2021 Şubat Anneleri

Bendede hiç yok inşallah vakti zamanında gelirler
Ayaklarım inanılmaz şişti bugün tansiyon ölçüp doktoruma gönderiyorum şimdilik normal ama bu şişlik beni çok rahatsız etmrye başladı yürürken acıyor resmeb 😣
Bende de şişlik var ama tansiyon yok hamdolsun 🤲🏻 Her gece doğum sancıları gibi bel ve kasık ağrılarım var gerçi sezeryanla olacağım ama baya çekmeye başladım 😢

Kizlar selam
Dogumu olanlarn gozu aydin
Olmayanlarn Allah bi an evvel saglkla kucaklarna almayi nasip etsn

H heyecanli_anneee S SkyAsteR kizlar siz naslsnz sizin bebslern sarilik degeri neydi
Bende de sarilik var da
Bi de gece uykuusnda kac kez uyandiriyisnz benmki 4 saat uyuyo bazen

Nasil anlasiliyor peki onunla cnm
Bi arkadaşımın erken doğum riski vardı o kullanıyordu eczanede tarif ederler rengi değişiyormuş kağıdın eğer amniyon sıvısıysa.Ama bence seninki normal akıntıdır.Bak ben 30.haftaya girdim benimde akıntım var şeffaf bir şekilde.senin haftan ileri olduğu için sen yine de eczaneye bi danış.

Kizlar selam

H heyecanli_anneee S SkyAsteR kizlar siz naslsnz sizin bebslern sarilik degeri neydi
Bende de sarilik var da
En son cuma günü 13.1 di canım cumartesi çağırdı bizde gitmedik 1 günde ne değişir diye biraz ışın a yatırmak amaciyla yaklaştı. Gece saat başı kalkıyorum ben kalkamazsam annem yada eşim kaldırıyor ki sarılık geçsin diye çünkü uykuya meyilli biraz.

Kizlar selam

Bende de sarilik var da
Benim deb 4 saati bulduğu oluyor. Gece12ie sabah 8 arası 2-3 kere emiyor. Ben uyandırmıyorum. Kilo alımı iyi, sarılığını da daha hafif gördüğünden, Dr da artık uyandırma dedi Emmesi için 10. Gün kontrolünde. Sarılık 4. Gün 12ydi, 10. Gün kan tahlili istedi ama baktırmadım. Şu an daha iyi, ama hala var...

Bende de şişlik var ama tansiyon yok hamdolsun 🤲🏻 Her gece doğum sancıları gibi bel ve kasık ağrılarım var gerçi sezeryanla olacağım ama baya çekmeye başladım 😢

Ahh senin sancıların bana gelsin 😍😍 bendede bu şişliğin sebebi idrarda protein fazla çıkmış ondan oluyormuş meğerse çünkü balon gibiyim hele bugün ayakalrım aşırı şişti
Doktorum da tansiyon yükselmedikçe tehlike arzetmez dedi benimde hep 10 a 6 yada 10 a 7 çıkıyor şimdilik
Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum 30 dk da olsa

Benimde akıntım fazlalaştı bugün krem kıvamında acaba bu doğuma işaret midir ?

Doğumun başlaması için neler yapmak lazım tecrübeli anneler

Ben artık hayırlısıyla doğurmak istiyorum biraz daha kilo alırsa daha çok zorlanırım şimdi 3.5 kg 37+3 günlğüz
40.haftaya kaç kg olur bilmiyorum

Şekeri tamamen bıraktım perşembeden beri şekerli şeyler yemiyorum (keşke daha erken bıraksaymışım)
Bol su içiyorum
Pilav makarna da yemiyorum

Yakın tarihlermişiz, benim de öyle kasılma olunca çok şiddetli oluyor artık göğsüm sıkışıyor benim de. Sağ ya da sola yatınca kasılırsa da bu kez kasıklarım aşırı batıyor tarifsiz bi şey bu
Çok romantiktim bir daha asla bu kadar yakın olamayacağım, tadını çıkarmalıyım diyordum ama artık ayrılmak bebekler ve bizim için en iyisi sanırım ☺️ Böyle kasıldıkça doğum vakti geldi sanıyorum. Bekleye bekleye 40 bitti artık Allah yardımcımız olsun.

