2021 Şubat Anneleri

hiç şikayetim yoktu, olduğunu da düşünmüyorum böyle bi durumun. çünkü sezeryan sonrası gram ağrım olmadı, adet düzensizliğim hiç olmadı. rahim içi yapışıklığın en önemli belirtisi adet düzensizliğiymiş. ben pcoslu olduğum halde düzenliydi adetim.

evet çarşamba nstde ağrı çıktı. bana da 3ün altına inerse alırım demişti önceki kontrolde. diyorum ya ilkinde çıksın diye uğraştım, bunda çıkmasın diye uğraşıyorum bu defa :KK70:
İnşallah yoktur canım neden genel değil de spinal yapalım dedi bi sebebi var mi acaba ? Bende pcosluyum adetim hep duzensizdi dogumdan sonra 1 kere adet oldum peşine hamile kalmışım 🙈

İnşallah yoktur canım neden genel değil de spinal yapalım dedi bi sebebi var mi acaba ? Bende pcosluyum adetim hep duzensizdi dogumdan sonra 1 kere adet oldum peşine hamile kalmışım 🙈
genelde anestezi vermek zorundayım ve hızlı olmam lazım dedi. yavaş hareket etmem gerektiğinden ufak dozlarla yapışıklık varsa anestezi vermeden yavaş yavaş açmam lazım yapışıklıkları dedi. ya hastane baskı mı yapıyor spinale ikna edin diye anlamadım ki.

genelde anestezi vermek zorundayım ve hızlı olmam lazım dedi. yavaş hareket etmem gerektiğinden ufak dozlarla yapışıklık varsa anestezi vermeden yavaş yavaş açmam lazım yapışıklıkları dedi. ya hastane baskı mı yapıyor spinale ikna edin diye anlamadım ki.
Bende anlamadım ısrarla spinal diyor extra ücret de vermiyoruz niye böyle yapıyor acaba her gittiğimde banada spinali övüyor garip :/

ah nerde o gatanın eski o bilgili, ilgili doktorları:) ben medipol çamlıcaya gittim ya başta, burası oraya saygı, ilgide on basar, ha yeterli mi bilemedim, pandeminin etkisi olduğunu düşünüyorum:) çamlıca erdeme de geçen gatroya kızı götürdük... aman Allahım dedim ana baba yeri, danışmadaki saygısız çalışanla kavga etmemek için kendimi zor tuttum.

Bak.mesela ben gataada 2 kilo 100 gram dogmusum 91de belki babam asker olmasa gatada dogmasam yasamazdm annem diyoki 1 gun bile sezeryan agrisi yasamadm
Kalmadi o eski doktorlar

35. Haftada doğurdu normal Doğum olarak.

Anladım cnm inslalah bizimkide az kalır bakalim.

hiç şikayetim yoktu, olduğunu da düşünmüyorum böyle bi durumun. çünkü sezeryan sonrası gram ağrım olmadı, adet düzensizliğim hiç olmadı. rahim içi yapışıklığın en önemli belirtisi adet düzensizliğiymiş. ben pcoslu olduğum halde düzenliydi adetim.

evet çarşamba nstde ağrı çıktı. bana da 3ün altına inerse alırım demişti önceki kontrolde. diyorum ya ilkinde çıksın diye uğraştım, bunda çıkmasın diye uğraşıyorum bu defa :KK70:

Belki benim haftam erken zaten ha dogdu ha dogcak durumda diye dogum dememistir ama 3 un altı bizim.icin riskli seninkide 2.7 dedi ağrıların olursa hemen gel dedi nst de bebek hic hareket etmedi zaten suan eve geldikya icerde salsa yapiyor 😅😂

Bende anlamadım ısrarla spinal diyor extra ücret de vermiyoruz niye böyle yapıyor acaba her gittiğimde banada spinali övüyor garip :/

Aslında çoğu doktor oyle istiyor çünkü bebek icinde anne içinde en iyisi belden uyuşturma astim bronsit olan cocuklarin cogunlugunun genel anestezili sezeryan doğum oldugunu okumustum bir yerde çünkü hizlida müdahale edilse o anestezi bebege azda olsa ulaşıyormus ve cigerleri etkiliyebiliyormus tabi bu bir arastirma hepsi oyle degil. instagramda erhan karaalpte her soru cevapta spinal veya epidural oneriyorum diyor hatta sezeryanda kombine olarak oneriyorum diyor

