- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.821
Hii spinal anesteziyle mi oluyo tanı amaclı anestezisiz de oluyo diye okudum ama tup bebek tutmayınca dr önerdi bugunBen polip aldirmak için oldum gayet rahatti hic agrim olmadi 2-3gun lekelenme seklinde kanamam oldu. Ama spinal anestezi bende asiri bas agrisi ve tansiyon dusuklugu yapti tek sikintim oydu
Evet canım bir arkadasta öyle yazmstı . Ben zaten korkumdan smdiden diyete girdim karbonhidrat yememeye calısıyorum. İğneleri kullanırken bile şişiyor karnım opuya yakın ve opudan sonra neler olur bilemiyorum. Opudan sonra su içimin nasıl oldu? Suyu aç içmeyi öneriyor bazıları galiba doğrumu sence19yumurta toplandi. Opudan 4gun sonra karnim davul oldu sagsan sola donemiyordum karnimin acisindan bulanti kusma halsizlik en son da nefes darligi yasayinca birgun hastanede yattim ciktim atlatmam 10gun surdu. Sana tavsiyem opudan sonra gunde 3-4yumurta ye protein agirlikli beslen ve enerji icecgi iç gunde 2 tane redbul icebilirsin
Benimki operatif histeroskopiydi canim. Ama tani amaçlisi anestezisizdir bilmiyorumHii spinal anesteziyle mi oluyo tanı amaclı anestezisiz de oluyo diye okudum ama tup bebek tutmayınca dr önerdi bugun
Suyu bol içtim ve hastaneye yattigimdada 1500ml serum takildi doktorum bol su icmemi soyledi benim idrar cikisimda sorun yoktu idrar takibi de yapmiştikEvet canım bir arkadasta öyle yazmstı . Ben zaten korkumdan smdiden diyete girdim karbonhidrat yememeye calısıyorum. İğneleri kullanırken bile şişiyor karnım opuya yakın ve opudan sonra neler olur bilemiyorum. Opudan sonra su içimin nasıl oldu? Suyu aç içmeyi öneriyor bazıları galiba doğrumu sence
Hii spinal anesteziyle mi oluyo tanı amaclı anestezisiz de oluyo diye okudum ama tup bebek tutmayınca dr önerdiBen polip aldirmak için oldum gayet rahatti hic agrim olmadi 2-3gun lekelenme seklinde kanamam oldu. Ama spinal anestezi bende asiri bas agrisi ve tansiyon dusuklugu yapti tek sikintim oydu
Tm cnm çok saolBenimki operatif histeroskopiydi canim. Ama tani amaçlisi anestezisizdir bilmiyorum
Ne demek canm gecmis olsunHii spinal anesteziyle mi oluyo tanı amaclı anestezisiz de oluyo diye okudum ama tup bebek tutmayınca dr önerdi
Tm cnm çok saol
Anladım canım cok sagol uygulayacağımSuyu bol içtim ve hastaneye yattigimdada 1500ml serum takildi doktorum bol su icmemi soyledi benim idrar cikisimda sorun yoktu idrar takibi de yapmiştik
Bana da onermisti ama yaptiramadim canim:s rahime cizik atmayi onermisti. Insallah bu seferkine tutar sizin deHii spinal anesteziyle mi oluyo tanı amaclı anestezisiz de oluyo diye okudum ama tup bebek tutmayınca dr önerdi bugun
Birde doktorum suyu az içmemi istedi nedeni nedir acaba bilginiz varmı ishal olmamak içinmi dedi bugun opu ile 12 yumurtam toplandı çok ta fazla değil yani ohss içinBende bekledim canim 2 adet ama ben ohss oldum o yuzden bekledim. 17martta dondurulmuş transferimi olucam rabbim izin verirse
Banada tutmazsa histereskopi yaparız demişti..Hayırlısı olsun ben çok umutluydum5.gün emriyosjnun 7.günde negatif 9.günde negatif dr ilacalri bırak dedi.hersey çok.iyiydi bilemiyoruz diyor ne onerirsin dedim histereskopi olabilir diyor
Birde doktorum suyu az içmemi istedi nedeni nedir acaba bilginiz varmı ishal olmamak içinmi dedi bugun opu ile 12 yumurtam toplandı çok ta fazla değil yani ohss içinopu
E ama transferden sonra tehlikeli değil mi? Biz öncesini konuşuyorduk ki ben şu mantıkla olsun dedim. Sperm olsun ki orda sonra embriyo gelince yabancı öadde olarak algılamasın vücut. Bunu bi yerde okudum...öncesine bile yasak olabilir diyenler var kızlardan. Sonrası çok cesaret ister bence...Bize doktor transferden sonra da yasak koymadı
Ohss olduğun opudan hemen sonra belirti veriyomu yoksa bikaç gün geçtikten sonramıOpu sonrası şişlik olmasın diye öyle demiştir..
Canim o belli olmaz 19da cok fazla degil ama benim geriden gelen yumurtalar sonradan tekrar buyumeye basladilar karin icinde asiri birikti bu yuzden ohssye dondu ama inşallah olmazsinBirde doktorum suyu az içmemi istedi nedeni nedir acaba bilginiz varmı ishal olmamak içinmi dedi bugun opu ile 12 yumurtam toplandı çok ta fazla değil yani ohss için
Peki doktorunuz opudan sonra estrofem ilac verdimi sizedeCanim o belli olmaz 19da cok fazla degil ama benim geriden gelen yumurtalar sonradan tekrar buyumeye basladilar karin icinde asiri birikti bu yuzden ohssye dondu ama inşallah olmazsinsu konusunu da her doktor farkli soyliyor sanirim bilmiyorum
12.gun veriyorsunuz sonra 2.gun sonra tekrar değer 2 ye katlaması lazımBu arada kızlar kac sefer kan vermemiz gerekiyor 1000 ne ulaşana kadarmi?
Hayir canim dostinex, oksapar igne,cetrodite igne ve antibiyotik verdi . estrofemi suan kullaniyorum bu ay transfer olcagim icinPeki doktorunuz opudan sonra estrofem ilac verdimi sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?