Merhaba anneler, ben 40+3 te pazartesi günü doğum yaptım. Önce suni sancıyla normal denedik. 6 saat sonunda kasılmalarım düzenli olmasına rağmen hiç açılma olmayınca doktorumun da ortak görüşüyle sezaryen oldum. Doğum esnasında rahmimde miyom olduğunu farketmiş doktorum onu da aldı. Hem sezaryen hem miyom ameliyatını bir arada çıkarmış oldum. Ama sanırım miyom sebebiyle ağrılarım çok. Hala toparlanamadım. Yataktan kalkmak, yürümek, geri yatmak, tuvalete gitmek bunların hepsi ayrı ayrı ölüm geldi iki gündür. Ağrı kesicilerle duruyorum. Ama bebişim çok şükür çok iyi. Pazartesi sabah doktorum usg sonrası 3800 demişti kilosuna, oğlum 3770 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür emzirmeyi başardık ama meme uçlarım yara oldu ilk günden. Kuş gibi cıyaklıyorum emzirirken

Sabah taburcu olucam inşallah. Bu süreçte doğumunu kaçırdığım varsa bebişleri hoş gelmiş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Henüz doğum yapmamış anneler inşallah sizler de bebeklerinizi sağlıkla, ağrısız sızısız alırsınız kucaklarınıza