2021 Şubat Anneleri

Ben ikisine de vermedim emzik. Gece beslenmesi uykuya dalmak için emme ihtiyacına dönüştü. Her uykusu hafiflediğinde 20 dkya bir emmek istediğinde 2 yıl zevkli emzirme işi eziyete dönüşmüştü benim için. Bunda vericem dedim yine vermedim ama eminim pişman olucam.
Ben de bunda vericem.dedim ama vermedim emzik. Insallah memeyi emzik yapmaz

I insaatci
Canım bizde de hafif sarılık vardı 4 günlükken 8.2, 6 günlükken 10.2 çıktı sarılık değeri. O ilk hafta çok uyuyordu ama ben hiç 2-3 saati geçirmedim hep.uyandirdim emsin diye. Şimdi kendi uyanıyor. Dogum kilosunu yakalamış mi.diye salı günü bakılacak tam 2 haftalık oluyor. Ben de tek memeyi sonuna kadar emzirmeye çalışıyorum yağlı süt kısmını alsın diye. Sonra diğerine geçiyorum. Sarılık hala göz aklarında var gibi. Sanırım en geç gözlerden kayboluyormuş.

Benm 7 gunlukken 6.8 ckti bi daha olcmedk
Sarilik rski ne zmn gciyo acaba

Canım hayırlı.ugurlu olsun doğum yapmışsın ben bebekle uğraşmaktan pek.giremedim buraya... güle güle büyüt... sütünü bebek emdikten sonra sağ hep, öyle öyle artar cnm bol sütün olur inşallah...ben de gebelikte kullandığım omepa vm vitamin kullanıyorum bir de demire devam ediyorum. dr kullan dedi. Ilk günler vitamalt diye bir içecek kullanmıştım ama sanki beni ishal yaptı bıraktım. Bu sefer her gün rezene çayı, incir hurma kayısı ceviz, tahin ve dereotu tüketmeye çalışıyorum.
Teşekkürler canım denndr bebişin hayırlı olsun bnde sütle ve bebekle uğraşmaktsn yazamadım mama destekli devam ediyoruz ,200 Gr verince bı de sütüm hemen gelmeyince Dr mamaya başlattı şimdi iyi arttı şükür bn de humana su incir devam bakalım hakkımızda hayırlısı

Kızlar merhaba ben ağustos ayı annelerinden geliyorum :)) öncelikle doğum yapanlara nice sağlıklı uzun yaşlar diliyorum :) doğumu bekleyenlere de bi nefeste sağsalimmm kucaklarınıza almak nasip olur inşallah bebişlerinizi diyorum :) sizlere bisey sormak istiyorumm :) çatlak olusumunu nasıl minimuma indirdiniz neler kullandınız olumlu sonuclar aldınız neler kullandınız hicbir fayda etmedi :) ve ek bilgi vermek isterseniz minimum kiloda nasıl kalabildiniz :) 😁

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef bu sabah bebeğimi sarılık dolayısıyla zeynep kamile yatırdık. Foto terapi mavi ışık alıyor şuan. Derecesi yüksek. Ne zaman çıkacak belli değil ve çıkana kadar göremeyeceğim yavrumu.
Artı not normalde doğduktan 2 gün sonra sarılık değerine hastanede bakılması gerekirmiş. Benim bebeğime bu test yapılmadı.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef bu sabah bebeğimi sarılık dolayısıyla zeynep kamile yatırdık. Foto terapi mavi ışık alıyor şuan. Derecesi yüksek. Ne zaman çıkacak belli değil ve çıkana kadar göremeyeceğim yavrumu.
Artı not normalde doğduktan 2 gün sonra sarılık değerine hastanede bakılması gerekirmiş. Benim bebeğime bu test yapılmadı.
TEz vakitte sağlıkla kavuşursunuz canım inşallah, moralini yüksek tut, değeriniz kaç çıktı, genelde sarılık şüphesi olmadan test yapılmıuor diye biliyorum, böyle gelsin geçsin inşallah

TEz vakitte sağlıkla kavuşursunuz canım inşallah, moralini yüksek tut, değeriniz kaç çıktı, genelde sarılık şüphesi olmadan test yapılmıuor diye biliyorum, böyle gelsin geçsin inşallah
İnşallah. Yeni kendime geliyorum. Bugün bıraktım kendimi maalesef. Değer 19.1. 🙁 zeynep kamildeki doktor nasıl yapılmaz 2 gün sonra bu değere bakılması gerekir dedi. Kaç gün sonra görebileceğimi bilmiyorum

