2021 Şubat Anneleri

Herkese özel tarihler mi oluyor canim
Hayır, herkesin kendi burcundan bağımsız olarak, ayın içinde olduğu bir burç var. Siz hangi işi yapmak istiyorsanız onun daha başarılı geçeceği bir ay burcu var. Onu keşfediyorsunuz. Dolunayda yapılacak şeyler farklı, yeni ayda farklı. Bunu en iyi dediğim sayfayı biraz inceleyerek anlayabilirsiniz (@kozmikbakım)

Merakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu🤗
2,760 gr dogdu bizim minnak oglan, ogleden sonra hemen ayaga kaldirdilar gayet normal yürüyorum iki büklüm falan olmadim cok şükür, süt az tabi ki hazırlıksiz yakalandik emzirme cayi vs henuz almamıştık
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyütün inş🙏 Darısı bizim başımıza. Bize de dua et. Kaç haftalık doğdu tam ?

Hayır, herkesin kendi burcundan bağımsız olarak, ayın içinde olduğu bir burç var. Siz hangi işi yapmak istiyorsanız onun daha başarılı geçeceği bir ay burcu var. Onu keşfediyorsunuz. Dolunayda yapılacak şeyler farklı, yeni ayda farklı. Bunu en iyi dediğim sayfayı biraz inceleyerek anlayabilirsiniz (@kozmikbakım)
Tamam Canım sagolasin ilk.firsatta bakacağım inş.

Kızlar bende 2 gündür yürüyüş yapıyorum iyi geliyor ama ben yürüyüş yaparken karnım hep taş gibi oluyor sizlerde de oluyor mu? Birde yalancı sancılar başladı bende galiba namaz kılarken secdeden ayağa kalkınca adet sancısı gibi giriyor sonra geçiyor...
Bende de oluyor bir süre sonra sertleşiyor. Belki de normaldir sertleşmesi ama o da rahatsız ediyor yürürken.

Bugün doğum yapacak arkadaşlar inşallah ameliyatınız, her şeyiniz çok rahat geçer. Sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah. Rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun :21::nazar:

Canım anlattığına göre cildin hassas herhalde belki de pişik gibi birşey oldu sende. Bı dönemde sanırım tekrardan artışa geçiyor akıntı olayı bende aynı etkileri yaşıyorum 10 gündür. Pamuklu iç çamaşırını sık sık değiştirmenin en iyisi olduğunu söylemişlerdi.
Son iki gündür bende çok uyuyorum öğlenleri 4 saat uykum kesin var. Ne zamandır düzgün gece uykusu uyuyamamaktan vücuduma enerji yetmiyor diye düşünüyorum. Hep de böyle uyuduğumda oğlum büyüme atağı yapıyor sanki boyu kilosu artıp serpiliyor 🥰
Aynen canım iyice hassas oldu bu ara her yerim saçımı bile tararken aşırı canım acıyor 🙄 elimi kolumu bi yere nırmal değse bile sanki çok şiddetli vurmuşum gibi oluyor 🙄 hormonlardan mı nedr anlamadım inşallah doğum zamanı güçlü kuvvetli oluruz 🤗

Uyuyunca şişiyorum kalkayım iş yapayım diyorum bu sefer ayaklarım yine şişiyor oturuyırum yine şişiyor 😄 sanırım son dönemlerde kaçnılmaz ☺ bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda herşeye razıyım ben 😍😍

Ben bu haftaya kadar 10 kilo almıştım bugün itibariyle 13 oldu. Daha da geçmesem bari. Sabah çok şiş uyanıyorum gün içinde azalıyor ama bitmiyor maalesef. İlişki de tırtmış kendimizi zorlamaya gerek yokmuş 🤣🤣🤣

Ben de 85 gördüm bugün moralim sıfır kocamdan şişmanım😱

Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte kucağını doldursun inş 💕

Ben de çok severim tatlıyı bir de 50 lik yüklemede şekerim çıktı 100 lük yapıldı o temiz çıktı ama diyabetli gibi beslen demişti doktorum

Ayyyy çok heyecanlı sen ve senin nezdinde yarın bebeklerine kavuşacak annelere hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim. İnş çok kolay olur hemen kalkıp toparlanırsınız

Ped tahriş etmiştir kullanma bence. Nemlendir zeytinyağı ile o tahriş olan bölgeyi. Ben de çok şişim bu hafta durumum vahim. Bir de uyuman çok iyi dinlenmiş olursun. Ben gece yatamıyorum sabah 8 de uyumuşum mesela 10.30 civarı kalktım nasıl iyi geldi. Tadını çıkar. Tuzu azalt suyu çoğalt yürü birazda. Ben bunları deniyorum ama son haftam ya etki etmiyor ya. Kontrolde söyleyeceğim bu hafta doktora

