2021 Şubat Anneleri

Bende geçen tv de izledim ikisi de alişan ın programına çıktılar çok açıklayıcı konuşuyor dediğiniz gibi bilgilendirici şeyler de paylaşıyor sosyal medyadan takip ediyorum kendisini. Hastasıyla çok güzel ve özel ilgileniyor açıkçası hastane doktorları herkese aynı muameleyi yapıyor o yüzden belli bi tarihte alıyorlar. Bu adamın gecesi gündüzü yok . Yine hafta olarak iyi bir haftada alınıyor bebeğin canım benim doktorum da tam 39+0 da alıcak. Bende aynı klinikte erhan karaalp var ona 2 sezaryan arası 1.5 sene var bebek kaçıncı hafta alınmalı diye sormuştum cevap vermedi sagolsun ama o doktoru da seviyorum çok esprili 😂

Benimki de gezmesine çok düşkün sıkıntıya gelemiyor hiç 😂 sağ olsun eşler herkesten güzel bakıyorlar keşke analık izni gibi babalık izni de olsa 2 ay bizimle olsalar 😂
Dün sordular canım senin sorunu. Hatta Ssvd için ilk sezaryenden sonra ne kadar beklenir ssvd olması için, diye sordular. Furkan Bey kişiye göre değişir dedi. Sezaryen yeri illa ki 14-15 ayda iyileşir dedi. Bizim için rahmin açılması ve direnç göstermemesi önemlidir. Eğer rahim direnç gösterirse o zaman rahim yırtılabilir, bu büyük bir sorun olur, dedi. Senin durumunda da mutlaka muayene sonrası karar verilir diye cevap verirdi diye düşünüyorum. Çünkü kimse kimseye benzemiyor. Şans işi resmen...

Kızlar bende de anne stresi var🤦‍♀️ilk dogumum da intihar etmediysem daha da etmem diyordum sımdı yine korku sardı beni. Dogumumu annemın yanında yapmak gibi Bı gaflette bulunmuştum dogum oncesı 1 ay dogum sonrası 20 gun bana omru mun en buyuk eziyetiyfı Allah beterinden korusun yine de. Esımdrn pek hazetmezdı o zamanlar kızımdan sonra biraz degıstı tavırları artık eskisi gibi degil ama arada yine yapar bana sıkıntı. Ben calısıyorum Esıme para verıyormusum gıbı imaj yaratıp seni bosuna okuttum muhabbetleri yaptı cok fazla. Bı ton acıtasyonlat VS vs neler neler oldu da hatırlamak istemiyorum. Bu hamılelıhımde doguma gelecegız diyor hıc istemiyorum kimseyi istemiyorum abımın cocuguna baktıhı ıcın biraz kafam rahat uzun kalamaz diye dusunuyorum (umarım) ama ben de eskisi gibi degılım eskiden ezik ezik aglardım cevap veremezfım kalbi kırılır diye sımdı cevap da veriyorum laf da sokuyorum kendı adıma soyleyım bana faydaları yok baktım ki aileme zarar gelıyo benim asıl ailem cekırdek ailem dedim ve artık cok mudahale edemiyorlar. Ama yine de bazen canımı sıkan seyler olabiliyor bir de lohusayken insanın kafası Baska calısuyor daha duygusal oluyor insallah kafama takacağım seyler olmaz Allah sag salim dogurmayı nasip etsin hepimize

Benim ki sezeryan 2 subata gun aldik insallah, hayırlısıyla normal dogum olur insallah sizinde
15 gün öncesine neden gün verdiler bir aciliyeti var mı ? Normaldr sezeryana da normal doğum tarihinden 10 gün öncesine gün veritler . 38+ları görür yani. Benim normal dogum tarihi 20 Şubat 12 şubat gibi olur dedi dr

Son düzenleme:
3-4 gun cok onemli degil canim basta epey fsrk yoksa sata gore dogum yapmalisin ic gelişimi çünkü sata gore olan tarihtir. Sonradan onde gitmeye baslamis demekki ama o genetikte olabiliyor o yüzden önde diye erken almak iyi olmaz 🌷

İnşallah vakti zamanında gelir canım bende ondan baya endişelendim erken diye 😐
Belki idrarda enfeksiyon falan çıkabilir kaşıntı yada yanma yok ama akıntım arttı bu ara ondan şüpheleniyorum ondam dolayı sancım olmuş olabilir 🙄

Dün sordular canım senin sorunu. Hatta Ssvd için ilk sezaryenden sonra ne kadar beklenir ssvd olması için, diye sordular. Furkan Bey kişiye göre değişir dedi. Sezaryen yeri illa ki 14-15 ayda iyileşir dedi. Bizim için rahmin açılması ve direnç göstermemesi önemlidir. Eğer rahim direnç gösterirse o zaman rahim yırtılabilir, bu büyük bir sorun olur, dedi. Senin durumunda da mutlaka muayene sonrası karar verilir diye cevap verirdi diye düşünüyorum. Çünkü kimse kimseye benzemiyor. Şans işi resmen...
Canlı yayın ı sabitlemiş galiba bende izliyim bakıyım canım merak ediyordum bu sorunun cevabını. Ssvd hiç düşünmedim daha çok yeni doğum yaptım 19 ay olucak ona cesaret edemem diye düşünüyorum bide yapıcaksam da doktorum işin ehli olsun isterim onlar da çok pahali oluyor. Dediğin gibi hepimizin vücudu farklı nasıl tepkiler veririz kestirmek zor, Rabbim hepimize yavrularımızı istediğimiz şekilde kucagimiza almayı nasip etsin 🙏🤗

Ya kızlar dudakları kabuk kabuk soyulan var mı, hergün soyulur mu ilaçlardan mı anlamadım balsam da aldım ama yok çözüm bulamıyorum artık çok acıyor...

