2021 Şubat Anneleri

Bütün kusurlarını yapamadıklarını affettiriyor işte🥰🥰 sabah namaza kalktığında gelip üstümüzü örttü dün sabah, hamd olsun dedim. Sürekli hizmet beklese de en azından merhametli🙏
Erkeğe en yakışan şey merhamet 🥰 Benim eşim de çok merhametli ben ahh demeden gözümden anlar sağolsun. Rabbim hepimizin oğullarının da gönüllerine merhameti işlesin.

İlk bebeğim 3,5 kg doğdu onda da Epizyotomi vardı ama herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. 4 kg doğan ikinci bebeğim :) bu üçüncü erken gelir kolay olur demişti dr ama doğum belirtileri azaldı sanki. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz canım. En hayırlı kararı almak nasip olsun.
Doğru bu üçüncüydü senin ikinci diye yorum yaptım ama sen asıl ikincide sorun yaşamışsın. İnşallah doğumda çektiğimiz ızdıraplar günahlarımıza kefaret olur 🤲🏻 Bu doğumun ilk ikisinden çok çok kolay geçsin inşallah canım 🤗

Kızlar gitti babam😭
Torununu göremeden bıraktı gitti biziii
Offf be arkadaşım tam biraz Kuran okuyayım diyordum okumadan önce bakayım dedim ne var burada artık onun kısmetine 🥺😢 Allah rahmet eylesin mekanı cennetin en güzel yeri olsun ve sizlere sağlıklı ömür ve sabır versin

Kızlar gitti babam😭
Babasını kaybetmiş biri olarak mesajını gördüğüm an kulaklarım uğuldadı kalbim attı küt küt. Sanırım o güne gittim bende.
Başın sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin. Çok zor. Bebeğini düşün kendini kaptırmamaya çalış.

Kızlar gitti babam😭
Ah canım başın sağolsun Rabbim taksiratını affetsin sizlere sabır versin. Ne olursun kendini bırakma bebeğin herşeyi hisseder onun için metanetli ol. Rabbim sana güç kuvvet versin çok ama çok üzgünüm ne diyeceğimi nasıl teselli etmek gerektiğini bilmiyorum 😔 Ama eminim torununun sağlığı için kendini yıpratmamanı isterdi o da.

Haklısın canım en sağlıklısı doktorun usg de detaylı ölçerek söylemesi ama ben bilgi alamadım iki defa sormama rağmen kilo ölçüp söylemiyoruz sağlığına bakıyoruz dedi.
Şekerim normal ama beni normal doğum korkutuyor kilolu bebek bile olsa devlet normal doğuma yönlendiriyor.kilolu bebekte Omuz çıkması doğum travması riskler gibi söz konusu. Bugün evi elimle eğilerek sildim 😬 gece uyandığımda bile egzersiz yapıyorum. Bu linkteki ölçüme göre 3.600 çıkıyor 🥴
Evi nasıl sildin elinle ya benim kız az egileyim hemen tekme atıyor🤣devlettekiler niye kilo söylemiyor anlamıyorum deseler nolcak sanki 😑

Ben bugün şehir hastanesi aradım. Gebe covidli değilse refakatçi alıyoruz dediler. Zaten covid sebebiyle odalar tek kişilik anne ve bebek odadan çıkmadan tüm kontroller yapılıyormuş. yine de yoğunluk varsayarsak vip odalar mevcut dediler. Benim de endişem muamele. Malesef ama malesef büyükşehirlerde doğum servisi sağlıkçıları insan gibi muamele yapmıyorlar.
Ben diğer doğumlarımda küçük şehirdeydim. Eşimin orada çevresi geniş olduğu için bizi de tanıyorlardı. Çok iyi davrandılar. Küçük yerlerde isimleri kötü anılmasın diye tüm hastalara kötü davranma durumu olmuyor diyebilirim. Ama Ankara’daki tüm yakınlarımın devlet hastanesi deneyimleri kötü 🙄
Merhaba... Ben de ankara şehir Hastanesi'nde konrollerimi yaptırıyorum. Siz de orada doğum düşünüyorsunuz sanirim..
Ne düşünüyorsunuz? Bir bilginiz var mı? Doğum sancıları, sancı odasında yalnız çekiliyor galiba? Yakın zamanda bilgi edinme imkanınız oldu mu?

Kızlar gitti babam😭
Allah rahmet eylesin. Öncesini bilemiyorum başka bir durum için yazınca farkettim. Ben de babamı iki ay önce kaybettim. Henüz 55 yaşındaydı. İkizlere hamile olduğumu cinsiyetlerini hep biliyordu. Kulağına isimlerini babam okusun diye dua ettim hep ama nasip... Rabbim sabır versin sizlere de. Gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Gittiği yerde huzurlu mutlu olsun inşallah. Çok zor büyük bir acı cidden...

Back
X