Aynen canım kullanmayı bıraktım zaten dediğin gibi dün zeytinyağı ile nemlendireyim dedim aşırı derecede yaktı 😣 çamaşırımı sürekli değiştiriyorum vazelin denedim dün iki kere o biraz iyi gelmiş sanki bu sabah daha iyi hamdolsun 😌
Uyumayı zaten severdim şimdi artık kalktığımda japon balığı gibi oluyorum 😄 evet tuzu azaltmam lazım su içmeye çalışıyorum ve 2 gündür düzenli yürüyorum bugünde yüricem 25 dk falan yürüyebiliyorum çünkü belim çok ağrıyor ve çok yoruluyorum 25 dk az bi süre ama dedim hiç yoktan iyidir
Eşim işten gelince bi dolanıp geliyoz sen tek çıkma önünü göremiyosun nolur nolmaz dedi 😄😄

Kilo konusuna hiç.girmek istemiyorum ama doğum sonrası vereceğime çok inanıyorum yine burda toplaşak bence 😄

Bugün doğum yapacak arkadaşlar inşallah ameliyatınız, her şeyiniz çok rahat geçer. Sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah. Rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun :21::nazar:
Amiiiin inşallah canım. 1 saatlik uykuyla duruyorum 😁gideceğim hastane 1 saatlik mesafede birazdan yola çıkacağız inşallah.gelsin bebişler bugün 🤗 gelecek olanlarda sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah 💖

Hamur işi çok tembelleştiriyo bağırsakları. Klasik olarak her sabah ılık su ve kuru kayısım var standart. Buna rağmen kabızlık çekince aç karnına zeytinyağı içiyorum çözmek için. Bir de yulaf lapası kurtarıcım tabi.

Günlük ped hamilelikte asla önerilmez. Zaten normalde de önermiyor doktorlar. Kuruluk için parfümsüz peçete koyun derler. Ped nefes almıyor ve ıslak kalıyor enfeksiyona davetiye çıkarıyor

Kesinlikle doğru bana zaten normaldede yaramaz hiç kullanamam ama son dönemde aşırı bi artış oldu akıntı da dedim aa bu pamukluymuş bişey yapmaz belki falan ama yok bana gelmiyor 😏

Bende de aynı sorun var ben çareyi sirkeli su ile taharet almada buldum baya rahatlatıyor. Kaşıntısı eğer çoksa trivazol vardı evde çok azıcık ondan sür demişti doktor onu sürüyorum. Bir saate normale dönüyor. Sirkeli suyu bırakma ama eğer kokulu ve peynir gibi parçacıklı ise fitil veriyor doktor. Son zamanlarda bu çok önemli ihmal etme. Cuma gittiğimde doktor beni özellikle tembihledi eğer koku varsa ve peynir parçalı bir hal aldıysa mutlaka fitil kullan dedi. Ben de hazırda aldım tutuyorum fitili zorlarsa kullanıcam.

Bugün denicem geçmezse canım sağol dün vazelin ile nemlendrdim bi kaç kere bu sabah daha iyi sanki 🙄
Benim afedersin idrar yaparken yanma falan yok akıntım da kıvamlı beyaz bazen sarı
Sorunum dış tarafları tahriş olmuş hiç.bişey koymadım peçete dahil çamaşırı sık sık değiştiriyorum ve kuruyor minik minik kanadı dün o yüzden vazelinle nemlendirdim en katkısız olanı elimde oydu diğerleri yakar gibi geldi inşallah geçer biran önce doğuma az bi zaman kala oranın iyi olması lazım 😐😒

Yarın da nst ye giricem inşallah alttan muayene falan etmez doktorum 😣

Dün gece sabah kadar uzun aralıklı sancılar beni uyutmadı. Bugün acile nst için gidecektim zaten sıklaşmadığı için bekledim. Öğleden sonra nstde Hiç sancı çıkmadı delircem. Açıklığım yine yok.
Bence geliyor sadece eli kulağında ☺️Bu bebişler sanki takip edildiklerini anlatınca bi durgunlaşıyorlar 😅

Günaydın kızlar ☀️
Bugün hatırladığım I insaatci ve heyecandan uykusuz kalan F fatosayk doğuma gireceksiniz. Başka hatırlayamadığım varsa hepiniz inşallah hiç bir sorun yaşamadan evlatlarınızı sağlıkla kucaklarınıza alırsınız, doğum sonrası hemen gelen sütlerinizle.
Dualarımız sizinle 🥰

Back
X