• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021de tüp bebek yaptiracaklar buraya gelebilir mi

Sut hormonundan once testesteron hormu yüksek çıkmıştı o normale dondu şükür simdi ise sut hormonu yuksek cıktı ve ilac kullanıyorum rahim filmimdr tuplerim tıkalı cikti ve sol tüpümü actilar ve sag tuplerim açılmamış doktor adetin geldiginde gel tekrar dedi bakalim ozaman ne için neye bakacak esimdede sorun olduğu icin oyuzden tup bebek dediler 😓
Benim eşimde yok şükür oda kötü 😞rabbim yardımcın olsun

Merhaba benim gibi tüp bebege geçenler sohbet etmek ister misiniz? 🥴
Merhaba bende yeni başladım tüp bebek tedavisine, gonal f ile başladım çarşamba günü yaşım 43, amh hormonu düşük diğer hormon değerlerim yaşıma göre çok iyiymiş umarım herşey yolunda gider. İlk denemem 40 ve üzeri tedavi görüp sonuç alan varmı, çok heyecanlıyım

Merhaba kızlar ben de 2021 transfer planlayanlardanım. 4 embriyomuz var dondurulmuş. Miyom ameliyatı sonrası inşallah transferi planlayacağız. Uzun zamandır forumda değildim. Süreçler tekrar başlayınca insan desteğe ihtiyaç duyuyor gerçekten burda neler paylaşıldığını bildiğimden hemen bir konuya dahil olmak istedim:) inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Bu süreçte birbirimize destek oluruz. Benim transfer haziran gibi olacağından uzun süre buralardayım galiba:)

Merhaba bende yeni başladım tüp bebek tedavisine, gonal f ile başladım çarşamba günü yaşım 43, amh hormonu düşük diğer hormon değerlerim yaşıma göre çok iyiymiş umarım herşey yolunda gider. İlk denemem 40 ve üzeri tedavi görüp sonuç alan varmı, çok heyecanlıyım
Ben gittiğim doktrda var hiç kafanıza takmayın bol dua edin Allah büyük yardimciniz olsun sizinde bizlerinde insallah

Merhaba kızlar ben de 2021 transfer planlayanlardanım. 4 embriyomuz var dondurulmuş. Miyom ameliyatı sonrası inşallah transferi planlayacağız. Uzun zamandır forumda değildim. Süreçler tekrar başlayınca insan desteğe ihtiyaç duyuyor gerçekten burda neler paylaşıldığını bildiğimden hemen bir konuya dahil olmak istedim:) inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Bu süreçte birbirimize destek oluruz. Benim transfer haziran gibi olacağından uzun süre buralardayım galiba:)
Baya uzunmuş benim daha baslanmadi ne zaman olur belli değil rabbim güzel sonuclari vermeyi nasip etsin hepimize 🥰

Merhaba arkadaşlar, ben de bugün iğneye başladım. Pcos um. Ohss riskine karşı doktorum rahmi dinlendirmek için transferi takip eden ay yapmayı planlıyor. Herşey yolunda giderse inşallah Şubat sonu gibi görünüyor transfer. İlk deneme olduğu için oldukça heyecanlıyım. Biz de Sivas’taki doktorum aracılığıyla Kayseri Acıbadem’de yaptıracağız işlemleri

Back
X