- 5 Ocak 2021
- 260
- 508
- 23
- 46
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.801
Benimde dondurulmuş oldu transferim iki adet dönemi bekledik doktorum dondurulmus embriyoda şansımız daha yüksek dedi nitekim öyle oldu.kesemizi gördük Allah'ın izniyle şimdi 17 Mart kalp atışı bekliyoruzKızlar hayırlı günler birşey danışmak istedim sizlere bugun itibariyle 12 yumurtam toplamdı ama doktorm taze transfer yapmayacağını belirtti ikinci adetimi bekletiyor çok yumurtadan dolayı galiba dondurulmuş embryo şansı daha yüksek olduğunu belirtti aranızda benim gibi dondurulmş embrıyo bekleyen varmı acaba
Sizindemi fazla yumurtadan dolayı beklettiİki adet süreci geçirdim ikinci adetimden sonra transfer oldu
Maşallah canımBenimde dondurulmuş oldu transferim iki adet dönemi bekledik doktorum dondurulmus embriyoda şansımız daha yüksek dedi nitekim öyle oldu.kesemizi gördük Allah'ın izniyle şimdi 17 Mart kalp atışı bekliyoruz
Benim 22 yumurta toplandı ama onunla alakası yok merkez herkesi bekletiyor iki adet.Sizindemi fazla yumurtadan dolayı bekletti
Anladım canım hayırlısı bekliyeceğim iki ay bendeBenim 22 yumurta toplandı ama onunla alakası yok merkez herkesi bekletiyor iki adet.
Benim de ilk tup bebek dondurulmus tutmustu sukur insallah sizin de oyle olur 1 adet beklemistim benKızlar hayırlı günler birşey danışmak istedim sizlere bugun itibariyle 12 yumurtam toplamdı ama doktorm taze transfer yapmayacağını belirtti ikinci adetimi bekletiyor çok yumurtadan dolayı galiba dondurulmuş embryo şansı daha yüksek olduğunu belirtti aranızda benim gibi dondurulmş embrıyo bekleyen varmı acaba
Kızlar hayırlı günler birşey danışmak istedim sizlere bugun itibariyle 12 yumurtam toplamdı ama doktorm taze transfer yapmayacağını belirtti ikinci adetimi bekletiyor çok yumurtadan dolayı galiba dondurulmuş embryo şansı daha yüksek olduğunu belirtti aranızda benim gibi dondurulmş embrıyo bekleyen varmı acaba
Kaçıncı gündü.Bende bugün yaptırdım negatif 0.2..Kızlar bugünkü kan sonucum da negatif kesinlestu gebelik olmadigi
Benimde bugün 9. Günümdü yaptırdım 0.2 değerim.Doktorumu aradım oluşmamış dedi...Kizlar merhaba bugün transferin 8. Günü dayanamadım kan verdim sabah 0.5 çıktı bundan sonra değişen var mı hiç
Bende bekledim canim 2 adet ama ben ohss oldum o yuzden bekledim. 17martta dondurulmuş transferimi olucam rabbim izin verirseKızlar hayırlı günler birşey danışmak istedim sizlere bugun itibariyle 12 yumurtam toplamdı ama doktorm taze transfer yapmayacağını belirtti ikinci adetimi bekletiyor çok yumurtadan dolayı galiba dondurulmuş embryo şansı daha yüksek olduğunu belirtti aranızda benim gibi dondurulmş embrıyo bekleyen varmı acaba
Ama bence de bekleyip rahmi dinlendirip transfer yapilmasi şansi arttiriyor sonucta opuya kadr birsuru hormon ilaci kullaniliyorKızlar hayırlı günler birşey danışmak istedim sizlere bugun itibariyle 12 yumurtam toplamdı ama doktorm taze transfer yapmayacağını belirtti ikinci adetimi bekletiyor çok yumurtadan dolayı galiba dondurulmuş embryo şansı daha yüksek olduğunu belirtti aranızda benim gibi dondurulmş embrıyo bekleyen varmı acaba
Opudan sonra 5.gunde adet oldum. Bazı yumurtalarım hala büyüktü o yüzden dondurulmuş yapalım bir adet daha bekleyelim dedi. Bugün 2.adet için kontrolüm vardı. Transfer tarihini bekliyorum.Kızlar hayırlı günler birşey danışmak istedim sizlere bugun itibariyle 12 yumurtam toplamdı ama doktorm taze transfer yapmayacağını belirtti ikinci adetimi bekletiyor çok yumurtadan dolayı galiba dondurulmuş embryo şansı daha yüksek olduğunu belirtti aranızda benim gibi dondurulmş embrıyo bekleyen varmı acaba
5.gün emriyosjnun 7.günde negatif 9.günde negatif dr ilacalri bırak dedi.hersey çok.iyiydi bilemiyoruz diyor ne onerirsin dedim histereskopi olabilir diyorKaçıncı gündü.Bende bugün yaptırdım negatif 0.2..
Ilk denemenizmiydi?Allah yardimciniz olsun dondurulmus varmiydi5.gün emriyosjnun 7.günde negatif 9.günde negatif dr ilacalri bırak dedi.hersey çok.iyiydi bilemiyoruz diyor ne onerirsin dedim histereskopi olabilir diyor
2.deneme bi oglum var.3 kalmıştı 2 tarnsfer istedik dondurmadik onlar 1 tarnsfer edip 2 donduraljm dedilerIlk denemenizmiydi?Allah yardimciniz olsun dondurulmus varmiydi
Canım kaç yumurtan toplandı. Nasıl geçti ohss durumun?Bende bekledim canim 2 adet ama ben ohss oldum o yuzden bekledim. 17martta dondurulmuş transferimi olucam rabbim izin verirse
Ben polip aldirmak için oldum gayet rahatti hic agrim olmadi 2-3gun lekelenme seklinde kanamam oldu. Ama spinal anestezi bende asiri bas agrisi ve tansiyon dusuklugu yapti tek sikintim oyduHistereskopi olan varmi kizlar ne icin yaptırdınız zor bi islemmi
Ben rahim filmi çektirdim benim de 2 5.gun transfer edildi ama hic umudum yok içimden bir ses tutmadığını söylüyor,herkes göğüs şişliği diyor bende yokHistereskopi olan varmi kizlar ne icin yaptırdınız zor bi islemmi
19yumurta toplandi. Opudan 4gun sonra karnim davul oldu sagsan sola donemiyordum karnimin acisindan bulanti kusma halsizlik en son da nefes darligi yasayinca birgun hastanede yattim ciktim atlatmam 10gun surdu. Sana tavsiyem opudan sonra gunde 3-4yumurta ye protein agirlikli beslen ve enerji icecgi iç gunde 2 tane redbul icebilirsinCanım kaç yumurtan toplandı. Nasıl geçti ohss durumun?
Ben de opu için hazırlanıyorumda ilaçlar vs ohss olcaksın büyük ihtimalle dedi doktorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?