2021 Şubat Anneleri

Merhaba normal dogum bekleyen caresiz anneler. Ben de sizden biriyim :))
39+1 olduk ve bu son hafta oldugu icin ister istemez stres oluyoruz.
Gectigimiz hafta duzenli kasilma, adet sancisi, gece sancilanma vs herseyi yasadim ama dogum sancisi gibi giderek artmadi. Her seferinde belli bir sure sonra normale dondum.
İlki normal oldugu icin bu da normal olsun istiyodum. Sezeryan olmayi o yuzden istemiyorum.
Gruptan su ana kadar suyu gelenler disinda sanciyla doguma giden olmadi sanirim. Artik dogumlar da eskisi gibi olmuyor diye dusunmeye basladim.
Aynen canım sancıyla giden olmadı henüz bildiğim kadarıyla... Bende normal doğumu bekleyenlerdenim.. dün gitmiştim nst de 3 kasilmam vardı gece de sürekli kasılma oldu sık sık... Ama sabah hiçbir şeyim yok... bugünde evde sürekli ayaktaydım ama nadir oldu kasılma.. dr açılma için baktığından dan mi kasilmam sık oldu anlamadım...Galiba bizde normal e döneceğiz beklemeye devam...

Kizlar bu yerine kizilaya kan bagisi olayi hangi hastanede var.Ben bahcelievler medikalparka gidiyorum.Buyuk ihtimal banada kan verilecek ancak boyle bir durumdan bahsedilmedi.Genel bir uygulamami acaba bilgisi olan varmi?

Kizlar bu yerine kizilaya kan bagisi olayi hangi hastanede var.Ben bahcelievler medikalparka gidiyorum.Buyuk ihtimal banada kan verilecek ancak boyle bir durumdan bahsedilmedi.Genel bir uygulamami acaba bilgisi olan varmi?
Ataşehir avicenna hastanesinde var ama genel olarak kan stoklarında sıkıntı varmış her ihtimale karşı yakınlarınızda kan vericek kişiler belirlenmeli ihtiyaç halinde ulaşılabilir olmalılar.

Korona yüzünden kan bağışı fena sarkmış eskiden çok çabuk ulasiliyormus ama şimdi öyle olmuyormuş. Hastahaneler gardini almak istiyor ...

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Sezeryan ve doğum hikayemi anlatacağım merak edenler için . Benim gibi ilk doğumu olup kafasında bir sürü soru işareti olanlara belki cevap olur. Öncelikle benim gördüğüm ne kadar anlatsak da herkesim doğumu kendine özel ben dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım deneyimimi umarım kimseyi sıkmam.

Herhalde öyle oldu canım banada yazınca bende tedirgin oldum seni düşünemiyorum sedyede oyle bişey duymak hepten kötü olmuştur. İnşallah kan da toparlar bir an önce. Bakalım benimde ağrılarım var cumartesiyi bekler mi bilmiyorum bugün testi verdim . Benim kuzenimin eşi de bugün nuran hanım da doğum yaptı suni sancı denemişler açılma olmayınca o da sezaryan oldu.
Nuran hanımın normal doğumdan sezaryene döndürmesi korkutuyor beni. Yeterince beklediler mi acaba?

Nuran hanımın normal doğumdan sezaryene döndürmesi korkutuyor beni. Yeterince beklediler mi acaba?
Ben direk kuzenimle konuşmadım canım ama annemin anlatması gününü doldurmus nuran hanım gel sezaryan yapalım demiş onlarda suni sancıyla denemek istemiş olmayınca sezaryana dönmüş.

Kızlar ya kabızlıktan hemoroidim aşırı büyüdü. Beslenmeyle toplayamıyorum artık. Laktoz intoleransımdan süt ürünü zaten tüketemiyorum yoğurt filan yiyemem. Turşu desen tansiyon ödem yapıyor aşırı şiştim. Probiyotik kapsül gibi bişi kullansam mı diyorum. Aranızda probiyotik takviyeleri alanlar vardı diye hatırlıyorum. Ne kullanıyorsunuz?
Canım geçmiş olsun bende 1 ay önce çok fena idim.. ağrıdan duramadım.. dr fitil ve krem verdi onlarla atlattım çok şükür.. başka hiçbir şeyden fayda görmemiştim..