Sizin kilo kaç çıktı canım? Ayyy ben bir haftadan daha fazla bekliycem çok özledim bebeğimi. Son aylar sanki geçmiyor 🤰😁

ah nerde o gatanın eski o bilgili, ilgili doktorları:) ben medipol çamlıcaya gittim ya başta, burası oraya saygı, ilgide on basar, ha yeterli mi bilemedim, pandeminin etkisi olduğunu düşünüyorum:) çamlıca erdeme de geçen gatroya kızı götürdük... aman Allahım dedim ana baba yeri, danışmadaki saygısız çalışanla kavga etmemek için kendimi zor tuttum.

Camlica erdem devletten farki yok zaten calisanlar bile kendini bişey sanıyor. Ben umraniyede her hastahane ye gittim ve cok vasat durumlar gördüğüm icinmi bilmem avicenna bana pamuk gibi geliyor 😂 muaynede bekleme yok calisanlar saygılı Hastahane temiz doktorda beklentimi fazlasiyla.karsiliyor suan mesela.erdemde olsam doguma alirlardi beni korkutup ama nuran hoca biraz daha biraz daha diye diye ilerliyor çıkarım disarda büyüsünü gözüyle bakmıyor. Beklentiyle alakalı bir durum bence. Bende bi daha hamile kalsam ki kesinlikle düşünmüyorum Rabbim olmayana isteyene nasip etsin 😅 yine burayi tercih ederim ki arabamiz yok emanet arabayla gelip gidiyoruz ama icime baya sinen bir yer

Anladım cnm inslalah bizimkide az kalır bakalim.

Belki benim haftam erken zaten ha dogdu ha dogcak durumda diye dogum dememistir ama 3 un altı bizim.icin riskli seninkide 2.7 dedi ağrıların olursa hemen gel dedi nst de bebek hic hareket etmedi zaten suan eve geldikya icerde salsa yapiyor 😅😂
evet haftan erken diye olabildiğince kalmasını istiyordur. hayırlısıyla 35i görün inşallah...

Bende philips lumea düşünüyorum son modelini alsam banada yeter sanırım ben özellikle yüz ve bacak icin istiyorum kullanan etrafimda yok o yüzden sormak istedim 😊

İyi yaptın canim bende tavsiye uzerine almistim ve cok.memnun kaldim insallah sende memnun kalırsın 🌷

Evet canım yeter bencede ben sadece atış yaparken 1 2 saniyede olsa beklemek beni sıkıyodu onun harici memnun kaldım son çıkanın özellikleri belki daha da güzeldir imşallah memnun kalırsın 😊

Amin inşallah canım rabbim sağlıkla kavuştursun da şekli önemli değil 😍🙏

Allah Allah bize cumartesiye gün verdi bize kim anestezi yapıcak kim vurdu ya gitmeyelim😂 inşallah tüm sancını evde çekersin zaten son anda git hastaneye oralarda harap olma 🙂 büyük ihtimalle çatı muayenesi yapar ama hiç korkma anlık bişey oluyor geçiyor 🙂

