2021 Şubat Anneleri

Kızlar merak edenler olmuş daha yeni yazabiliyorum. Dün öğlen dogdu oğlum, Allah herkese nasip etsin. Ameliyatım iyi geçti, annem.ve eşim kaldı yanimda. Bugün de taburcu olduk. Depend ve pijama altı çok lazım oldu. Bir de su çok içtim. Yalnız multimalt içecek sanirim baya ishal yaptı beni, zorlanmadım tuvalete çıkmakta. Ayağa kalktım yürüdük akşam gibi de. Ağrı kesici iğne yaptılar 2 kez. Bebeğimiz şükür iyi, sadece çocuk dr. kalbini dinlerken üfürüm olabilir kalbinde diye bir şey dedi. Ona canımız sıkıldı, çocuk kardiyolojiye gidip baktiricaz bir ara. Zamanla kapanan kalpte bir delik olabiliyormuş.
Bugün eve geldik sütüm tam inmedi, sarı sıvı geliyor damla damla. Emdikten sonra biraz da mama veriyoruz yoksa ortalığı birbirine katıyor bizimki. Devamlı memede olmak da istiyor. Çok su içiyorum süt getiren yiyecekler yiyorum inşallah yarına bollaşır. Sizlerin kaçıncı gün gelmişti?
Hayırlı olsun canım bol emmeler darısı bize ins🤲🤲

Doktorlar normal olmanız konusunda sizi desteklemedi mi. Çok üzüldüm gerçekten. Çünkü ben normal yapmayı çok isterken olmadı maalesef ikinci doğumumda da ssvd yapan çok iyi bir dr. a tekrar göründüm mümkün olmadığını söyledi. 😔
Dediğiniz gibi normal doğum gibisi yok bebislerini kucaklarına alıp çıkıyorlar ne güzel Rabbim herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin
Hayır doktor çatı muayenisinde nor al cok yatkın oldgumu söledi. Bende korkuyom panik atak var deyince asistanıyla birlkte beni sezeryana ikna ettiler . Bide sezeryan kötü olsa biz kadın dogumcular niye gidip kendimiz sezeryanla dogalım dedim.
Keşke ikna etseydi beni normale.. şuan amelyatı düşünüp duruyorum . Sezeryan olan sevgili anneler kaç günde toparladınız ya iyimisiniz ne var ne yok 😂😂

Kızlar merak edenler olmuş daha yeni yazabiliyorum. Dün öğlen dogdu oğlum, Allah herkese nasip etsin. Ameliyatım iyi geçti, annem.ve eşim kaldı yanimda. Bugün de taburcu olduk. Depend ve pijama altı çok lazım oldu. Bir de su çok içtim. Yalnız multimalt içecek sanirim baya ishal yaptı beni, zorlanmadım tuvalete çıkmakta. Ayağa kalktım yürüdük akşam gibi de. Ağrı kesici iğne yaptılar 2 kez. Bebeğimiz şükür iyi, sadece çocuk dr. kalbini dinlerken üfürüm olabilir kalbinde diye bir şey dedi. Ona canımız sıkıldı, çocuk kardiyolojiye gidip baktiricaz bir ara. Zamanla kapanan kalpte bir delik olabiliyormuş.
Bugün eve geldik sütüm tam inmedi, sarı sıvı geliyor damla damla. Emdikten sonra biraz da mama veriyoruz yoksa ortalığı birbirine katıyor bizimki. Devamlı memede olmak da istiyor. Çok su içiyorum süt getiren yiyecekler yiyorum inşallah yarına bollaşır. Sizlerin kaçıncı gün gelmişti?
Hayırlı olsun canım çok sevindim❣️

Kızlar acilde nstye bağlandım sancım çıktı bi kaç tane 100ü bulan. Açıklık yine yok yatmayı kabul etmedim. Acildeki doktor bebeğin iki hafta önde olduğunu söyledi. iri olduğunu daha önce söylemediler mi felan dedi. Yatış yapılınca tekrar ölçümlere bakılıp doğum değerlendirilecekmiş. Moralim bozulmadı değil. Hayırlısını sağlıklısını diliyorum.

Dün çektirdim o nst 'yi canım gece de baya oldu kasilmam ama şimdilik bisey yok beklemedeyiz bakalım..

