- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Bende özelde doğum yaptım koymamışlar diBenim ilk doğumumda kum torbası falan koymamışlardı neden acaba size koydular ki ya da devlete bizede koyarlar mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende özelde doğum yaptım koymamışlar diBenim ilk doğumumda kum torbası falan koymamışlardı neden acaba size koydular ki ya da devlete bizede koyarlar mı
Aynen canım sancıyla giden olmadı henüz bildiğim kadarıyla... Bende normal doğumu bekleyenlerdenim.. dün gitmiştim nst de 3 kasilmam vardı gece de sürekli kasılma oldu sık sık... Ama sabah hiçbir şeyim yok... bugünde evde sürekli ayaktaydım ama nadir oldu kasılma.. dr açılma için baktığından dan mi kasilmam sık oldu anlamadım...Galiba bizde normal e döneceğiz beklemeye devam...Merhaba normal dogum bekleyen caresiz anneler. Ben de sizden biriyim :))
39+1 olduk ve bu son hafta oldugu icin ister istemez stres oluyoruz.
Gectigimiz hafta duzenli kasilma, adet sancisi, gece sancilanma vs herseyi yasadim ama dogum sancisi gibi giderek artmadi. Her seferinde belli bir sure sonra normale dondum.
İlki normal oldugu icin bu da normal olsun istiyodum. Sezeryan olmayi o yuzden istemiyorum.
Gruptan su ana kadar suyu gelenler disinda sanciyla doguma giden olmadi sanirim. Artik dogumlar da eskisi gibi olmuyor diye dusunmeye basladim.
Ataşehir avicenna hastanesinde var ama genel olarak kan stoklarında sıkıntı varmış her ihtimale karşı yakınlarınızda kan vericek kişiler belirlenmeli ihtiyaç halinde ulaşılabilir olmalılar.Kizlar bu yerine kizilaya kan bagisi olayi hangi hastanede var.Ben bahcelievler medikalparka gidiyorum.Buyuk ihtimal banada kan verilecek ancak boyle bir durumdan bahsedilmedi.Genel bir uygulamami acaba bilgisi olan varmi?
Korona yüzünden kan bağışı fena sarkmış eskiden çok çabuk ulasiliyormus ama şimdi öyle olmuyormuş. Hastahaneler gardini almak istiyor ...Kizlar bu yerine kizilaya kan bagisi olayi hangi hastanede var.Ben bahcelievler medikalparka gidiyorum.Buyuk ihtimal banada kan verilecek ancak boyle bir durumdan bahsedilmedi.Genel bir uygulamami acaba bilgisi olan varmi?
Nuran hanımın normal doğumdan sezaryene döndürmesi korkutuyor beni. Yeterince beklediler mi acaba?Herhalde öyle oldu canım banada yazınca bende tedirgin oldum seni düşünemiyorum sedyede oyle bişey duymak hepten kötü olmuştur. İnşallah kan da toparlar bir an önce. Bakalım benimde ağrılarım var cumartesiyi bekler mi bilmiyorum bugün testi verdim . Benim kuzenimin eşi de bugün nuran hanım da doğum yaptı suni sancı denemişler açılma olmayınca o da sezaryan oldu.
Ben direk kuzenimle konuşmadım canım ama annemin anlatması gününü doldurmus nuran hanım gel sezaryan yapalım demiş onlarda suni sancıyla denemek istemiş olmayınca sezaryana dönmüş.Nuran hanımın normal doğumdan sezaryene döndürmesi korkutuyor beni. Yeterince beklediler mi acaba?
Beni de...Nuran hanımın normal doğumdan sezaryene döndürmesi korkutuyor beni. Yeterince beklediler mi acaba?
Canım geçmiş olsun bende 1 ay önce çok fena idim.. ağrıdan duramadım.. dr fitil ve krem verdi onlarla atlattım çok şükür.. başka hiçbir şeyden fayda görmemiştim..Kızlar ya kabızlıktan hemoroidim aşırı büyüdü. Beslenmeyle toplayamıyorum artık. Laktoz intoleransımdan süt ürünü zaten tüketemiyorum yoğurt filan yiyemem. Turşu desen tansiyon ödem yapıyor aşırı şiştim. Probiyotik kapsül gibi bişi kullansam mı diyorum. Aranızda probiyotik takviyeleri alanlar vardı diye hatırlıyorum. Ne kullanıyorsunuz?
