2021 Şubat Anneleri

Ay evet bir de pazarlık detayımız var İsmail bey cumartesi çalışıyordu dimi 🙈

Calisiyor sanırım öğlene kadar oda inşallah ordadır ya halledersiniz gitmisken ☺️

Yok daha giymiyo ciplak halde duruyo insallah yarina cikartirlar kilosunu bekliyoruz

Anladim cnm kac kilo doğdu bebegin? İnsallah cikartirlar canim hayirlisiyla sag salim.evinize gidin bir an once ☺️🌷

Kızlar ben gece kalktığımda nefesimi zor alıyorum sizde böyle bisey varmi ya yastigimimi yukseltsem acaba karnim gogsume gogsumde boğazıma baski yapıyor sanırım anlamadim 🤷

Uykum çok bölünüyor ve bi daha dalmam uzun sürüyor 😔 uykusuz kalıyorum
Malesef bende hala ayaktayim 🙄

Benim de ağrıdan kaçıncı uyanışım sayamıyorum artık. Ne çok severdim ben uykuyu şimdi gece olmasın diye dua ediyorum 🙈

Benidd nefes darlığı korkuttu aşırı terleme.ve nefes darlığı var 2 gündür. uykuyu bende cok severim ama oglum benim gece kuşu birlikte geceleri oyun oynuyoruz 😂 bir çocuk hayati nasil degistirebiliyor gerçekten ogreniyor insan beni surukleseler yataktan çıkamayan ben bebek olunca mecburen tıpış tıpış kalkiyorum 😂

Hic bi agrim.sancim.skntm.yok.ama.uyuyamiyorm
Benim de aynı ağrım sancım yok. Bi mide yanmam var bide çok aşırı tuvalete gitmem.
Bazen hiç bir sebep yokken 1 saat sonra uyanıyorum bazen de tuvalete kalkıyorum.
Bu gece 1 buçukta uyudum 2 buçukta uyandım. 3te uyudum 3 buçukta kalktım. Hala ayaktayım.

2 buçukta yattim 5 te kalktim ve hic uyumadim pilim ne zaman biticek bakalim 🤷

Benim gibi doğum ruyalari görmeye başlayan var mı arkadaslar😂
Her uyanıp uyuduğumda kalcağım odayı görüp durdum bugün bende. belki 10-12 kadın aynı odada yatak yok ince bişiler sermişler yerlerde yatıyo insanlar kaçak gibi kiminin refakatçisi kocaları kimininkiler kadın diyorum bu kadar insanın içinde nasl rahat etcem 😂

Herkes ayni durumda galiba.Ben de iki üc kez kalkiyorum ve uyumakta güclük cekiyorum.Ozellikle 4/5 gibi kalktigimda hic uyuyamiyordum.1 haftadir magnezyumu uyaninca 4/5 gibi icmeye basladim.Kas gevsetici etkisinden galiba yarim saat icinde tekrar uyutuyo tavsiye ederim.

Kızlar ben gece kalktığımda nefesimi zor alıyorum sizde böyle bisey varmi ya yastigimimi yukseltsem acaba karnim gogsume gogsumde boğazıma baski yapıyor sanırım anlamadim 🤷
Bu gece bende de aynısı oldu. Ölüyorum sandım 😔 panik oldukça nefes ihtiyacım daha da arttı. Neyse ki sakinleşip çemberin dışına çıkabildim. Normalde olmuyordu ama yastığımı yükseltmiştim.

Bu gece bende de aynısı oldu. Ölüyorum sandım 😔 panik oldukça nefes ihtiyacım daha da arttı. Neyse ki sakinleşip çemberin dışına çıkabildim. Normalde olmuyordu ama yastığımı yükseltmiştim.

Bende anlamadm yastigi yukseltim dedim ama uyuyamadim bi daha sanki nefesim kesilcdk gibi hissettim yine cok kötü bisey 🤦🏻‍♀️

Cumartesiyi ben de iple çekiyorum oğluşumu görmek ve kaç kilo olduğunu öğrenmek için 🥰🤗 Karnım sürekli davul gibi kasılıyor, göbek deliğim bugün çok sızladı, bacağıma vuran kasık ağrım da var ama bunlar sancı değildir diye düşünüyorum nst ye beni de sokmasa keşke 🤲🏻😇
Ay bugün de rüyamda suyum gelmişti 😂
Kasilman var gibi canım artık hepimizin var o yüzden ona çok takilmaz ama nst sürpriz her an herşey olabilir 😂 bende hiç girmek istemiyorum ama kesin sokar artık kocaman oldular 🤗 hayırlara çıksın inşallah zamanını beklesinler 2-3 hafta daha dursunlar 😊
Ahaha onu kabul etcegini sanmiyorum 😂😂 hayirli haberlerle gelirsin inşallah sen de erken saatte gidiyosun dimi
İnşallah canım evet 9 da randevum bakalım ne dicek hemen yazarım 🤗
H heyecanli_anneee kedilianne84 kedilianne84

Gidin pazarliginizi yapın kizlar sizde son anda güme gitmesin kimse 😃
Herkesin bir nst olayi var belki karsilasiriz. 😂
Ben nst de olursam eşim gidip halleder sıkı pazarlık yapar bakalım ne kadar yapar bizde sunnette var 😂
Ay evet bir de pazarlık detayımız var İsmail bey cumartesi çalışıyordu dimi 🙈
Çalışıyor diye biliyorum canım

Back
X