Bebekler bir bir geliyor maşallah sağlıkla doğsunlar ve büyüsünler inşallah 🤗

Kızlar nst de 1 kere sancı çıktı yada 2 kere sancı çıktı gibi şwyler okuyırum sancı çıkmasını nasıl anlıyosunuz

Bende dün nst ye girdim doktor herşey normal dedi
Haftaya nst usg alt muayene yaparım dedi 😣
Canım bak ben sana atayim. Nst de iken de toco yazan yer 100 e doğru çıkınca kasılma oluyor..

Eklentiler

• 16117668141294850439934742033631.webp
    16117668141294850439934742033631.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 89
Ben YouTube dan izledim videolar, çok zor değil gibi 2 parmağını sokarak sağa sola kemiklere değiyor işte o kemikler ne kadar normal doğuma uygun diye. Bence kendimizi serbest bırakırsak bişey olmaz. Ben daha önce çok vajinal muayene oldum. O yüzden bişey olmaz ne kadar sıkarsan o kadar acır.

Bende bir kere vajinal muayene oldum ondada kendimi çok kasmıştım baya kanamam olmuştu 😣 çünkü o speklum denen şeyi aniden sokmuştu doktor 😔😔
Elle yapılan o kadar actmaz heralde inşallah sıkmam kendimi
Ama elimde olmuyor istemsiz bacaklarım titriyor benim 🙄
Kendimi gidene kadar rahatlatmam lazım

Ben de çatı muayenesinden çok tırsıyorum ama 38de yapmadı doktor 39a yapabilir 😅
Acaba Şubat annelerinden çatı muayenesi olan olmuş muydu?

Bilmiyorum canım olan olmuştur illa ki ama denk gelemdim yani okuamdım
Benim de 36 bitiyor 37 gibi çatı muayenesi yapmış oluyor o zaman erken yapıyor beni acaba neden neden 🤔🤔

Herhalde öyle oldu canım banada yazınca bende tedirgin oldum seni düşünemiyorum sedyede oyle bişey duymak hepten kötü olmuştur. İnşallah kan da toparlar bir an önce. Bakalım benimde ağrılarım var cumartesiyi bekler mi bilmiyorum bugün testi verdim . Benim kuzenimin eşi de bugün nuran hanım da doğum yaptı suni sancı denemişler açılma olmayınca o da sezaryan oldu.

Kac gibi oldu o 3-4 gibi bi doğuma gidiyorum demişti Nuran hanim acaba omuydu 😊

Büyük ihtimalle o doğum canım ilk suni sancı denemişler olmayınca ameliyat oldu , bende 5 e doğru test vermeye geldim 🙂
Covid testimi oldun. Sadece senmi yoksa esindemi? Doğrudur bi dogumum daha var şimdi dedi bana uğradığında 😊 iyi sağlıklimi bebiş genelmi olmus anesteziyi

Covid testimi oldun. Sadece senmi yoksa esindemi? Doğrudur bi dogumum daha var şimdi dedi bana uğradığında 😊 iyi sağlıklimi bebiş genelmi olmus anesteziyi
Evet canım ben avicennada oldum annem de ptt hastanesinde oldu eşime yaptırmadık. Sağlıklı çok şükür o tam zamanini doldurmuş onunda kızı oldu, anestezi de genel olmuş. Ben hala karar veremedim bakalım nolcam 🙈

klbkbr klbkbr canım ama haklılar ben ilk doğum spinaldi gayette memnunum zaten bebek alınınca direk sakinleştirici basıyorlar ... Bence çok uzak olma spinale🤲🏻
Yok cnm ben uzak değilim. Genel istemiyordum ztn ama hep epidural olacak diye düşünüyordum. Spinal diyince şaşırdım. Tansiyonum düşer maske ve heyecan etkisiyle fenalaşırım diye korkuyorum.bir de bazılarına etki etmiyor uyuşmuyor fln diyorlar korkuyorum😱
Haydi bismillah deyip covid testimizi verdik bakalım 🙏🤗
Bende sabah verdim - aldık çoo şükür.🤲 Normal kan sonuçları dışında istediği garip garip testlerde var. Enabızdan baktım aralıkta hep ama dr arayacaktı aramadı 🤷🏻‍♀️ merakla bekliyprum
Off Esrasvn Esrasvn yı özel durumundan dolayı ayrı merak ediyorum inşallah ikisi de iyidir ve @manifestoo dün ameliyattan beri haber alamadık senden 😕
Kızlar yazmıyor merak ettik gerçekten 🤷🏻‍♀️

Back
X