Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bu saatte aklıma takılan birşey oldu içinizde şiddetli reflüsü olup hamile olan var mı ya da hamilelik tecrübesi bulunan? Reflu hastalarında safra kesesi tasi vb durumlar hamilelikte engel midir

Tamam canım öyle yazayım ben de teşekkür ederim

yumurta gelistirici oluyormus bende tembellik var adetlerim duzensiz catlama sorunu var
Benim adetlerim normal 5gun one gelir her ay ama yumurtam gelismez kucuk kalir 5mm. O kuru nasil yapiyosunuz?gunde kac kez tuketilmeli?

Merhaba beni de ekler misiniz? Bat 23 Eylül dü geçti.hala kanamam olmadı.gebelik testi de negatif.yarın doktora gideceğim.
geçen ay çok güzel değerlendirdik hamile olmayı bekliyordum ama bakalım ne olacak...
Soğan kürü başlayacağım.bugün başlasam olur mu kızlar..olur da hamile ise bebeğe zarar verir mi?

Ben de 2021 e hamile girmek istiyorum Rabbim hepimize nasip etsin insallah bir umut bekliyoruz

Ben

Merhaba bende varım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize bat 12 ekim

Ben 7 aydır
Daha ilk olacak ama olmuyor
Bende ilk pko vardı ,bunda kist var adetın üçüncü günü hormon testlerı ultrason falan bakıldı bişey yok dedi dr sadece yumurta gec catlıyomş klomen verdı onuda kullanmdm bakalm düzenli ilşki deneyecem yıne bu ay kısmet artık , bu ayda olmazsa akışına bırkmak istyrm ama üzülüyrm da rabbim evlat acısıda vermesn saglıklı olsun inşallh hepimzn evlatları en kısa zamnda

Amin inşallahhhh
Ben gün aşırı denedim hep bu zamana kadar bir gün arayla cinsel ilişki Yani illa ki denk gelirdi yumurtlamaya ama olmadı işte ya bende ya eşimde sıkıntı var sanırım adetlerim düzenli ama karnım falan ağrır hep adet sancısı çekerim yani

Dr hiç muayene olmadnz mı ben evlenınce bi gitmiştm direk zaten pko hemen çıktı ugras dur , bundan bi altı ay öncede karnım agrıyo dıye dr gittim kist dedi yıne ugras umarm sizde bi sorun yoktr cabucak saglıklı evlatların olur

Umarım yoktur
Dr hiç gitmedim bu ay gidicem adet olursam 2.gün hormon tahlilleri yaptırcam.
Pko ne olunca oluyor ki canım ?

Umarım yoktur
Dr hiç gitmedim bu ay gidicem adet olursam 2.gün hormon tahlilleri yaptırcam.
Pko ne olunca oluyor ki canım ?
Onu bende anlamdm pko ne oluyo neyden oluyo ama bebek için sıkıntı yaratıyomuş onu anldm benm de imtihanım bu demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…