Herkese özel tarihler mi oluyor canim2 yıl olacak ben takip edeli. Tüyler inceliyor ve azalıyor, tecrübeyle sabit. Tabi devamlı uymak lazım takvime. Saçlarımı da ay takvimine göre kestiririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese özel tarihler mi oluyor canim2 yıl olacak ben takip edeli. Tüyler inceliyor ve azalıyor, tecrübeyle sabit. Tabi devamlı uymak lazım takvime. Saçlarımı da ay takvimine göre kestiririm.
Hayır, herkesin kendi burcundan bağımsız olarak, ayın içinde olduğu bir burç var. Siz hangi işi yapmak istiyorsanız onun daha başarılı geçeceği bir ay burcu var. Onu keşfediyorsunuz. Dolunayda yapılacak şeyler farklı, yeni ayda farklı. Bunu en iyi dediğim sayfayı biraz inceleyerek anlayabilirsiniz (@kozmikbakım)Herkese özel tarihler mi oluyor canim
Aynen öyle gerçi hayırlısı olsun hakkımızda gelsin minik cimcimelerErken değil ama asla öyle düşünme benim de 3 şubat çarşamba olacak Allahın izniyle. Senin de 38 oluyo nihayetinde sizin için en sağlıklısı neyse o olsun
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyütün inşMerakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
2,760 gr dogdu bizim minnak oglan, ogleden sonra hemen ayaga kaldirdilar gayet normal yürüyorum iki büklüm falan olmadim cok şükür, süt az tabi ki hazırlıksiz yakalandik emzirme cayi vs henuz almamıştık
Tamam Canım sagolasin ilk.firsatta bakacağım inş.Hayır, herkesin kendi burcundan bağımsız olarak, ayın içinde olduğu bir burç var. Siz hangi işi yapmak istiyorsanız onun daha başarılı geçeceği bir ay burcu var. Onu keşfediyorsunuz. Dolunayda yapılacak şeyler farklı, yeni ayda farklı. Bunu en iyi dediğim sayfayı biraz inceleyerek anlayabilirsiniz (@kozmikbakım)
Bende de oluyor bir süre sonra sertleşiyor. Belki de normaldir sertleşmesi ama o da rahatsız ediyor yürürken.Kızlar bende 2 gündür yürüyüş yapıyorum iyi geliyor ama ben yürüyüş yaparken karnım hep taş gibi oluyor sizlerde de oluyor mu? Birde yalancı sancılar başladı bende galiba namaz kılarken secdeden ayağa kalkınca adet sancısı gibi giriyor sonra geçiyor...
Her devlet yapmaya işiyor demek ki ama 5 seneden sonra olabiliyor demişti doktorBen hic sormadim doktora 6 sene oldu bneim. Her devlet hastanesi yapiyo mu ki. Sezeryanliyim dedim hic sormadi bile cocuk kac yasinda diye. Direkt sezeryan dedi
Aynen canım iyice hassas oldu bu ara her yerim saçımı bile tararken aşırı canım acıyorCanım anlattığına göre cildin hassas herhalde belki de pişik gibi birşey oldu sende. Bı dönemde sanırım tekrardan artışa geçiyor akıntı olayı bende aynı etkileri yaşıyorum 10 gündür. Pamuklu iç çamaşırını sık sık değiştirmenin en iyisi olduğunu söylemişlerdi.
Son iki gündür bende çok uyuyorum öğlenleri 4 saat uykum kesin var. Ne zamandır düzgün gece uykusu uyuyamamaktan vücuduma enerji yetmiyor diye düşünüyorum. Hep de böyle uyuduğumda oğlum büyüme atağı yapıyor sanki boyu kilosu artıp serpiliyor![]()
Ben bu haftaya kadar 10 kilo almıştım bugün itibariyle 13 oldu. Daha da geçmesem bari. Sabah çok şiş uyanıyorum gün içinde azalıyor ama bitmiyor maalesef. İlişki de tırtmış kendimizi zorlamaya gerek yokmuş
Ben de 85 gördüm bugün moralim sıfır kocamdan şişmanım
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte kucağını doldursun inş
Ben de çok severim tatlıyı bir de 50 lik yüklemede şekerim çıktı 100 lük yapıldı o temiz çıktı ama diyabetli gibi beslen demişti doktorum
Ayyyy çok heyecanlı sen ve senin nezdinde yarın bebeklerine kavuşacak annelere hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim. İnş çok kolay olur hemen kalkıp toparlanırsınız
Ped tahriş etmiştir kullanma bence. Nemlendir zeytinyağı ile o tahriş olan bölgeyi. Ben de çok şişim bu hafta durumum vahim. Bir de uyuman çok iyi dinlenmiş olursun. Ben gece yatamıyorum sabah 8 de uyumuşum mesela 10.30 civarı kalktım nasıl iyi geldi. Tadını çıkar. Tuzu azalt suyu çoğalt yürü birazda. Ben bunları deniyorum ama son haftam ya etki etmiyor ya. Kontrolde söyleyeceğim bu hafta doktora
Amiiiin inşallah canım. 1 saatlik uykuyla duruyorumBugün doğum yapacak arkadaşlar inşallah ameliyatınız, her şeyiniz çok rahat geçer. Sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah. Rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun![]()
Hamur işi çok tembelleştiriyo bağırsakları. Klasik olarak her sabah ılık su ve kuru kayısım var standart. Buna rağmen kabızlık çekince aç karnına zeytinyağı içiyorum çözmek için. Bir de yulaf lapası kurtarıcım tabi.
Günlük ped hamilelikte asla önerilmez. Zaten normalde de önermiyor doktorlar. Kuruluk için parfümsüz peçete koyun derler. Ped nefes almıyor ve ıslak kalıyor enfeksiyona davetiye çıkarıyor
Bende de aynı sorun var ben çareyi sirkeli su ile taharet almada buldum baya rahatlatıyor. Kaşıntısı eğer çoksa trivazol vardı evde çok azıcık ondan sür demişti doktor onu sürüyorum. Bir saate normale dönüyor. Sirkeli suyu bırakma ama eğer kokulu ve peynir gibi parçacıklı ise fitil veriyor doktor. Son zamanlarda bu çok önemli ihmal etme. Cuma gittiğimde doktor beni özellikle tembihledi eğer koku varsa ve peynir parçalı bir hal aldıysa mutlaka fitil kullan dedi. Ben de hazırda aldım tutuyorum fitili zorlarsa kullanıcam.
Bence geliyor sadece eli kulağındaDün gece sabah kadar uzun aralıklı sancılar beni uyutmadı. Bugün acile nst için gidecektim zaten sıklaşmadığı için bekledim. Öğleden sonra nstde Hiç sancı çıkmadı delircem. Açıklığım yine yok.