İnşallah canımİns çocuk da olur
Hayırlı olsun canım tebrik ederim :))Ben de de hamile kaldiktsn sonra vücut ısım arttı yüzüm kaynio resmen sıcak basio ayakları m üşüyor
Allah razı olsun darısı başına insHayırlı olsun canım tebrik ederim :))
Aynı ben..Ben bi ara insanlarla kavga ediyodumerken belirti olmaz ya da bu dediklerin adet belirtisi diyen kim varsa çemkiriyodum hayır ben hamileyim bu ay kesin diye şimdi de adet tarihime göre iki haftalık olduk teyzesi
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğiniz.Soğan kürünü ne zaman regle göre yani ve kaç gün yaptınız.Ben 5 aydır uğraşıyordum en son ocak ayı için soğan kürü uyguladım 25 Aralık adet oldum ayın sonunda bitti adetim bitti sabah akşam 1 hafta boyunca aç karna içtim yumurtlama günüm 8 Ocak falandı ben bir iki gün erken ilişkiye başladım sürekli yan yattım ve bacaklarım yüksekte yani dollerin çıkmaması lazım öyle ilişki yaşadım takı adet gününe 10 gün kala bıraktım yumurtlma günüm aşırı sulu akıntı kasık ağrısı vardı 3 4 gün sürdü sonrası yavaş yavaş civiklik gitti akintim beyaz biraz katı oldu yumurtlama haftam çok sancılı geçti kramplar ağrılar girdi adete yaklaşınca azaldı normalde adete 1 hafta kala sancım akıntım olrdu sivilce karın ağrısı baktım yok son 1 hafta ağrısız geçti tamam dedim bu oldu sabah uyanyom aç karna midem ağrıyor çıkmayan bulantı oluyor birde gece sağa sola dönerken kasıklarıma 1 dk bile sürmeye n batma oluo gecio o zaman oldu bu iş dedim halsizlik vardı uyku. Biiraz erken oldu belirtiler şankievlilik yıl donumum 21 ocak test yaptım erkenq gebelik testi ikinci çizgi hemen çıktı ama ince ben yine emindim heyecan da vsrdi eşime sürpriz yaptım yinede yanılmak olmasın diye 3 gün sonra yine yaptım ikinci çizgi tam çıktı şuan 5+4 günlük bebeğimiz belirtiler kaşık sgrisi bel ağrısı çok acikoyorum gece . bulantı baş dönmesi var şükür sıkıntı yok 6 haft geçsin öyle muane olacsm
Canım bu arada sen de durumlar nasılteşekkür ederim canım, regl 3 gün gecikti, bugün de olmayacağım 4. gün oldu :))
Ben regl oldum. Bu ay da olmadı maalesef.Kızlar merhabalar nasılsınız regl tarihleri geçen arkadaşlar durumlar nasıl var mı belirtiler yada yeni hamişler işlerin yogunlugundan uzun zamandır giremiyorum buraya da ben de 10 gün rötarlı adet oldum bu ay umudum yeniden başladı hepimize bol şanslar ben de ilk defa soğan kürü yapıcam ne zaman başlamalıyım acaba adetin bugün bitti bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba
Geçmiş olsun canım üzülme vardır bunda da bir hayır biz önümüzde ki aya başlıyoruz çalışmaya sıkma canını bu ay olurBen regl oldum. Bu ay da olmadı maalesef.
Sağol canım adetim bittigi gün hemen sabah akşam aç karna içtim 10 gün mu ne hatırlamıyorum içtim sonra yumurtlama günüm e bir iki gün kala bıraktım ilişkiye girdim korunmasız takı diğer adetime 10 gün kala falan denedim iki günde 1 bazen günde 1 de oluyordu ilişkiye girdim sürekli bacaklarım yukarda yüksekte tuttum 15 dj 30dk falan sağ tarafa doğru uzandım biraz hemen duş alma bırak bir kaç saat sonra yada ertesi gün al ins Rabb'im sana da nasip ederÖncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğiniz.Soğan kürünü ne zaman regle göre yani ve kaç gün yaptınız.