Aynen öyle canım amiinn inşallah 🤗

63 le hamşle kaldım 78 kiloyum . Artık tartılmak istenmiyorum . Enfazla 80 le girerim doğuma umarım . İlk 15 günde 10 kilo gidiyor. Kalan kilolar da emzirme dönemindeki beslenmeyle alakalı . Ve şuna kesin inanıyorum hamilikte alınan kilolar veriliyor evet ama emzirme döneminde alınan kilolar çok zor veriliyor.. birde kızlar psklojiler nasıl?? bir duygusallık üstümde beş yaşında bir kızım var ve çok üzülüyorum bana bişey olursa diye . Sizde de oluyor mu? İçine kapanık bi kız kıskansa bile etmeyen bir kız masum meleğim. Onu nasıl üzmeden bebekle ilgilenecem nasıl alıştıracam bilmiyorum. Allahım bizleri yavrularımıza onları bize bağışlasın. Annnesiz koymasın hic bir yavruyu. Başladım yine :KK43:
Sorma canım bende depresyona girdim benimde 2,5 yaşında kızım var ve bana aşırı düşkün. Kardeş fikrini hemen benimsedi ama ben çok çok algıladığını düşünmüyorum yaşı daha çok küçük. Onun annesi kim anne diyor :D benim annecim omun annesi de bana anne diyecek o da diyorum, hayır sen benim annemsin diyor. Babasıyla bile paylaşmaz beni. Hastanede 1 gece kalma fikri bile korkutuyor beni kızımdan ayrı o bensiz ben onsuz, sonra kızıyorum kendime rabbim başka ayrılık vermesin diye.
doğum bu diyorum neticede ameliyat , normal doğumu da sezeryanıda risk. Ya bişey olursa küçücük evladım diyorum. Diyorum da diyorum işte deli deli düşünceler.
sen de üzülme, dünyada kardeşten daha yakın arkadaş kim olsun,
Hem bi arkdaşım doğum yaptı yeni onun da küçüktü kızı. H üxülme büyüğüne , küçüğüne üzül dedi. Bütün ilgi alaka tüm aile fertlerinden , büyüğünde oluyor dedi , bebeği emzirp yatırcaksın bütün gün dedi.
bence de küçüğü ilgi bekleyecek ay a gelene kdar emzir yatır durumu olacak, 5-6 aylık olunca da büyüğü abi abla fikrine alışmış olur bence

“Allah benim bedenimi doğum olayına uygun yaratmış, ben de elimden geleni yapacağım ve Allah’ın izniyle sağlıkla yavrumu kucağıma alacağım” de canım. Sen böyle der ve düşünürsen hem kafa olarak rahatlatsın hem de kimse senin aklını karıştıramaz.
“bir su içinde yaşayan sen, su gibi kayıp geleceksin bana..”

Yaa ne güzel dualar bunlar inşallah canım çok sağol 😍

Ayy balla içimi rahatlattın doktora gitsemmi diye düşünüyodum bende demek normalmiş bu zamanlar başlıyo hafif hafif

Evet canım benim sancılarım bile başladı rahim kasılması mı doğum sancısı mı bilemiyorum ilk olduğu için ama girdi mi baya zorluyor 🙄
İlk doğumlarda panik yapmaya gerek yokmuş açılma hemen olmadığı için yani sancı başlayınca sakiniz güzelce duşumuzu alıcaz sancılar sıklaşınca gidicez hastaneye 😍😍 Allahım çok heyecanlı

Evet canım benim sancılarım bile başladı rahim kasılması mı doğum sancısı mı bilemiyorum ilk olduğu için ama girdi mi baya zorluyor 🙄
İlk doğumlarda panik yapmaya gerek yokmuş açılma hemen olmadığı için yani sancı başlayınca sakiniz güzelce duşumuzu alıcaz sancılar sıklaşınca gidicez hastaneye 😍😍 Allahım çok heyecanlı
Ay ne güzel dedin öyle, motivasyon oldu😍 tek korkum ona bişey olması ya acayip evham yapıyorum, uyku uyuyamıyorum rahatça, yan uyuyorum ama yine de sıkıştırdım mı çocumu diyorum hep kalkıyorum Allah korusun onları💕

Kızlar, mesajları okuyamadım henüz, biraz birikmiş. İnşallah en güzel zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

ben de bugün kontrole gittim. 3120 gr. olmuş. Çatı muayenesi yapıldı bu hafta. Biraz çekiniyordum, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Çok rahat ve acısız oldu. Normal doğuma engel bir durum yokmuş ve 1 cm. açılma varmış. Yürüyüş yapmıyorum ben 🤭yürüyüş ve egzersiz yapmamı söyledi.

Aynen haftaya son ama yarın gidip çalışacağım 🤦‍♀️ Sevindim yüzdün yüzdün sonuna geldin, doğum bu haftaydı dimi
evet heyecanlıyım da bi haftadan az kaldı🤣şu an en büyük korkum da, eşim hastanede bana yardım edebilecek mi korkusu🤣 bebişi alıp verebilecek mi kucağıma emzirmek için, Altını değişebilir mi falan🤣

Back
X