- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Tamam canım öyle yazayım ben de teşekkür ederim
Amin inşallah hoş geldinSelam Kızlar bende sizdenim 1 yılı aşkındır deniyoruz ama olmuyorbu ay soğan kürünü çok duyduğum için deneyeceğim inşallah isteyen herkese nasip olur
Benim adetlerim normal 5gun one gelir her ay ama yumurtam gelismez kucuk kalir 5mm. O kuru nasil yapiyosunuz?gunde kac kez tuketilmeli?yumurta gelistirici oluyormus bende tembellik var adetlerim duzensiz catlama sorunu var
Annehayalim--30eylülTweety22 - - Bat 3 ekim
@eylulyorgunu--9ekim
@tokalak--18ekim
@Sinoplu17--22ekim
jnci --28ekim
@Nosking--13 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
[/QUO
Merhaba benide eklermisiniz Bat 24 ekim
Buarada bat 5 ekimBen de 2021 e hamile girmek istiyorum Rabbim hepimize nasip etsin insallah bir umut bekliyoruz
Ayyy evet kuzum seni hatırlıyorum bende hala buralardayım işte gördüğün gibi sen ne zamandır düşünüyordun
[/QUOTE
Benm bir kızım var ondada altı ay baya ugrasla hamile kaldım bunda da 4 ay oluyor hala bişey yok canm sıkılıyo ya hani diyrm bi tane var zaten ama yınede hep ugras hep stres hep sıkıntısen ne zamandr istyrsn peki
Bende ilk pko vardı ,bunda kist var adetın üçüncü günü hormon testlerı ultrason falan bakıldı bişey yok dedi dr sadece yumurta gec catlıyomş klomen verdı onuda kullanmdm bakalm düzenli ilşki deneyecem yıne bu ay kısmet artık , bu ayda olmazsa akışına bırkmak istyrm ama üzülüyrm da rabbim evlat acısıda vermesn saglıklı olsun inşallh hepimzn evlatları en kısa zamndaBen 7 aydır
Daha ilk olacak ama olmuyor
Ben bat bilmyrm düzensiz oluyrm ama ekim 26 yazalimAmin inşallah hoş geldin
Amin inşallahhhhBende ilk pko vardı ,bunda kist var adetın üçüncü günü hormon testlerı ultrason falan bakıldı bişey yok dedi dr sadece yumurta gec catlıyomş klomen verdı onuda kullanmdm bakalm düzenli ilşki deneyecem yıne bu ay kısmet artık , bu ayda olmazsa akışına bırkmak istyrm ama üzülüyrm da rabbim evlat acısıda vermesn saglıklı olsun inşallh hepimzn evlatları en kısa zamnda
Dr hiç muayene olmadnz mı ben evlenınce bi gitmiştm direk zaten pko hemen çıktı ugras dur , bundan bi altı ay öncede karnım agrıyo dıye dr gittim kist dedi yıne ugras umarm sizde bi sorun yoktr cabucak saglıklı evlatların olurAmin inşallahhhh
Ben gün aşırı denedim hep bu zamana kadar bir gün arayla cinsel ilişki Yani illa ki denk gelirdi yumurtlamaya ama olmadı işte ya bende ya eşimde sıkıntı var sanırımadetlerim düzenli ama karnım falan ağrır hep adet sancısı çekerim yani
Umarım yokturDr hiç muayene olmadnz mı ben evlenınce bi gitmiştm direk zaten pko hemen çıktı ugras dur , bundan bi altı ay öncede karnım agrıyo dıye dr gittim kist dedi yıne ugras umarm sizde bi sorun yoktr cabucak saglıklı evlatların olur
Onu bende anlamdm pko ne oluyo neyden oluyo ama bebek için sıkıntı yaratıyomuş onu anldm benm de imtihanım bu demek kiUmarım yoktur
Dr hiç gitmedim bu ay gidicem adet olursam 2.gün hormon tahlilleri yaptırcam.
Pko ne olunca oluyor ki canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?