İnşallah olur. Tek temennim oGeçmiş olsun canım üzülme vardır bunda da bir hayır biz önümüzde ki aya başlıyoruz çalışmaya sıkma canını bu ay olur
Soğan kürüne saraçoğlu regl bitince 2 gün sonra demiş ben de onu bekliyordum. Sabah ilk işim soğan kürü olacak. Dönüş yaptığınız için tşk ederim.Sağol canım adetim bittigi gün hemen sabah akşam aç karna içtim 10 gün mu ne hatırlamıyorum içtim sonra yumurtlama günüm e bir iki gün kala bıraktım ilişkiye girdim korunmasız takı diğer adetime 10 gün kala falan denedim iki günde 1 bazen günde 1 de oluyordu ilişkiye girdim sürekli bacaklarım yukarda yüksekte tuttum 15 dj 30dk falan sağ tarafa doğru uzandım biraz hemen duş alma bırak bir kaç saat sonra yada ertesi gün al ins Rabb'im sana da nasip eder
Canım, benim reglim 12 gün geç geldi, 8 gün gecikince kan verdim, negatif çıktı. Çubuk testlerde de negatif çıkıyordu zaten. bu ay 2. klomen tedavime başladım..Canım bu arada sen de durumlar nasıl
Rica ederim ins faydasını görürsün unuzSoğan kürüne saraçoğlu regl bitince 2 gün sonra demiş ben de onu bekliyordum. Sabah ilk işim soğan kürü olacak. Dönüş yaptığınız için tşk ederim.
Klomen bende eczaneden alıp kullanacağım bugün. Reglim yeni başladı. 3.gunu sabah akşam 5 gün süreyle kullanacağım. İnşallah onun faydasını görürüm.Canım, benim reglim 12 gün geç geldi, 8 gün gecikince kan verdim, negatif çıktı. Çubuk testlerde de negatif çıkıyordu zaten. bu ay 2. klomen tedavime başladım..
yeni bat tam bilmiyorum, muhtemelen tekrar gecikme olacak, çünkü progestan fitil kullanıyordum o gecikme yapıyormuş.
Sizin ve tabi ki eşinizin de kan değerleri normal ise klomen elbette denenebilir. burada reçetesiz vermiyorlar ama TR de bilmiyorum. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız :)Klomen bende eczaneden alıp kullanacağım bugün. Reglim yeni başladı. 3.gunu sabah akşam 5 gün süreyle kullanacağım. İnşallah onun faydasını görürüm.
Hiç doktora gitmedik daha ama dün akşam saatlerinden beri de randevu sistemi sıkıntılı sanırım. Randevu alıp önce kendim muayene olacağım. Malum erkekler bu konularda cekinirler doktora gitmeye. İnşallah canım Rabbim hepimize beklediğimiz güzel haberler nasip etsinSizin ve tabi ki eşinizin de kan değerleri normal ise klomen elbette denenebilir. burada reçetesiz vermiyorlar ama TR de bilmiyorum. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız :)
Çok teşekkür ediyorum canım ben de bu ay başladım ilk defa soğan kürü ne bakalım Allahım inşallah bu ay nasip eder kısmet bakalımSağol canım adetim bittigi gün hemen sabah akşam aç karna içtim 10 gün mu ne hatırlamıyorum içtim sonra yumurtlama günüm e bir iki gün kala bıraktım ilişkiye girdim korunmasız takı diğer adetime 10 gün kala falan denedim iki günde 1 bazen günde 1 de oluyordu ilişkiye girdim sürekli bacaklarım yukarda yüksekte tuttum 15 dj 30dk falan sağ tarafa doğru uzandım biraz hemen duş alma bırak bir kaç saat sonra yada ertesi gün al ins Rabb'im sana da nasip eder
Anladım inşallah sen de emeklerinin karşılığını bu ay alırsınCanım, benim reglim 12 gün geç geldi, 8 gün gecikince kan verdim, negatif çıktı. Çubuk testlerde de negatif çıkıyordu zaten. bu ay 2. klomen tedavime başladım..
yeni bat tam bilmiyorum, muhtemelen tekrar gecikme olacak, çünkü progestan fitil kullanıyordum o gecikme yapıyormuş.
Teşekkürler canım, istersen 8 Mart diye kaydedebilirsin beni. BAT o gün..Çok teşekkür ediyorum canım ben de bu ay başladım ilk defa soğan kürü ne bakalım Allahım inşallah bu ay nasip eder kısmet bakalım
Anladım inşallah sen de emeklerinin karşılığını bu ay alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?