Bzm hastane yapmadi evet haklsn

Aynen bende öyle squat yap, yürü, pilates topunda hareketler ve hatta hurma da yiyorum ama tık yok ümidim bu hafta içinde gelmesi😁 Allahım suni sancıya sezaryene koymasın bizleri 🙏
Ayy amiin ammiin 🤲
Aynı durumdayız canım yaa hiç sancı falan yok dua ediyorum gelsin diye ve dediğin gibi bebekler gibi uyuyorum 😁ah şu kaşıntı olayı gerçekten beni çok zorlıyor tahlillerim normal çıktı ama doktorum yinede rahatlatmak için bi hap verdi hiç bi etkisi yok malesef 😣 deli gibi kaşınıyorum özellikle akşam ve geceleri 😒
Dün protein kaçağından dolayı doktorum dopuma çağırır belki diye herşeyi hazır ettim gidecekleri kapının yanına koydum baya güzel prova oldu 😍

inşallah sancılarımız kendiliğinden güzel güzel gelir 😊 artık karnım falan ağrıyınca seviniyorum 😄
ben geceleri çıldırıyorum yaa bide kaşınırken artık neler yapıyorsam karnım ona kasılıyor 🥲
yine bir kaşınma krizine uyandım 1 saat önce. ne zaman geçecek de uykuya geçebileceğim acaba 😟 testler sonuçlansın diye bekliyorum ama bence bu hastalığın adı PUPPP

Aynen bende öyle squat yap, yürü, pilates topunda hareketler ve hatta hurma da yiyorum ama tık yok ümidim bu hafta içinde gelmesi😁 Allahım suni sancıya sezaryene koymasın bizleri 🙏
Ayy amiin ammiin 🤲
Aynı durumdayız canım yaa hiç sancı falan yok dua ediyorum gelsin diye ve dediğin gibi bebekler gibi uyuyorum 😁ah şu kaşıntı olayı gerçekten beni çok zorlıyor tahlillerim normal çıktı ama doktorum yinede rahatlatmak için bi hap verdi hiç bi etkisi yok malesef 😣 deli gibi kaşınıyorum özellikle akşam ve geceleri 😒
Dün protein kaçağından dolayı doktorum dopuma çağırır belki diye herşeyi hazır ettim gidecekleri kapının yanına koydum baya güzel prova oldu 😍

inşallah sancılarımız kendiliğinden güzel güzel gelir 😊 artık karnım falan ağrıyınca seviniyorum 😄
ben geceleri çıldırıyorum yaa bide kaşınırken artık neler yapıyorsam karnım ona kasılıyor 🥲
yine bir kaşınma krizine uyandım 1 saat önce. ne zaman geçecek de uykuya geçebileceğim acaba 😟 testler sonuçlansın diye bekliyorum ama bence bu hastalığın adı PUPPP

Amin inşallah💜 senin vesilenle Esrasvn Esrasvn arkadaşıMızı göremedim kaçırmış olabilirim. Bebeğine kavuştu mu acaba merak ediyorum doğum anında da aklıma ilk gelen kişilerdendi. Umarım her şey yolundadır.

Cnm hayırlı olsun dogum yapmışsın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin 🤲 ben kavusamadim daha maalesef hala yoğun bakimdayiz entubeden çıktı cok şükür ams yine hutta oksijen destegi aliyor bekliyoruz kendi başına nefes alabilsin diye

Kızlar merhaba ben ağustos ayı annelerinden geliyorum :)) öncelikle doğum yapanlara nice sağlıklı uzun yaşlar diliyorum :) doğumu bekleyenlere de bi nefeste sağsalimmm kucaklarınıza almak nasip olur inşallah bebişlerinizi diyorum :) sizlere bisey sormak istiyorumm :) çatlak olusumunu nasıl minimuma indirdiniz neler kullandınız olumlu sonuclar aldınız neler kullandınız hicbir fayda etmedi :) ve ek bilgi vermek isterseniz minimum kiloda nasıl kalabildiniz :) 😁
Amin canım.. sende sağlıkla kucagina alırsın inşallah bebeğini... Bende eli kulağında beklemedeyim bebeğimi bakalım...benim 3. Doğumum olacak canım bu inşallah.. hic karnım çatlamadı çok şükür belki genetik de olabilir bilemiyorum ama.. ben 16. Haftadan itibaren 3 gebeliğimde de bebeyaği kullandım her gece yatmadan güzelce sürdüm...Tavsiye ederim.

Back
X