2021 Şubat Anneleri

Biogaia verdi. Ben de takviye probiyotik içiyorum bebeğe de fayda eder demişti başka bir doktor. Gün içinde de çok gazı var ama akşam dışında ağlamıyor. Kendi kendine ıkınıp duruyor rahat bir uykusu yok.
Benimki uykuya dalamıyı gözlerini açıyo sürekli kucağımda bile aha 1 aylık oldu ama nasıl oldu bi de bana sorun

Kızlar benim cok gazım var ya 20.günüm oldu. Bebekte sürekli bir ıkınma hali eminim benden dolayı. Ama bende de hep bi karın agrısı bi gaz hali . Rezene kimyon kayısı hoşafı hersy yapıom. Önce bendeki şu gaz işini halletmem lazım napmalıyım.. kızımı okula götürüp getiriom on günlükken başladım acaba soguk mu yedim anlamadım. Bide beni korkuttular dısarı cıkma lohusamın mezarı kırk gün acık derler falan . Korktum bi
Canım bende de vardı o gaz sıkıntısı çörek otu yağı fayda etti çok şükür

11 kilo aldım canım bebeğim 22 günlük 8 kilo verdim. Bana da göbeğim sarkmış gibi geliyor. Eski göbeğime çok yaklaştığımı düşünüyordum ama sanırım kendimi kandırmışım. Göğüsler büyüdü gitti zaten. Basen ve üst bacak da genişlemiş gibi geliyor. Umarım toparlanırız. Göbeğimdeki çatlaklar için bişeyler yapmak istiyorum, son ayda çatladım🥺 bu arada ben de yalnızım. Bi şekilde idare ediyoruz.
Benim de şuan 4 kilo fazlam kaldı ama sanki daha fazla kaldı gibi duruyor genişlemişim resmen 😔

Annemde beni yataktan çıkarmıyor lohusasın her yerin açık diyo Bi bildikleri var galiba, taburcu olurken doktorum bana Bi şurup verdi galiba sezeryan oldum kabız olup dikişlerim açılmasın diye. O şurup beni hem ishal yapıyo hemde felaket gaz çözüuo, istersen yazayım doktoruna danışıp kullanırsın
Duphalac verdi dr bana. Seninkinin adı ne ? Bencede kesinlikle daha hassasız terlediğimiz için sürekli üşütebiliyoruz.. bu arada bebişleri çıkarmyı düşünür müsünüz kızlar nisandan önce falan . Yasaklarda bitti ya

Duphalac verdi dr bana. Seninkinin adı ne ? Bencede kesinlikle daha hassasız terlediğimiz için sürekli üşütebiliyoruz.. bu arada bebişleri çıkarmyı düşünür müsünüz kızlar nisandan önce falan . Yasaklarda bitti ya
Canım ben çok evde duramıyorum önlemimizi alıp bir haftalıkken kısa bir avm turu yapıp gelmiştim iki üç günde bir çıkarım ben ama kapalı alanda açık alanda üşütebilir

Basur olan arkadaşlar ilk doğumumda ağlaya ağlaya çok afedersiniz tuvalete çıkıyordum makatta oluşan memelerden fayansları yumrukluyordum Rabbim kimseye yaşatmasın doktorun verdiği ilaçlar hiç işe yaramadı sadece isal yaptı ki onu bile yapamıyordum o derece büyüktü bende oluşan memeler eşim aktardan bu kremi almış iki günde iyileştirdi beni aklınızda olsun.

Eklentiler

• inCollage_20210304_160506454.webp
    inCollage_20210304_160506454.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 54
Tecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem
Hepsi gerekli aşılar yapılmalı bence

Sağlık ocagı dönüşü büyük oğlumu parka götürdük🙂

Evet süt artırıcı birşeydi. Eczaneler de mi oluyor bu? Kullanımı nasıl? Ben bugün 31. Gündeyim hala ara ara kanama ya da akıntı oluyor

İlk çocuğum 1450 gr alınca doktor da sınır deyince üzüldüm inş iyidir ya
Bizim kontrol vardı bugün 900 gram almış çok iyi dedi doktor

Şubat anneleri 4 şubat doğdu oğlum aylık aşısına götürdük 4mart diye şubat 28 çekiyor şimdi vuramam erken olur pazartesi gel dedi doktorumuz

Ben sadece süt ürünlerini ve eti kestim bi kontrol etmek istiyorym gazı çok fazla çünkü bir de uyku sorunumuz var 😳
Süt soğan domates beni bitiriyor birde pazar günü ciğer ve marul yedim pazartesi salı kabus gibiydi ikisinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Basur olan arkadaşlar ilk doğumumda ağlaya ağlaya çok afedersiniz tuvalete çıkıyordum makatta oluşan memelerden fayansları yumrukluyordum Rabbim kimseye yaşatmasın doktorun verdiği ilaçlar hiç işe yaramadı sadece isal yaptı ki onu bile yapamıyordum o derece büyüktü bende oluşan memeler eşim aktardan bu kremi almış iki günde iyileştirdi beni aklınızda olsun.
Bu bilgi icin sagol cnm ben daha dogum yapmadım ama.benmdr.kotu durumda kıvranıyorum

Benimki de duphalac bana çok iyi geldi, bebek odası çok sıcak odadan çıktığım zaman soğuk yiyorum galiba. Bebeğin yattığı oda 27,28 dereceye kadar arttırıyor annem laftan anlamıyo siz kaç derecede duruyosunuz

Şubat anneleri 4 şubat doğdu oğlum aylık aşısına götürdük 4mart diye şubat 28 çekiyor şimdi vuramam erken olur pazartesi gel dedi doktorumuz
Benim oğlum 2 şubat doğumlu bugün yaptırdık 1 ay aşısını hepatit 2.dozuymuş. şükür ateş de olmadı.. belki size de o nedenle pazartesi demiştir.. 1 ay sonraya da verem aşısı için gun verdi hatta o biraz ateş yapabilir calpol icirip gelin dedi hemsiremiz..
Herkesin 1 ay kontrolleri iyi geçsin inşallah sağlıkla..

Dogum sonrasi kanamaniz ne kadar oldu arkadaslar, sezeryan oldum, 2. gun den sonra kanama azaldi, pembe sulu akinti gibi bisey oluyor az az, normal midir?
Bir de kullandiginiz ilaclariniz nelerdir?, bana sadece antibiyotik vermisti, o da bitti zaten, bugun 11.gunumuz
21.gün hala kanamam var

Kızlar ben faydasını gördüm belki szlerde görürsünüz diye yazıyorum. Meme uçlarım çok fena yara oldu emzirirken resmen ağlıyordum emzrmek istemyrdum artık bebek emdikçe de yaram iyileşmiyordu.. şuan süt sağarak bebeği besliyorum meme uçlarım iyileşene kadar kendi mememi vermeyi düşünmüyorum ama çok rahatladım tavsiye ederim acayip rahatladım. İnşallah size de faydası olur
Ben de tam tersine emzire emzire göğüsüm iyleşti.. Resmen ağlayarak emziriyordum birde doğru pozisyonda emzirmekte önemli.. Bebek sadece göğüsün ucunu emmemeli.. Kahverengi alanın tümünü emmesi lazım

Back
X