2021 Şubat Anneleri

Kızlar selam hangi bebek bezini kullaniyorsunuz memnun musunuz
Prima premium care kullanıyorum şuan iyi gidiyor
Göğsümde cidden huzur buluyor hemn uyuyor. Ama kızlar bnm göğüslerim çok acıyor.dayanmıyorum oğlumu göğsümde tutamıyorum. Sağmaktan zaten helak oldum bir de göğüs sıkıntısı çekiyorım😭

🥺🙄🙄 Geçer inşallah bu dönem. Ten temasımız az ondan mı bu huzursuacaba ditordum ben ama emzirenlerde de varmış aynı sorun. Şimdi bir de tek kaldım.zor başediyorum valla. Uyuyunca sğüt sağ wc ye git yemek hazrlamhop uyanıyor🤷🏻‍♀️😶

Prima premium care ile başladık. 1 paket bitince sleepy bio naturel e geçtim ama sanki o da büyük geldi gibi 2-5 kg diyor. Primadayken pişik oldu hala geçmedşi mesela. Dün tekrr primaya döndüm. Cidden çoo kararsızım neyle devmm edecğim. 2 3 4 numara da hep sleepy aldım. Ama ikisinde de taşma sızma sorununyaladım.
Şmdi niye uyumuyor dedim 1 saat önce altınındeğiştridğğm halde bi baktım yatağı bile ıslak. Prima takaılıydı.2 çişi hapsedemiyor herhlde?
Kızlar böyle sızınca fln üşütür diye korkuyorum. Ekstra bi şey yapıyor musunuz bmyle durumlarda? Daha kalın flnm giydiriyorum
Gümüş kapak öneririm bende çok etkili oldu. Bir ara kanıyordu

Bezden konuşulmuş. İlk çocuğuma prima kullandım bir süre sonra taştı. Hugies kullandım süperdi ama şimdi Türkiye’ye gelmiyor. Bunda Türk malı diye sleepy aldım berbat! Her bezde üstte değişiyorum hep sızıyor taşıyor hergün çamaşır yıkıyoruz. O da kızım az yapıyor. Bugün prima alıp deneyeceğim inş böyle sorun yaşamayız
Hadi yaa bende göbekten dolayı muntazam bezleyemiyorum o yüzden üstü ıslanıyor diye düşünmüştüm..sleppy kullanıyorum bende birde molfix var ondan kullanıyorum o daha iyi gibi🤷‍♀️

Kızlar göğüsleriniz ne dueumda?
Benim o kahverengi halka dışındaki kısım kırmızı kırmızı damar doldu. Bu damarla bni korkutuyor.😱 normal mi değil mi bilemedim? Aşırı ağrım oluyor sağa sola yatamıyorım.bazen bezeleşiyor.masaj yapıyorum fln. Sağmaktan da helak oldum😭
O sagarek vermek kısır döngü, mastit olma dikkat et, bebeğini emzirmeye çalış sağmaktan kurtul, gögüs uçu açısı için krem gümüş kapak deneyebilirsin

O sagarek vermek kısır döngü, mastit olma dikkat et, bebeğini emzirmeye çalış sağmaktan kurtul, gögüs uçu açısı için krem gümüş kapak deneyebilirsin
Göğüs ucum acımıyor cnm. Kahverengi halkanın etrafı sırf kırmızı kırmızı damar doldu..
Mastit olacğm diye korkuyorum. Silikon uçla emzirmye çalışıyorum ama çoğunlukla sağır biberonla veriyorm😭🥺 sdce göğsümğn ucunu tutuyor ,tutturamıyorum kahverengi yeriyle birlkte😭

Ben solgar kullanıyorum bence çok etkili değil. Yani ben sütüm dolup taşıyor diyemem. Ben uyuyunca oluyor sütüm cnm. Sadece gece 4-5 saat uyuyorum gündüz yetiyor sütüm. Geceye kadar pilim bitiyor gece ağlıyor emdikten sonra aranıyor o zaman mama takviyesi yapıyorum. Akşamda 1-2 saat uyusam tamamdır ama fırsat olmuyor
Benim yetmiyor ya neden bilmiyorum

