2021 Şubat Anneleri

Sırt üstü hiç yatamıyorum yan yatışım bile milim milim koordinat giricem nerdeysee 🤣🤣 nefes alamıyorum çoğu pozisyonda artık.
Yan yatışlarım tam olarak aynı tabirle. İnce bir yastık desteği, elyaf bir yorgan desteği, üç kat yorgan desteği deneye deneye yine de bulamıyorum rahatlığı. Dalana kadar Ya lavabo ihtiyacım tekrar geliyor ya midem ağzıma geliyor böyle böyle deliriyoruz yavaştan 😂

Doktor kontrolünden çıktım kızlar. Kilosunu söylemedi sağlığına bakıyorum sadece dedi. nst baktıktan sonra haftaya tekrar geliyorsun, bir hafta içinde sancın artarsa gel dedi. Sanıyorum hafif sancı çıkmıştı o yüzden erken çağırdı. Normalde iki hafta sonraya gel diyorlar. İşte doktor konuşmayınca kendimce tahminlerde bulunuyorum.

Yan yatışlarım tam olarak aynı tabirle. İnce bir yastık desteği, elyaf bir yorgan desteği, üç kat yorgan desteği deneye deneye yine de bulamıyorum rahatlığı. Dalana kadar Ya lavabo ihtiyacım tekrar geliyor ya midem ağzıma geliyor böyle böyle deliriyoruz yavaştan 😂
bugünleri Allahtan unutuyoruz :D

Doktor kontrolünden çıktım kızlar. Kilosunu söylemedi sağlığına bakıyorum sadece dedi. nst baktıktan sonra haftaya tekrar geliyorsun, bir hafta içinde sancın artarsa gel dedi. Sanıyorum hafif sancı çıkmıştı o yüzden erken çağırdı. Normalde iki hafta sonraya gel diyorlar. İşte doktor konuşmayınca kendimce tahminlerde bulunuyorum.
Neden ya niye kilo falan demiyormus? Sizce ilgisiz değil mi?

çook mu zor iki kelam etmek tövbe tövbe ya. bu arada yazın tahliller için zübeyde hanıma uğramıştım ankaradayken. ilgi alaka zeynep kamile on basar. ama orası da senin dediğin gibi çok kalabalıktı, yanlış anlaşımıyım dil bilmediklerinden laftan anlamaz kurallara uymayan suriyelilerle doluydu. ama ona rağmen anlayışlı sorularıma cvp verene denk geldim:)

Neden ya niye kilo falan demiyormus? Sizce ilgisiz değil mi?
Devlete gidiyorum canım alıştım ben artık. Beklentimi düşürerek gidiyorum. İlk bebeğimde devletten hemen sonra bir de özele randevu alıyordum karşılaştırıyordum söylenenleri. Şimdi sadece sağlıklı doğurmaya odaklıyım detaylar beni çok üzüyor yoksa. Geçen ay kilosu önde dedi anksiyetem çoştu bir aydır huzurum yok doğuramayacağım diye.

Devlete gidiyorum canım alıştım ben artık. Beklentimi düşürerek gidiyorum. İlk bebeğimde devletten hemen sonra bir de özele randevu alıyordum karşılaştırıyordum söylenenleri. Şimdi sadece sağlıklı doğurmaya odaklıyım detaylar beni çok üzüyor yoksa. Geçen ay kilosu önde dedi anksiyetem çoştu bir aydır huzurum yok doğuramayacağım diye.
O zaman iyiymiş tamam🤲🏻 hayırlı doğumlar sana🤲🏻

Kızlar kaburgalariniza giriyor mu? Uzanamiyorum oturamiyorum. Yavrum bu ara takmış kaburgama sağ kaburga kemigim inşallah deforme olmaz🤦🙅

Burda sezeryan en son olan birsey hersey kotu olcak yolunda gitmicekki yapsinlar yoksa kemikleri yuzuyolar dogurtana kadar sana.
Kafasi iri oldugundan zorlandim ama hicde iri kafali deilmis benim kizim 😂
Bana da diyordu Dr koca kafalı diye hiçte değil😂neyse Allah analı babalı büyütsun canim darisi bizlere

