Merhaba güzel anneler ben de bugün doğum yapan anneler kervanına katıldım. Doğumum ilk dogumuma ve sanırım pek çok doğuma göre kolay oldu. İlk dogumum suni sancı ile olmuştu. Bunda hastaneye erken gitmek istemedim o yüzden. Saat 14 gibi hafif sancılarım başladı. Ama çok hafifti. Ertesi sabah hastaneye giderim diye düşündüm. Derken saat 17 gibi birden sıklığı ve şiddeti arttı. Ama yine dayanilmayacak gibi ağrılar değildi ilk doğumumu düşününce. Hastaneye gitmem için esim ve annem ısrar etse de 17. 30 a kadar bekledim bana kalsa 19 da giderdim

iyi ki bana kalmamış çünkü hastaneye 18 de giriş yaptım. Suyum geldi tamamen girer girmez. 6 cm açılma vardı. Yatırıp nst ye bağladılar. Sancılarım birden şiddetlendi acilma tamamlandı 18.45 de dogum masasindaydim. 18.52 de 3-4 kez ikindiktan sonra kızım doğdu. Cok hızlı oldu her şey. Epizyotomi küçük ama biraz yırtılmam oldu maalesef. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Bebeğine kavuşan tüm annelerin gözü aydın bekleyenler de umduklarindan çok daha kolay bir doğumla kavussunlar inşallah evlatlarina