- 29 Nisan 2020
- 298
- 159
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DEvam ediyor hala, beklemicek galibaBelli bi periyodu olması lazım simetrik gibi düşün dalgalanmaları... O zaman gerçek sancı diğer türlü yalancı oluyor.
VallaAyy 4 kg olmasın nasıl doğururum tosunuinş vanım hepimizin. 39+ lrda alırım oldu ki sezeryana dönme durumumuzda olursa dedi dr. Sana ne zamana gün berdi canım
Benimlide kanala inmemiş daha yer sil dedi dr. Bende netten baktım pek anlayılcak gibi değil.dr detaylı olarak anlattı ve bunu yaparken ıkın dedi muhakkak onu söylemeyi unuttum
İnş canım hepimizin ki hayırlısıyla. Evet ya aklım fikrim o. Herşeyi onlara göre ayarlıyoruz işte. Hayırlısıyla bunları da bi alalım da kucağımıza. Bi daha curcuna![]()
Ayy sayılı günlerin kaldı çok heyecanlıAsansör tuşlarına bile bastırmıyorlarben asarım kapı süsü mü ya
foto çeker kaldırırım. Hoş sabah 6.5ta nasıl yaparım onu bilmiyorum
covid testimizi de verdik bi heyecan bastı iyice.
Apartmanda merdiven çıkmak sıkıntı biriyle karşılaşmamak için kapı dışarı adım atmıyorum nerdeyse. Evde yapabildiğim tek yürümek o da öyle zorluyorki beni çok yoruluyorum hemencecik. Pilates topunu deneyeyim bakalım bir de. Squat yapayım dedim 3-4 ten sonra zorlamaya başladı. Hamlık tavan bendeGeçen pilates topuyla hareketler yapıyım dedim ben de ,ama cesaret edemedim fazla .dengede durmak çok zor geldi bana .bir de afedersiniz idrar kaçırma yaşadım direk açıyor o kısmı .merdiven inip çıkmakla yetineceğim doğuma kadar![]()
Rahim uzunluğu ne alemde? Bi ara 3 civarıydı senin de. Yaa hayırlısı hastaneye gittin mi canım.DEvam ediyor hala, beklemicek galiba
Ya sanki senin adet sancıları gibi sancıların vardı ne oldu?Bugün kontrolüm vardı aşkitom 3100 kg olmuşdötünü mötünü yediğim
![]()
Hastaneye gittin mi canım belki doğumu geciktirici serum falan yaparlar bi doktorunla görüş istersen ?DEvam ediyor hala, beklemicek galiba
Birden zorlamamak gerekiyor heralde ben de yarım saat merdivenlerdeydim ama bi saat uzandım kolumu kaldıracak halim kalmadıApartmanda merdiven çıkmak sıkıntı biriyle karşılaşmamak için kapı dışarı adım atmıyorum nerdeyse. Evde yapabildiğim tek yürümek o da öyle zorluyorki beni çok yoruluyorum hemencecik. Pilates topunu deneyeyim bakalım bir de. Squat yapayım dedim 3-4 ten sonra zorlamaya başladı. Hamlık tavan bende![]()
Canım öncelikle günün stresi geçmiş olsun. Şehir hastaneleri hakkında ben de çok olumlu şeyler duyuyorum son zamanlarda; hemşireler çok ilgili olduğu, emzirme danışmanı gibi hizmetlerin olduğu, tek kişilik banyolu wc li odaların olduğunu ve rahat ettiklerini duydum bir kaç kişiden. Şehir hastanesi ve en azından farklı doktor görüşü iyi olmuş endişe etme Allah’ın izniyle.Bugün kontrol vardı 2550 olmuş miniğim ama suyum azalmış sezeryana almak istedi doktorum ama yenidoğan servisi yok hastanede bende kabul etmedim zaten geriden geliyoruz ben ayrı yerde bebeğim ayrı yerde olmak istemedim Şehir Hastanesi ne gittim acilden çok güzel muayene ettiler perinatolojiye sevk ettiler orada uzun bir muayene sonucu hemen sezeryan olmamı gerektirecek bir durum olmadığını söyledi perinatolog evet suyum azalmış ama daha 10 gün bekleyebiliriz dedi haftaya tekrar gideceğim gün verecekler doğum için. İnşaallah doğru bir karar vermisimdir. Bebeğin kafası 3 hafta kadar geri diğer ölçümleri normal dedi çok problem edilecek bir durum değil dedi ama yinede düşünüyorum acaba mikrosefali olabilir mi diye. Bugün çok stresli ve yorucu geçti
Doğum başladığında merdiven inip çıkmak ya da sanki merdiven inip çıkıyor gibi bacakları göbeğe doğru yukarı çekmek daha faydalı. Şimdi enerjiyi çok da boşa harcamamak lazımBirden zorlamamak gerekiyor heralde ben de yarım saat merdivenlerdeydim ama bi saat uzandım kolumu kaldıracak halim kalmadıhergün yürüyüş yapıyordum ama önceden ona rağmen
Evet hala arada yokluyo beni canım özellikle biraz ayakta kaldımmı başlıyo, soka yatıp dinleniyorum geçiyo, bugün doktoruma sordun normal dedi hatta iyi bişey dedi bebeğin strese girmesi doğuma alıştırma yapması demekmişYa sanki senin adet sancıları gibi sancıların vardı ne oldu?
