• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 yılı tüp bebek deneyecekler İzmir

Evet onuda istiyorlar 6 aydan fazla olduysa yaptıralı tekrar isteyebilirler bu arada hayırlısı olsun Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Insallah bnde son asamadayım adetımı bklym

Evet onuda istiyorlar 6 aydan fazla olduysa yaptıralı tekrar isteyebilirler bu arada hayırlısı olsun Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Saol canım onu yaptırmıştım ama 2 yıl oldu, en son gittiğim doktor da istememişti ondan yaptırmamış tüm, inşallah canım inşallah, hepimizin emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın,

Saol canım onu yaptırmıştım ama 2 yıl oldu, en son gittiğim doktor da istememişti ondan yaptırmamış tüm, inşallah canım inşallah, hepimizin emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın,
Amın kuzum hasta alıyorlar degılmı bı ara kapalıydı pandemıden

Hadi inşallah olumlu sonuç alırsın canım, ege üniversitesi tüp bebek merkezinde özel doktorlarimi çıktın yoksa normal sıra alıp öyle mi gittin canım
Amın ınsallah canım zor sürecler rabbım yolumuzu cıceklendırsın😇

Gülnaz hanım ve ferruh bey dönüsümlü bakıyor ozel bı doktorum yok canım benım

Sızden gene hormon esınden sperm we dahılıyeden engel yoktur belgesı kan ıstıcek sonra fotograf ssk hızmet dokumu vs ıstıcek dosya acılcak sıze
Yarın sadece benden mi kan tahlili isticekler yoksa eşimden de isticekler mi

Sızden gene hormon esınden sperm we dahılıyeden engel yoktur belgesı kan ıstıcek sonra fotograf ssk hızmet dokumu vs ıstıcek dosya acılcak sıze
Benden kan tahlili aldılar eşimden sprem tahlili aldılar, muayene için sıra bekliyorum

Back
X