Of:))
Ben ben ne yaptıysam olmadı dudakların hitir bitir. Her doğal şeyi sürdüm burnumu açmaya çalıştım ama yok yok yok😩

Vayyy ofliiiii 🤗ben Trabzon merkez 🤗

Pandeminin ilk günlerinde, Nisan ayıydı sanırım yine bir canlı yayınında “şu dönem çocuk için ideal midir” diye soruldu. Yani neden olmasın, 6 ay sonra ne olacağını kimse bilemez, ertelemeyin gibi bir cevap vermişti. Çok hoşuma gitmişti ve Mayıs’ta hamile kalmıştım 😅 paylaştığı doğum postları epey motive edici

inşallah arkadaşım, hayırlı haberler al sende o gün.

amin hepimizin ki inşallah, çıktı mı tahlillerin ilaca başlattı mı seni.
Troid ilacı yazmaktan vazgeçti. Kan ilacını günde 2 dedi. İdrar verdim lokasit pozitif çıkmış yolladım cevap bekliyorum doktordan.

Troid ilacı yazmaktan vazgeçti. Kan ilacını günde 2 dedi. İdrar verdim lokasit pozitif çıkmış yolladım cevap bekliyorum doktordan.
Ben de dün sağlık ocağına uğradım, tahlil yaptılar gitmişken. t4 düşük çıktı, idrarda lökosit yok ama maya yazıyordu 1 tane gözükmüş, hiç de şikayetim yok. nuran hanıma yazdım bi kan değeri düşük, ikiye çıkar faydası olur dedi, lökosit yok bol su iç dedi.

Ben ben ne yaptıysam olmadı dudakların hitir bitir. Her doğal şeyi sürdüm burnumu açmaya çalıştım ama yok yok yok😩

Vayyy ofliiiii 🤗ben Trabzon merkez 🤗
Ben tahmin ettiydim senin de Karadenizşi olduğunu🤣
Dudak meselesi tik oldu elim ağzımda sürekli soyuyorum. 😔

Benim.annemde dogum yaptığımın ikinci gunu benim yanimda kalcakti hastane de güya 😅 ramazandi yok surda iftar veriyolar benide cagiriyolar felan diye söyleyip durdu dedim git o zaman beni kocam bakar oylece gitti eve geldi elimden tutmadı bi kere esim sagolsun binkere valla simdi bile annem gelsin istemiyorum şahsen ama gelicem.diyo gelme diyemiyorum esim el bebek gül bebek bakiyor ablam gelicek zaten annem gezmeye geliyo zaten beni bahane edip onuda biliyoruz ya 😅🤦🏻‍♀️
Benim de anne babam bana bebek gibi bakıyor eşim 3 gün ev temizleyip yemek yapsa suratı 5 karış,Allah iki taraftan vermiyo demekki ya Aile ya eş 😂

Bayanlar yaşayanlar varsa lütfen cevap verebilirmi 33+5 im dünden beri adet ağrım var belimde çok, ara ara karnımda birde bacaklarımda ağrı var bugün tüm gün devam etti hiç dinmedi ayakta 10 dakkadan fazla durunca ağrım artıyor. Birde sürekli sıcak basıyor terliyorum normalmi bunlar yoksa doğum belirtisimi

Benim de anne babam bana bebek gibi bakıyor eşim 3 gün ev temizleyip yemek yapsa suratı 5 karış,Allah iki taraftan vermiyo demekki ya Aile ya eş 😂
Aynen benim de annem babam saolsun itirazsız çok iyi bakarlar, eşim gene annesi gelsin istiyor ama bakamıyor onlar gibi, yine ben de yardım etmek zorunda kalıyorum, eşim de 1 gün iş yapsın öbür gün benden bekliyor saolsun. Bir de diyor sen yat bişey yapma yarım saat sonra bana su getirsene 😒

Merhaba hanımlar. Tsh seviyesi normal t4ü düşük çıkanlar size doktor ne dedi? Benim iki kere yapıldı test ikisi de aynı çıktı ama doktor önemli değil dedi. Önemli olan tsh dedi. Kan hacmi arttığı için t4 oransal olarak düşük çıkabilir dedi. İlaç yazılmaz dedi.

soru 2 :) hani küçükken bisiklete uzun süre binince genital bölgemiz ağrırdı ya ona benzer bir ağrı var birkaç gündür. Bebek kanalda değil dedi doktor ama bu ağrı neyin nesidir? Pelvis genişlemesi böyle bir şey mi his olarak?

ayrıca benim de doğuma annem gelecek yanımda kalmaya. Anneme güveniyorum ailenin ilk torunu hem benim ailemin hem de eşimin. eşimin ailesiyle aynı sitedeyiz ama kaynanama güvenemiyorum bakım konusunda. bakalım nasıl bir süreç geçecek

Bayanlar yaşayanlar varsa lütfen cevap verebilirmi 33+5 im dünden beri adet ağrım var belimde çok, ara ara karnımda birde bacaklarımda ağrı var bugün tüm gün devam etti hiç dinmedi ayakta 10 dakkadan fazla durunca ağrım artıyor. Birde sürekli sıcak basıyor terliyorum normalmi bunlar yoksa doğum belirtisimi
Aynısı aynı tarihlerde bana da oldu, hiç kalkmadım geçti. Nedir bilmiyorum ama

Back
X