Ahh senin sancıların bana gelsin 😍😍 bendede bu şişliğin sebebi idrarda protein fazla çıkmış ondan oluyormuş meğerse çünkü balon gibiyim hele bugün ayakalrım aşırı şişti
Doktorum da tansiyon yükselmedikçe tehlike arzetmez dedi benimde hep 10 a 6 yada 10 a 7 çıkıyor şimdilik
Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum 30 dk da olsa
Canım inşallah birden herşey oluverir. Benim annem öyleymiş bir bilsen ben adet sancısı kadar çekmedim demişti. Ben birden gelmişim birden sancıyla açılma macilma hepsi olmuş. İnşallah bekleyenler annem gibi kurtulsun 🤲🏻

En son cuma günü 13.1 di canım cumartesi çağırdı bizde gitmedik 1 günde ne değişir diye biraz ışın a yatırmak amaciyla yaklaştı. Gece saat başı kalkıyorum ben kalkamazsam annem yada eşim kaldırıyor ki sarılık geçsin diye çünkü uykuya meyilli biraz.
Peki azaldmi brazck mama vermiyosn dmi

Benim deb 4 saati bulduğu oluyor. Gece12ie sabah 8 arası 2-3 kere emiyor. Ben uyandırmıyorum. Kilo alımı iyi, sarılığını da daha hafif gördüğünden, Dr da artık uyandırma dedi Emmesi için 10. Gün kontrolünde. Sarılık 4. Gün 12ydi, 10. Gün kan tahlili istedi ama baktırmadım. Şu an daha iyi, ama hala var...
Bi dahaki kontrol 1 ay sonra mi
Benm 1 haftalikken sarilij var dedi snra tahlil yaptm 6.8 ckti
Benmki sadece 100 gr alms kilo almiyo

Bi arkadaşımın erken doğum riski vardı o kullanıyordu eczanede tarif ederler rengi değişiyormuş kağıdın eğer amniyon sıvısıysa.Ama bence seninki normal akıntıdır.Bak ben 30.haftaya girdim benimde akıntım var şeffaf bir şekilde.senin haftan ileri olduğu için sen yine de eczaneye bi danış.
Hmm cok sagol cnm sonradan banada normal akinti gibi geldi bi soriyim birazdan nobetci eczane bulup erken dogum riskimde yok isin garibi

Emzik kullanıyor musun ben ilkinde kullanmamıştım bunda hastaneye götürdüm. Hemşireler önermiyoruz dedi ama dinlemedim😅 dünya varmış dedim, emmeden onunla da oyalanıyor❣️ doktor bana son kontrolde artık uyandırma emmek için, 4- 5 saat kesintisiz uyuyabilir artık dedi. Ben bilhassa gece emmelerini az tutuyorum uyandırmıyorum o uyanmadan. 4 ay gece emmesini bıraktırmak istiyorum, tabi başarılı olabilirsem.
Canım sadece sarılık geçene kadar mı gece uyandır dedi doktor? İlk oğlum gece hiç uyumazdı bu bebişim bıraksam uyuyacak. hem sarılıktan şekeri düşmesin diye hem de şu enfeksiyonu anne sütüyle çabuk atlatsın diye 1,5 saate bir uyandırıp emziriyorum. alışkanlığa dönüşürse uykular haram olacak biliyorum :)

Canım sadece sarılık geçene kadar mı gece uyandır dedi doktor? İlk oğlum gece hiç uyumazdı bu bebişim bıraksam uyuyacak. hem sarılıktan şekeri düşmesin diye hem de şu enfeksiyonu anne sütüyle çabuk atlatsın diye 1,5 saate bir uyandırıp emziriyorum. alışkanlığa dönüşürse uykular haram olacak biliyorum :)
Ama ilk aylar özellikle bir sarılık ve diğer şeyler için her iki saatte emzirmek öneriliyor.

En iyisini yapmışsın bende veriyorum valla dediğin gibi oyalanıyor uykuya onunla dalıyor arada aynen rahatlık valla ilkinde bende vermemiştim 😂 sarılık var diye kaldırıyorum ama bende 1 aydan sonra artık o istedikçe veririm. Sarılık geçmezse ışın a koyarım dedi bizim doktor da hiç hastanelerde uğraşmak istemiyorum o yüzden geçsin diye boş bırakmıyorum. İnşallah başarabilirsin canım aslında doğrusu 6 aydan sonra gece beslenmesini kesmekmis de bizler kıyamıyoruz olan bize oluyor. Büyüğüm hala gece 2-3 kere kalkıyor Allahtan bu hafta baba evdeydi haftaya o da yok napcam bakalım:/
Ben ikisine de vermedim emzik. Gece beslenmesi uykuya dalmak için emme ihtiyacına dönüştü. Her uykusu hafiflediğinde 20 dkya bir emmek istediğinde 2 yıl zevkli emzirme işi eziyete dönüşmüştü benim için. Bunda vericem dedim yine vermedim ama eminim pişman olucam.

Back
X