Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok kuzum konuşmamıştık sanırım ya sonuçları nerden bakıyon hastaneden mi istiyorsun ben iki aşılamamda da hiç sperm sonucu söylemediler
Aaaa neden sonuçları veriyorlar bana doktor direk versi hiç sormadım bile

Yook o konuya pek giremedik, yumurtaları saymaktan
Bakalım biz de duruma göre tekrar bir sayılırsa spermler de elde bulunsun anason da
Kız boşver sayımu içmeye başlasım ne kadar çok o kadar iyi malum bizim yumurtalar beğenmeyiveriyor

Yarın sorucam inşaallah
Bu sefer beni oyuna getiren,geciktiren Progestan ilacımıydı diye
Sen sordun mu bi etkisi olur mu adet konusunda diye?
Yok sormadım kuzum, tutunmayı kolaylaştırmak için olduğunu biliyorum sadece, sen hemen mi başlamıştın ilaca

Şuan bulunduğum ilden gittiğim doktordan hastaneden nefret etmeye başladım Deli olcam
Kız bende tesadüfen buldum bu doktoru ilkinden ve hastaneden memnun kalmayınca karşıma çıkıverdi, Rabbim karşılaştırdı işte

Yok sormadım kuzum, tutunmayı kolaylaştırmak için olduğunu biliyorum sadece, sen hemen mi başlamıştın ilaca
Ertesi gün sabah başladım
3 gün ağızdan sabah akşam
Kalan ilacı da fitil olarak alttan kullanarak bitirdimLekelenme başladı yine de devam ettim

Ertesi gün sabah başladım
3 gün ağızdan sabah akşam
Kalan ilacı da fitil olarak alttan kullanarak bitirdimLekelenme başladı yine de devam ettim
Sanırım hep ağızdan alacağım ben doktor başka şekilde demedi

Öğretmensin sanırım canım sen de, meslektaşız
İyiyim, gayet sakinim adetin son günündeyim yarın doktorcuğumun yolları taştan
Bakalım bu sefer hangi yollara giricez
Ayyy gerçekten miiii? Çok mutlu oldum hangi branş benim okul öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…