- 7 Temmuz 2020
- 636
- 1.003
- 63
- 33
Benimki maksimum 3 saat uyuyor. O uyuyunca ben de uyuyorum çok iyi oluyorum. Ama gece sürekli uyanıyo kesik kesik uykular zorluyoBen de solgarın b vitaminini kullanıyorum ama etkisini anlayamadım. Uyuyunca benim de çok güzel oluyor ama bir kere 4 saat ancak uyuyorum. Evde ben ve 2 çocuğuz eşim gece gündüz işte. Uyumak lazım demek ki bana diğerlerini ben de tüketiyorum
Canım bebeklerin eli ayağı burnu soğuk olur. Kan dolaşımı buralarda az henüz. Üşümeye sırt ve göğüsten bakabilirsinBugün hem göz muayenesi hem 1.ay aşısı vardı kuzumun. Göz muayenesi çok zor geçti. Kıyamet koptu gözünü açmaya gücü yetmedi doktorun bayağı zorlamış hem içi hem dışı kanlandı. Saatlerdir çok huzursuz bir yandan da gaz sıkıştırıyor.
YüZündeki sivilceler için götürdüm ayrıca. İsilikmiş. 3.bebek ama bilememişim bu kadar fazla miktarda olunca korkmuştum açıkçası. Oda ısısı 24ü geçmeyecek diyor ama ben 24derecede üşüyorum bebek üşümez mi?
Ev 27 dereceyken bile kayınvalidem bu ev soğuk bebekli ev böyle olmaz,eli ayağı soğuk deyip beni evhamlandırdı çift giydirdim ben ettim siz etmeyin arkadaşlarım![]()
Ay kendini hiç korkutma ben 3. Günden beri köpeğimi tuvalete çıkarıyorum napıyım eve yapmıyor asla illaki çıkarmak gerekiyor gündüz eşim yokken. Aslında bana da iyi geliyor temiz havaKızlar benim cok gazım var ya 20.günüm oldu. Bebekte sürekli bir ıkınma hali eminim benden dolayı. Ama bende de hep bi karın agrısı bi gaz hali . Rezene kimyon kayısı hoşafı hersy yapıom. Önce bendeki şu gaz işini halletmem lazım napmalıyım.. kızımı okula götürüp getiriom on günlükken başladım acaba soguk mu yedim anlamadım. Bide beni korkuttular dısarı cıkma lohusamın mezarı kırk gün acık derler falan . Korktum bi