Bende de başladı biliyor mu?
Doktorda söyledi ölçümler her zaman doğru diyemeyiz hep tahmini dedi. Kendi doktorumda 2 hafta geriden gelerek düzenli büyüyordu bu doktor 3 hafta diyince biraz tedirgin oldum ama tevekkül Allah'tan. Sabırla beklemek düşüyor bize. 2 li 3 li testlerde problem yoktu o bizi biraz rahatlatıyor dedi. Bekleyeceğiz teşekkürlerCanım öncelikle günün stresi geçmiş olsun. Şehir hastaneleri hakkında ben de çok olumlu şeyler duyuyorum son zamanlarda; hemşireler çok ilgili olduğu, emzirme danışmanı gibi hizmetlerin olduğu, tek kişilik banyolu wc li odaların olduğunu ve rahat ettiklerini duydum bir kaç kişiden. Şehir hastanesi ve en azından farklı doktor görüşü iyi olmuş endişe etme Allah’ın izniyle.
Baş ölçümü doğru çıkmayabilir biliyorsun. Ayrıca benim oğlumun bıngıldağı 4 aylıkken kapandı ve ben 4-5 ay kaygıdan öldüm. Gittiğimiz iyi bir doktor, kafa yapısının genetik olabileceğini hatta eşimi gösterip bak eşininde küçük dediğini hatırlıyorum. Yine bir şey olmaz inşallah içini ferah tut![]()
Maşallah çok iyi gidiyor kilosu. İki gün evvel 39 haftalık gebe arkadaşım 2.800 kg bebeğini kucağına aldı sağlıkla. Ertesi gün hemen çıkış yaptılar. Biraz koca karı söylemi gibi olacak ama bende çok minyon doğmuşum, kedi yavrusu gibiydin der annem:) hiç aklına mikrosefali felan gelmesin öyle olsa çoktan drun yan bulgularla söylerdi bunu sana. En sağlıklı karardır sizin için inşallah.Bugün kontrol vardı 2550 olmuş miniğim ama suyum azalmış sezeryana almak istedi doktorum ama yenidoğan servisi yok hastanede bende kabul etmedim zaten geriden geliyoruz ben ayrı yerde bebeğim ayrı yerde olmak istemedim Şehir Hastanesi ne gittim acilden çok güzel muayene ettiler perinatolojiye sevk ettiler orada uzun bir muayene sonucu hemen sezeryan olmamı gerektirecek bir durum olmadığını söyledi perinatolog evet suyum azalmış ama daha 10 gün bekleyebiliriz dedi haftaya tekrar gideceğim gün verecekler doğum için. İnşaallah doğru bir karar vermisimdir. Bebeğin kafası 3 hafta kadar geri diğer ölçümleri normal dedi çok problem edilecek bir durum değil dedi ama yinede düşünüyorum acaba mikrosefali olabilir mi diye. Bugün çok stresli ve yorucu geçti
Şehir hastanesinde geçen hafta verilen kağıtta bacak ölçümü 2 hafta önde yazıyor. Sonraki hafta haftasıyla uyumlu yazıyor.hatta eşinizin boyu kaç bebeğiniz biraz kısa olacak dedi. Farklı drlar ölçtü bu arada.Bir haftada bu kadar değişemeyeceğine göre ben de ölçümlerin tam doğruluğuna inanmıyorum.Doktorda söyledi ölçümler her zaman doğru diyemeyiz hep tahmini dedi. Kendi doktorumda 2 hafta geriden gelerek düzenli büyüyordu bu doktor 3 hafta diyince biraz tedirgin oldum ama tevekkül Allah'tan. Sabırla beklemek düşüyor bize. 2 li 3 li testlerde problem yoktu o bizi biraz rahatlatıyor dedi. Bekleyeceğiz teşekkürler![]()
Doğurmuş denemez ya ona, alt takımdan olmadan son anda kurtarmış denirVallainsanbuL doğurmuş 4 kilo ben kızımı doguramadim 4.150 idi
o deneyimlerini paylaşsın
bana 38 den sonra gün veriyoruz dedi bnde 38 i bekliyorum muhtemelen Şubat basi 4 5 i gibi alır o zmna kadar bişey olmazsa inşallah
Rahim uzunluğu şu an ne durumda bilmiyorum, su gelmesi yahut kanama olursa hemen hastane dedi, Pazartesi randevum varRahim uzunluğu ne alemde? Bi ara 3 civarıydı senin de. Yaa hayırlısı hastaneye gittin mi canım.