- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
Merhaba benim gibi tüp bebege geçenler sohbet etmek ister misiniz? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de 2gün önce iğnelere başladım bakalım her şey yolunda giderseMerhaba benim gibi tüp bebege geçenler sohbet etmek ister misiniz?![]()
Allah yardımcınız olsunMerhaba ben de 2gün önce iğnelere başladım bakalım her şey yolunda giderse
Çok ilginç yaptırmadı doktorum bı ay daha ilaç verdi iste vitaminleri kullanicamTahlillerde yanlışlık olabiliyor. Prolaktin süt hormonu 108 çıkmıştı. Çok üzüldüm. 25 altı olması gerekti. Tekrar yaptırdım 14 çıktı. Benve tekrar yaptırmalısın
Doktor banada önerdi ama daha başlamadık inanki hemen olsun kalsın diye okadar cok istiyorum kiMerhaba benim gibi tüp bebege geçenler sohbet etmek ister misiniz?![]()
Doktor banada önerdi ama daha başlamadık inanki hemen olsun kalsın diyeMerhaba benim gibi tüp bebege geçenler sohbet etmek ister misiniz?![]()
Tahlillerde yanlışlık olabiliyor. Prolaktin süt hormonu 108 çıkmıştı. Çok üzüldüm. 25 altı olması gerekti. Tekrar yaptırdım 14 çıktı. Benve tekrar yaptırmalısın
Ben hiç öle düşünmedim bid güvensizlik gibi olur diye bide hiç vaktim yoktu hastaneler çok kalabalık ya hafta sonu adam aynı anca üç hasta baktı resmen bsey anlamadmDoktor bana da ilaç vermişti mr istedi hatta. Ben başka yerde yaptırdım sonuç farklı çıknca yeniden yapıldı. İlaça gerek kalmadı çok şükür.
Evet benimde cok yüksek çıkmış banada 3 ay kullanmam için ilac verdiTahlillerde yanlışlık olabiliyor. Prolaktin süt hormonu 108 çıkmıştı. Çok üzüldüm. 25 altı olması gerekti. Tekrar yaptırdım 14 çıktı. Benve tekrar yaptırmalısın
Of hiç sormayın her türlü gerginlik bu gün gittim ben bide tahlil isteyince gerim gerim gerildim ama FSh iki felan 4.29 görünce dünya benim oldu aksi gbi estradual yükselmiş nlayamadm ya incir kuru kullandm o mu yaptı ne sizd geciktrmeyin yaptırın insan tedavi başlayınca azda olsa bnce rahatliyorDoktor banada önerdi ama daha başlamadık inanki hemen olsun kalsın diye okadar cok istiyorum ki
Çok ilginçKanda toksin birikiyormuş o yüzden yalancı sonuç çıkabiliyor dedi doktor
Evet canim anlıyorum seni gerçekten rahim filmi çektirdim dün ben tuplerimin 2side tikali cikti ve sol taraf açılmış sag taraf açılmamış oyuzden bize tup bebek gozukuyor dedi adetin gelince gel dedi adetliyken neyi konturol edecek bilmiyorum sut hormonumda yuksek cikmisti ilac kullanıyorum onun içinde bakalım artik ne zaman en olacakOf hiç sormayın her türlü gerginlik bu gün gittim ben bide tahlil isteyince gerim gerim gerildim ama FSh iki felan 4.29 görünce dünya benim oldu aksi gbi estradual yükselmiş nlayamadm ya incir kuru kullandm o mu yaptı ne sizd geciktrmeyin yaptırın insan tedavi başlayınca azda olsa bnce rahatliyor
Rah filmi bende cektirdm şükür hiç sıkıntı yok bn zaten bı gebelik yaşadım.kurtaj oldum su dönem beni içe gerdi doktrada gidemedim içe adetlerm feln bozulunca tüp bebeğe geçtik süt hormonları ck sıkıntı diil korkmayin düzelir sadece o mu sorununuzEvet canim anlıyorum seni gerçekten rahim filmi çektirdim dün ben tuplerimin 2side tikali cikti ve sol taraf açılmış sag taraf açılmamış oyuzden bize tup bebek gozukuyor dedi adetin gelince gel dedi adetliyken neyi konturol edecek bilmiyorum sut hormonumda yuksek cikmisti ilac kullanıyorum onun içinde bakalım artik ne zaman en olacak![]()
Rah filmi bende cektirdm şükür hiç sıkıntı yok bn zaten bı gebelik yaşadım.kurtaj oldum su dönem beni içe gerdi doktrada gidemedim içe adetlerm feln bozulunca tüp bebeğe geçtik süt hormonları ck sıkıntı diil korkmayin düzelir sadece o s