Bnde alıştım hiç şikayetimi bile demiyorum ne desem normal diyor😂her gitmem de strese sokuyor beni sonra bir haftaya anca düzeltiyorum😂hayırlısıyla bir doğurup kurtulsaydik😊

çook mu zor iki kelam etmek tövbe tövbe ya. bu arada yazın tahliller için zübeyde hanıma uğramıştım ankaradayken. ilgi alaka zeynep kamile on basar. ama orası da senin dediğin gibi çok kalabalıktı, yanlış anlaşımıyım dil bilmediklerinden laftan anlamaz kurallara uymayan suriyelilerle doluydu. ama ona rağmen anlayışlı sorularıma cvp verene denk geldim:)
Şehir hastanesinde de 30 civarı kadın doğum doktoru var. Her zaman aynı doktora randevu bulamıyorsun. O yüzden deneyimleyince bazısı çok ilgili bazısı ilgisiz. Geçen ay gittiğim doktor şahaneydi. Esprili bebek isimleri için öneri veren,elinden tutup kaldıran, karnını silen bir doktor. Sıra bulmak çok zor.
Bazısı da kimse ona randevu almasın rahat etsin diye bile isteye ilgisiz sanırım😬

Bnde alıştım hiç şikayetimi bile demiyorum ne desem normal diyor😂her gitmem de strese sokuyor beni sonra bir haftaya anca düzeltiyorum😂hayırlısıyla bir doğurup kurtulsaydik😊
Vallahi öyle sağlıkla pırt diye çıkıp bağrımıza koysalardı bi 🥰 zaten sonrasında dikiş mi atılıyor aşağıda neler oluyor pek görmüyor gözün. Çok heyecanlıyım ya sanırım son on günüm

Canım oğlumda doğduktan 10 gün sonra yaptirmistim 1 haftaya da iyileşmişti hiç zorlanmadık şimdi iyiki yaptirmisım diyorum dün saçını kestiremedik bu yaşlarda o iş daha zor olurdu 😂 biz çocuk doktorumuza sormuştuk bi sakınca görmemişti peygamber efendimizin sünneti de 7.gunde yaptirmakmis. Internette çok farkli gorusler var ama bence erken yaptırmak büyük avantaj yaş ilerledikçe daha zor oluyor çocuk acısından bence
Bu sünneti duyduğum iyi oldu o zaman hiç bekletmeye gerek yok ben de yaptırayım sünneti inşallah. Avicenna nın sünnet doktorunu övdüklerini duymuştum hangisi ki acaba o?

Bu sünneti duyduğum iyi oldu o zaman hiç bekletmeye gerek yok ben de yaptırayım sünneti inşallah. Avicenna nın sünnet doktorunu övdüklerini duymuştum hangisi ki acaba o?
Oğlumu genel cerrahi doktoru osman bey sünnet etmişti biz memnun kaldık canım yine ona yaptırırız inşallah şimdi sunnet icin ozel başka doktor var mı bilmiyorum.

Devlette odalar tek kişilik mi olacak acaba bilgin var mı canim? Pandemiden dolayi tek kişi diye duydum bugün.
Inan bilmiyorum onu sorucak muhatap yoktu karşımda:) cımbızla laf seçip konuşuyorlar
Bende ümraniye devlete giderken hiç birşey söylemiyorlar di . Son 3 aydır sancaktepe de ilhan varank var oraya gidiyorum kilosu boyu suyu ben sormadan söylüyorlar çok kibarlar memnun kaldim şimdilik. Bir de son kontrol de bana da çocuğun bacakları haftasına göre kısa genetik olabilir dedi morelimi bozdu . Son haftaya kadar anlamadılar da şimdi söylediler

Vallahi öyle sağlıkla pırt diye çıkıp bağrımıza koysalardı bi 🥰 zaten sonrasında dikiş mi atılıyor aşağıda neler oluyor pek görmüyor gözün. Çok heyecanlıyım ya sanırım son on günüm
son 10 mu :halay:sezeryan mı düşünüyosun sen.

haftada bire düştü artık kontroller canım bana da haftaya tekrar gel dedi.

Back
X