Göğüs ucum acımıyor cnm. Kahverengi halkanın etrafı sırf kırmızı kırmızı damar doldu..
Mastit olacğm diye korkuyorum. Silikon uçla emzirmye çalışıyorum ama çoğunlukla sağır biberonla veriyorm😭🥺 sdce göğsümğn ucunu tutuyor ,tutturamıyorum kahverengi yeriyle birlkte😭
Sağdığın için hırpalanmış olabilir, dağılır inşallah bir kaç güne. Emzirmeye bir şekilde devam edersen bebek büyüyünce rahatça kahverengi kısmıda ağzına alır zamanla inşallah

Selam kızlar. Bez konuşulmuş benimki de sleepy bende hiç sızdırma olmadı 2 numara kullanıyorum. Bu perşembe 1 aylık aşımızı olmaya gidicez inşallah. Koca adam oldu benim paşa 😌
Yaa bende sleepy kullanıyorum bacaklarının iç kısmı pişik oldu. Bezden mi ıslak mendilden mi bilemedim. O da sleepy.
Biz de 1 aylık olsak hatta 40 olsak da düzene girse

Yaa bende sleepy kullanıyorum bacaklarının iç kısmı pişik oldu. Bezden mi ıslak mendilden mi bilemedim. O da sleepy.
Benim ıslak mendille sleepy. Ama her bez değiştirmem sudocrem kullanıyorum. Hiç pişik olmadık. Hametan krem de kullanabilirsin. 3 güne bir düş aldiriyorum

Islak mendil hiç kullanmadım ılık suyla pamuk ıslatıp siliyorum. Islak mendiller sıkıntı bence pişik yapabilir. Sarı kantaron yağı sürdüm ben yine de önlem için. Hafif kızarıklık vardı geçti hemen

BEn gögüs ucu acısından sağıp veriyorsun zannettim canım, bütçeni bilmiyorum ama müsaitsen bence emzirme danışmanlığı alırsan belki komple çözülür bu iş, çok kötü olursan soğuk lahana ile kompres yapabilirsin

Ben de ilk kızımda aynı sıkıntı yi yaşadım canim ilk bebekse göğüs ucun çıkana kadar çocuğun tutması zor oluyor benim kv ağzına sokuyordu bebeğin alttan doğru eliyle tutuyordu ben emzirirken bunda da iki gün öyle emzirdim sonra tuttu çok şükür az daha toplansın bebeğin tutar ins

Canım bence asıl olay kahverengi yerin tamamını vermek değil bebeğin dudaklarının şekli dudaklar dışa dönük olmalı eğer öyle olmassa göğüs ucuna dudaklar çok baskı yapıyor acıtıyor ben parmağımla dışa döndüre döndüre düzelttim şimdi bebeğimde doğru almaya başladı yaralarımda çabucak iyileşti

Selam kızlar. Bez konuşulmuş benimki de sleepy bende hiç sızdırma olmadı 2 numara kullanıyorum. Bu perşembe 1 aylık aşımızı olmaya gidicez inşallah. Koca adam oldu benim paşa 😌
Sleepy 1 ile mi başladınız acaba? Çok küçük diye yorumlar var da.. bende alacağım ama kaçlı paketi alsam, 1 numara çok mu küçük gibi kaygılarım var. Sleepy Bio mu Normal natural mi bu arada?

Hadi yaa bende göbekten dolayı muntazam bezleyemiyorum o yüzden üstü ıslanıyor diye düşünmüştüm..sleppy kullanıyorum bende birde molfix var ondan kullanıyorum o daha iyi gibi🤷‍♀️
Yok ya berbat bir bez bugün prima aldık da daha kullanmadım. Kullanınca yazarım sonucu
Benim yetmiyor ya neden bilmiyorum
Ya bünyelerimiz farklı kimine uyku kimine su kimine beslenme süt yapıyor.
Ben de bugün eşimle tartıştım yemek bile yiyemedim verdim bebeği de büyüğü de bakıyor. Mama veriyor. Sanırım lohusa depresyonu oldum sayesinde!

Back
X