Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğiniz.Soğan kürünü ne zaman regle göre yani ve kaç gün yaptınız.

Kızlar merhabalar nasılsınız regl tarihleri geçen arkadaşlar durumlar nasıl var mı belirtiler yada yeni hamişler işlerin yogunlugundan uzun zamandır giremiyorum buraya da ben de 10 gün rötarlı adet oldum bu ay umudum yeniden başladı hepimize bol şanslar ben de ilk defa soğan kürü yapıcam ne zaman başlamalıyım acaba adetin bugün bitti bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba

Ben regl oldum. Bu ay da olmadı maalesef.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğiniz.Soğan kürünü ne zaman regle göre yani ve kaç gün yaptınız.
Sağol canım adetim bittigi gün hemen sabah akşam aç karna içtim 10 gün mu ne hatırlamıyorum içtim sonra yumurtlama günüm e bir iki gün kala bıraktım ilişkiye girdim korunmasız takı diğer adetime 10 gün kala falan denedim iki günde 1 bazen günde 1 de oluyordu ilişkiye girdim sürekli bacaklarım yukarda yüksekte tuttum 15 dj 30dk falan sağ tarafa doğru uzandım biraz hemen duş alma bırak bir kaç saat sonra yada ertesi gün al ins Rabb'im sana da nasip eder

Soğan kürüne saraçoğlu regl bitince 2 gün sonra demiş ben de onu bekliyordum. Sabah ilk işim soğan kürü olacak. Dönüş yaptığınız için tşk ederim.

Canım bu arada sen de durumlar nasıl
Canım, benim reglim 12 gün geç geldi, 8 gün gecikince kan verdim, negatif çıktı. Çubuk testlerde de negatif çıkıyordu zaten. bu ay 2. klomen tedavime başladım..
yeni bat tam bilmiyorum, muhtemelen tekrar gecikme olacak, çünkü progestan fitil kullanıyordum o gecikme yapıyormuş.

Klomen bende eczaneden alıp kullanacağım bugün. Reglim yeni başladı. 3.gunu sabah akşam 5 gün süreyle kullanacağım. İnşallah onun faydasını görürüm.

Klomen bende eczaneden alıp kullanacağım bugün. Reglim yeni başladı. 3.gunu sabah akşam 5 gün süreyle kullanacağım. İnşallah onun faydasını görürüm.
Sizin ve tabi ki eşinizin de kan değerleri normal ise klomen elbette denenebilir. burada reçetesiz vermiyorlar ama TR de bilmiyorum. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız :)

Sizin ve tabi ki eşinizin de kan değerleri normal ise klomen elbette denenebilir. burada reçetesiz vermiyorlar ama TR de bilmiyorum. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız :)
Hiç doktora gitmedik daha ama dün akşam saatlerinden beri de randevu sistemi sıkıntılı sanırım. Randevu alıp önce kendim muayene olacağım. Malum erkekler bu konularda cekinirler doktora gitmeye. İnşallah canım Rabbim hepimize beklediğimiz güzel haberler nasip etsin

Çok teşekkür ediyorum canım ben de bu ay başladım ilk defa soğan kürü ne bakalım Allahım inşallah bu ay nasip eder kısmet bakalım
Anladım inşallah sen de emeklerinin karşılığını bu ay alırsın

Teşekkürler canım, istersen 8 Mart diye kaydedebilirsin beni. BAT o gün..

Kızlar herkese merhabalar
Var mı gebelik durumu olan gelişmeler mnelerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…