- 18 Haziran 2020
- 441
- 683
- 53
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar selamm. Hatırlayan olursa cuma gecesinden beri sancılarım artmıştı, cmt nişanım gelmişti. Nst de sancı çıkmamıştı. Dün tüm gün 10-13 dk aralıklarla sancım başlayıp bu gece önce 8 dk arayla sonra 5 er dk arayla sancım geldi. En son artık ağrılara dayanamayıp hastaneye geçtim. Ebe muayenesinde 8-9 cm açıklıkhemen dr umu aradık ve ben çatala oturmamla 20 dk içerisinde bebeğimi kucağıma aldım. Ssvd oldu çok şükür rabbim gönlüme göre verdi. Kızımda bende çok iyiyiz. 39+2 de 3760 kg doğdu
Rabbim hepinize aıhhatli sağlıklı doğumlar nasip etsin

ayıp olmazsa evde toplam ne kadar sürdü sancıların 5dkya düşmesi?
Bana da neler neler baktılar ama testler hep normalBende de hamileyken kızıma kaşıntı olmuştu. Sonuçlardan birşey çıkmadı. Birşeye alerjin olabilir dedi. Zyrtec diye bir ilaç var onu kullandım. Bebeğe zararı yok allerji doktoru vermişti. Kaşıntıyı kesiyor. Ben de uykudan uyanıp kaşınıyordum ve vücudum kabarıyordu. (2.çocuğa hamileyim ağustos annesiyim. Gezerken gördüm çok çektiğim için kaşıntıdan yazmak istedim)

Avil kullanıyorum ama akşamları yatarken o bir müddet tutuyor da bana çok uyku yapıyor semsemleşiyorum. Kd doktorum bir krem verdi o da sürdüğün bölgeyi sanki uyuşturuyor o sayede 3 saat falan idare edebiliyorum ama cildimi çok kurutuyor. Kaşıntı geldikçe soğuğa yakın ılık duşa girip duruyorum artık.
Zyrtec ilacını biliyorum bugün de yabancı bir sitede denk geldim bu hastalık için kullanıldığını. Cildiye doktoruna sorayım bari
Hayırlıaı olsun gözünüz aydınMerhaba kızlar dün suyum gelince hastaneye yatış yaptık sabaha kadar az az bel ağrısı çektim yani sancım oldu ama açılma olmadı. Suyum iyice azaldığı için korktum beklemek istemedim ve sezaryen oldum epiduralle. Çok şükür iyiyiz 3200 doğdu bebeğim.

Allah yardımcın olsun nasıl oldun?Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Normal koşullarda beklenecekti ama su azalmış dedi doktor. Yarın sabaha yatış yapacağız. Doğumu tetiklemeye çalışacaklar. Umarım sancılarım gelir, açılmam olur da hiç gerek kalmaz. Dua edin lütfen
Hayırlı olsunSelam kızlar bende doğum yaptım bugün, Rabbim bekleyen arkadaşlarıma hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah![]()

Allah yardımcın olsun umarım bu saatlerde çoktan aldın yavrunu kucağına sağlıcaklaTeşekkür ederim. Suyum geldi benim de. Hastanedeyim sancılarımın düzenli bi şekilde gelmesini bekliyoruz. Uyumam gerek ama heyecandan uyuyamıyorum