar oğlum da da hep vardı 😂😂 merakla bekliyorum cumartesiyi de oğluşum nasıl kaç kilo aldı acaba 🤗

Nuran hanımla anlaşırsam hiç girmek istemiyorum benim şimdi sancım da çıkar oğlum da da hep vardı 😂😂 merakla bekliyorum cumartesiyi de oğluşum nasıl kaç kilo aldı acaba 🤗
Cumartesiyi ben de iple çekiyorum oğluşumu görmek ve kaç kilo olduğunu öğrenmek için 🥰🤗 Karnım sürekli davul gibi kasılıyor, göbek deliğim bugün çok sızladı, bacağıma vuran kasık ağrım da var ama bunlar sancı değildir diye düşünüyorum nst ye beni de sokmasa keşke 🤲🏻😇
Ay bugün de rüyamda suyum gelmişti 😂

Ahaha onu kabul etcegini sanmiyorum 😂😂 hayirli haberlerle gelirsin inşallah sen de erken saatte gidiyosun dimi

Doğum ücretleri konuşulmuş. Benim hastane 4500 demişti zamdan sonra ne kadar oldu hiç bilmiyorum ama çok pahali. Maalesef bu süreçte başka alternatif yok devlet hastanesine gidemem.

Valla benim ilk dogumum da çok zordu sezeryan olcak zaten ama senin bebeğin kafası büyükmüş benim kızla 4.150 gramdi ondan zorlandık burda 3.800 üstünü falan riske atmiyorlar direk sezeryan aliyolar
Burda sezeryan en son olan birsey hersey kotu olcak yolunda gitmicekki yapsinlar yoksa kemikleri yuzuyolar dogurtana kadar sana.
Kafasi iri oldugundan zorlandim ama hicde iri kafali deilmis benim kizim 😂

Back
X