Canım bak ben sana atayim. Nst de iken de toco yazan yer 100 e doğru çıkınca kasılma oluyor..Bebekler bir bir geliyor maşallah sağlıkla doğsunlar ve büyüsünler inşallah
Kızlar nst de 1 kere sancı çıktı yada 2 kere sancı çıktı gibi şwyler okuyırum sancı çıkmasını nasıl anlıyosunuz
Bende dün nst ye girdim doktor herşey normal dedi
Haftaya nst usg alt muayene yaparım dedi![]()
Canım bak ben sana atayim. Nst de iken de toco yazan yer 100 e doğru çıkınca kasılma oluyor..
Ben YouTube dan izledim videolar, çok zor değil gibi 2 parmağını sokarak sağa sola kemiklere değiyor işte o kemikler ne kadar normal doğuma uygun diye. Bence kendimizi serbest bırakırsak bişey olmaz. Ben daha önce çok vajinal muayene oldum. O yüzden bişey olmaz ne kadar sıkarsan o kadar acır.
Ben de çatı muayenesinden çok tırsıyorum ama 38de yapmadı doktor 39a yapabilir
Acaba Şubat annelerinden çatı muayenesi olan olmuş muydu?
Herhalde öyle oldu canım banada yazınca bende tedirgin oldum seni düşünemiyorum sedyede oyle bişey duymak hepten kötü olmuştur. İnşallah kan da toparlar bir an önce. Bakalım benimde ağrılarım var cumartesiyi bekler mi bilmiyorum bugün testi verdim . Benim kuzenimin eşi de bugün nuran hanım da doğum yaptı suni sancı denemişler açılma olmayınca o da sezaryan oldu.
Büyük ihtimalle o doğum canım ilk suni sancı denemişler olmayınca ameliyat oldu , bende 5 e doğru test vermeye geldimKac gibi oldu o 3-4 gibi bi doğuma gidiyorum demişti Nuran hanim acaba omuydu![]()
Benim ilk doğumumda kum torbası falan koymamışlardı neden acaba size koydular ki ya da devlete bizede koyarlar mı
Covid testimi oldun. Sadece senmi yoksa esindemi? Doğrudur bi dogumum daha var şimdi dedi bana uğradığındaBüyük ihtimalle o doğum canım ilk suni sancı denemişler olmayınca ameliyat oldu , bende 5 e doğru test vermeye geldim![]()
Evet canım ben avicennada oldum annem de ptt hastanesinde oldu eşime yaptırmadık. Sağlıklı çok şükür o tam zamanini doldurmuş onunda kızı oldu, anestezi de genel olmuş. Ben hala karar veremedim bakalım nolcamCovid testimi oldun. Sadece senmi yoksa esindemi? Doğrudur bi dogumum daha var şimdi dedi bana uğradığındaiyi sağlıklimi bebiş genelmi olmus anesteziyi
Yok cnm ben uzak değilim. Genel istemiyordum ztn ama hep epidural olacak diye düşünüyordum. Spinal diyince şaşırdım. Tansiyonum düşer maske ve heyecan etkisiyle fenalaşırım diye korkuyorum.bir de bazılarına etki etmiyor uyuşmuyor fln diyorlar korkuyorumklbkbr canım ama haklılar ben ilk doğum spinaldi gayette memnunum zaten bebek alınınca direk sakinleştirici basıyorlar ... Bence çok uzak olma spinale
![]()
Bende sabah verdim - aldık çoo şükür.Haydi bismillah deyip covid testimizi verdik bakalım![]()
Kızlar yazmıyor merak ettik gerçektenOffEsrasvn yı özel durumundan dolayı ayrı merak ediyorum inşallah ikisi de iyidir ve @manifestoo dün ameliyattan beri haber alamadık senden
![]()