Hadi bakalım inşallah hayırla sağlıkla gelir yavrun 😍
Rabbim kolay etsin 🌹

Kızlar doğum sancıları başlayınca Abese suresi 20.ayeti bol bol okumak tavsiye ediliyor tecrübe edilmiş bi çok kişi tarafından
" ُثُمَّ السَبِيلَ يَسَّرَه "
"sümmessebiile yesserah"

Kızlar belden kasıklara vuran ağrım var kasilmam da oluyor doktoruma yazdım bekliyorum geliyor olabilir mi 🤷‍♀️
Benimde dün olmuştu hatta birkaç gündür ara ara olup sonra hiçbir şey yokmuş gibi oluyor. Takip et cnm. İnş gününü bekler minnoş. Sakin ol hiç panikleme. Normal Doğum öyle pırt diye olmuyor

Kızlar acilde nstye bağlandım sancım çıktı bi kaç tane 100ü bulan. Açıklık yine yok yatmayı kabul etmedim. Acildeki doktor bebeğin iki hafta önde olduğunu söyledi. iri olduğunu daha önce söylemediler mi felan dedi. Yatış yapılınca tekrar ölçümlere bakılıp doğum değerlendirilecekmiş. Moralim bozulmadı değil. Hayırlısını sağlıklısını diliyorum.
Açıklık yoksa suni vermezler sana doğum başlasın diye. Benim öyleydi ilkinde sancı var ama açılma olmadı 36dan itibaren... Moralini hiç bozma hayırlısı bakalım, sezeryan istiyordun Di mi en son💪🙏hayırlısıyla gelsin bebişin.

Sen 4 kilo çocuk doğurdun yine yapabilirsin cnm. Panik yapma. Biz de işe yaramadı 2 kere ilişki oldu ama sen de dene istersen belki işe yarar. Sağlıkla doğuralım inş. Ben de 39+2 oldum tık yok. Oğlum 39+1 de doğmuştu halbuki

Beni de 37 de yapacak. Bence normal çünkü gelişmiş yabancı ülkelerde normalde Daha 8haftalıkken bakıyorlarmış ozmndan belli oluyormuş normal yapıp yapamayacağın. Kemikler aynı kalıyor genişlemeyeceği için aslında erken yapılması doğruymuş ama bizde herkes önyargılı olduğu için geçe bırakılıyormuş. Anlayacağın aslında zararı yokmuş videolardan duyduklarım bunlar.
Bu arada doktordan doktora muayene değişiyor ya ilk Kez smear alındığında devlette ki bir öküz doktor hayvan gibi spekulumu soktu, bak acımıycak yavaş olucam sakin ol falan der. Bide adettim ozaman. Korktum ilk seferde böyle bir deneyim çok kötüydü. Hatta şikayet ettim adamı dilekçe falan yazdım noldu sonra bilmiyorum, bişey olmamıştır kesin🤔
Sonra özelde bir doktor aldı örneği çok yumuşaktı eli, acımadı. Daha sonra tüp bebek zamanları çok vajinal ultrason oldum artık alışıyor el mahkum. Gerçi tüp bebek değil bizimki, o kadar uğraştıktan sonra kendi geldi🙏 Yani canım bişey olmaz inş çatı muaynesinden ben de çekiniyorum tabi ne zamandır bizde ilişki de olmuyor unuttum o bölgeyi🤣🤪Ama normal doğum olacaksa bundan daha fazla ellencektir sanırım.

Aynen canım benimde ilk deneyim senin gibi oldu hiç bişey demeden direk speklumu sokmuştu ben bsğrıncada a a a ama böyle kasarsan olmaz ki falan drmişti kanamam olmuştu benimde :( Bizde bi sene dolunca gitmiştik neden çocuğumuz olmadı diye onun için muayene olmuştum :)
Ne mutlu canım kendiliğinden gelmiş 😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin 🤗
Doktorum yumuşak bi insan umarım elide hafiftir 🤗 devlette ki gibi olacağını sanmıyorum

Allah yardımcın olsun canım bende şimdi hastaneye geldim nst deyim

Canım gözünüz aydın sanada çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı evlat etsin bizede dua et 🤗🤗

Ah canim yaa sen hep dr dan bu konuda sikayet ediyordun kilosunu söyleniyor diye😡... bu söyledi mi bari kaç kg imiş...moralini bozma canım yaa..Ya bu drlar neden böyle hamile kadınları korkutmadan bisey yapamıyorlar.. acilman da yokmuş bence de iyi yapmışsın yatmamakta bir iki gün daha dinle kendini bakalım inşallah acilman olur da kolayca dogurursun🤲🤲

Canım moralini bozma
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz
Haftasının ileride olması kötü bişeymi ki

Back
X