• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021de tüp bebek yaptiracaklar buraya gelebilir mi

Merhaba ben de 2gün önce iğnelere başladım bakalım her şey yolunda giderse
Allah yardımcınız olsun 🤲 ben daha baslayamadim bu gün testlerim yapıldı ve estradual 95 çıktı tüp bebekte 50 civarı gerekiyormuş yada altı ilaç verdi diğer aya kaldı oda düşerse bez canm sıkıldı verilen ilaçlar yaparmış siz nerede yaptiriyorsunuz

Tahlillerde yanlışlık olabiliyor. Prolaktin süt hormonu 108 çıkmıştı. Çok üzüldüm. 25 altı olması gerekti. Tekrar yaptırdım 14 çıktı. Benve tekrar yaptırmalısın

Doktor bana da ilaç vermişti mr istedi hatta. Ben başka yerde yaptırdım sonuç farklı çıknca yeniden yapıldı. İlaça gerek kalmadı çok şükür.

Merhaba benim gibi tüp bebege geçenler sohbet etmek ister misiniz? 🥴
Doktor banada önerdi ama daha başlamadık inanki hemen olsun kalsın diye
Tahlillerde yanlışlık olabiliyor. Prolaktin süt hormonu 108 çıkmıştı. Çok üzüldüm. 25 altı olması gerekti. Tekrar yaptırdım 14 çıktı. Benve tekrar yaptırmalısın

Doktor bana da ilaç vermişti mr istedi hatta. Ben başka yerde yaptırdım sonuç farklı çıknca yeniden yapıldı. İlaça gerek kalmadı çok şükür.
Ben hiç öle düşünmedim bid güvensizlik gibi olur diye bide hiç vaktim yoktu hastaneler çok kalabalık ya hafta sonu adam aynı anca üç hasta baktı resmen bsey anlamadm 😞kullanım bakalım nolcak bende merk ediyorum

Evet benimde cok yüksek çıkmış banada 3 ay kullanmam için ilac verdi 😓

Doktor banada önerdi ama daha başlamadık inanki hemen olsun kalsın diye okadar cok istiyorum ki
Of hiç sormayın her türlü gerginlik bu gün gittim ben bide tahlil isteyince gerim gerim gerildim ama FSh iki felan 4.29 görünce dünya benim oldu aksi gbi estradual yükselmiş nlayamadm ya incir kuru kullandm o mu yaptı ne sizd geciktrmeyin yaptırın insan tedavi başlayınca azda olsa bnce rahatliyor

Kanda toksin birikiyormuş o yüzden yalancı sonuç çıkabiliyor dedi doktor
Çok ilginç🤔 rahminede bakmıştır senin ona göre dur benim bakınca zaten test istedi ince gördü rahmi sanırım şüphelendi bildikleri var ya bölgesi inşallah bana daha hayırlıdır seninkide sana🥰

Of hiç sormayın her türlü gerginlik bu gün gittim ben bide tahlil isteyince gerim gerim gerildim ama FSh iki felan 4.29 görünce dünya benim oldu aksi gbi estradual yükselmiş nlayamadm ya incir kuru kullandm o mu yaptı ne sizd geciktrmeyin yaptırın insan tedavi başlayınca azda olsa bnce rahatliyor
Evet canim anlıyorum seni gerçekten rahim filmi çektirdim dün ben tuplerimin 2side tikali cikti ve sol taraf açılmış sag taraf açılmamış oyuzden bize tup bebek gozukuyor dedi adetin gelince gel dedi adetliyken neyi konturol edecek bilmiyorum sut hormonumda yuksek cikmisti ilac kullanıyorum onun içinde bakalım artik ne zaman en olacak 🤲🤲

Evet canim anlıyorum seni gerçekten rahim filmi çektirdim dün ben tuplerimin 2side tikali cikti ve sol taraf açılmış sag taraf açılmamış oyuzden bize tup bebek gozukuyor dedi adetin gelince gel dedi adetliyken neyi konturol edecek bilmiyorum sut hormonumda yuksek cikmisti ilac kullanıyorum onun içinde bakalım artik ne zaman en olacak 🤲🤲
Rah filmi bende cektirdm şükür hiç sıkıntı yok bn zaten bı gebelik yaşadım.kurtaj oldum su dönem beni içe gerdi doktrada gidemedim içe adetlerm feln bozulunca tüp bebeğe geçtik süt hormonları ck sıkıntı diil korkmayin düzelir sadece o mu sorununuz

Sut hormonundan once testesteron hormu yüksek çıkmıştı o normale dondu şükür simdi ise sut hormonu yuksek cıktı ve ilac kullanıyorum rahim filmimdr tuplerim tıkalı cikti ve sol tüpümü actilar ve sag tuplerim açılmamış doktor adetin geldiginde gel tekrar dedi bakalim ozaman ne için neye bakacak esimdede sorun olduğu icin oyuzden tup bebek dediler 😓

Back
X