- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Doğurana kdar inanmıcaz kiYeminle bi an hamilesin sandım seviniyodumamin aminn inşallah yaaa ellerinden öper çocuklar bizim bu halimizi görse gelmekten vazgeçebilirdi ben hak da verirdim açıkçası hamilesin deseler mutluluktan düşürürüm diye korkuyorum
Bence de konuşmasınDoğurana kdar inanmıcaz kiöockmyapmaya çalışan biri yazdı y.odasının ağzı dili olsa konuşsa.. ay dedm iyki yokk yaptğm manyklkları ben ve kocamdn bskası bilsn istemem.. gelecek evlatta bilse gelmek istermi bilmiyorm böle aklnı kaybtmşlere
Anlamıyoki garipler napsnlarBence de konuşmasınben vücut ısısıyla ovülasyon takibi yapmıştım bi ara sabah ateşimi ölçtüm baktım geçmiş artık "oleeeey artık özgürümm" demişim kocam baya şaşırmıştı hatta
Yalnız ben bu çatlatma iğnesini sevdim. Hamilelik hormonu müptelasıyım ben çatlatmak bahaneAnlamıyoki garipler napsnlar
Ben 5 aydır uğraşıyordum en son ocak ayı için soğan kürü uyguladım 25 Aralık adet oldum ayın sonunda bitti adetim bitti sabah akşam 1 hafta boyunca aç karna içtim yumurtlama günüm 8 Ocak falandı ben bir iki gün erken ilişkiye başladım sürekli yan yattım ve bacaklarım yüksekte yani dollerin çıkmaması lazım öyle ilişki yaşadım takı adet gününe 10 gün kala bıraktım yumurtlma günüm aşırı sulu akıntı kasık ağrısı vardı 3 4 gün sürdü sonrası yavaş yavaş civiklik gitti akintim beyaz biraz katı oldu yumurtlama haftam çok sancılı geçti kramplar ağrılar girdi adete yaklaşınca azaldı normalde adete 1 hafta kala sancım akıntım olrdu sivilce karın ağrısı baktım yok son 1 hafta ağrısız geçti tamam dedim bu oldu sabah uyanyom aç karna midem ağrıyor çıkmayan bulantı oluyor birde gece sağa sola dönerken kasıklarıma 1 dk bile sürmeye n batma oluo gecio o zaman oldu bu iş dedim halsizlik vardı uyku. Biiraz erken oldu belirtiler şankiHayrlı olsunnn Allahh sağlkla kucağnza almayı nasip etsnn Valla anlatsanıza nasl oldu ovu test yaptnmı çok muuzandn yüzüstümü uzandn neler hssedyson herşeyi anlatttt bizeee
Ovls. Testi yapmadimBen 5 aydır uğraşıyordum en son ocak ayı için soğan kürü uyguladım 25 Aralık adet oldum ayın sonunda bitti adetim bitti sabah akşam 1 hafta boyunca aç karna içtim yumurtlama günüm 8 Ocak falandı ben bir iki gün erken ilişkiye başladım sürekli yan yattım ve bacaklarım yüksekte yani dollerin çıkmaması lazım öyle ilişki yaşadım takı adet gününe 10 gün kala bıraktım yumurtlma günüm aşırı sulu akıntı kasık ağrısı vardı 3 4 gün sürdü sonrası yavaş yavaş civiklik gitti akintim beyaz biraz katı oldu yumurtlama haftam çok sancılı geçti kramplar ağrılar girdi adete yaklaşınca azaldı normalde adete 1 hafta kala sancım akıntım olrdu sivilce karın ağrısı baktım yok son 1 hafta ağrısız geçti tamam dedim bu oldu sabah uyanyom aç karna midem ağrıyor çıkmayan bulantı oluyor birde gece sağa sola dönerken kasıklarıma 1 dk bile sürmeye n batma oluo gecio o zaman oldu bu iş dedim halsizlik vardı uyku. Biiraz erken oldu belirtiler şankievlilik yıl donumum 21 ocak test yaptım erkenq gebelik testi ikinci çizgi hemen çıktı ama ince ben yine emindim heyecan da vsrdi eşime sürpriz yaptım yinede yanılmak olmasın diye 3 gün sonra yine yaptım ikinci çizgi tam çıktı şuan 5+4 günlük bebeğimiz belirtiler kaşık sgrisi bel ağrısı çok acikoyorum gece . bulantı baş dönmesi var şükür sıkıntı yok 6 haft geçsin öyle muane olacsm
Bende 28 yaşındayım daha 35 eckadar yolun var sabret canımBen 5 aydır uğraşıyordum en son ocak ayı için soğan kürü uyguladım 25 Aralık adet oldum ayın sonunda bitti adetim bitti sabah akşam 1 hafta boyunca aç karna içtim yumurtlama günüm 8 Ocak falandı ben bir iki gün erken ilişkiye başladım sürekli yan yattım ve bacaklarım yüksekte yani dollerin çıkmaması lazım öyle ilişki yaşadım takı adet gününe 10 gün kala bıraktım yumurtlma günüm aşırı sulu akıntı kasık ağrısı vardı 3 4 gün sürdü sonrası yavaş yavaş civiklik gitti akintim beyaz biraz katı oldu yumurtlama haftam çok sancılı geçti kramplar ağrılar girdi adete yaklaşınca azaldı normalde adete 1 hafta kala sancım akıntım olrdu sivilce karın ağrısı baktım yok son 1 hafta ağrısız geçti tamam dedim bu oldu sabah uyanyom aç karna midem ağrıyor çıkmayan bulantı oluyor birde gece sağa sola dönerken kasıklarıma 1 dk bile sürmeye n batma oluo gecio o zaman oldu bu iş dedim halsizlik vardı uyku. Biiraz erken oldu belirtiler şankievlilik yıl donumum 21 ocak test yaptım erkenq gebelik testi ikinci çizgi hemen çıktı ama ince ben yine emindim heyecan da vsrdi eşime sürpriz yaptım yinede yanılmak olmasın diye 3 gün sonra yine yaptım ikinci çizgi tam çıktı şuan 5+4 günlük bebeğimiz belirtiler kaşık sgrisi bel ağrısı çok acikoyorum gece . bulantı baş dönmesi var şükür sıkıntı yok 6 haft geçsin öyle muane olacsm
Canımm hayırla sağlıkla kucağına al bize de dua et olur muu hamilelerin duası kabul olur derlerBen 5 aydır uğraşıyordum en son ocak ayı için soğan kürü uyguladım 25 Aralık adet oldum ayın sonunda bitti adetim bitti sabah akşam 1 hafta boyunca aç karna içtim yumurtlama günüm 8 Ocak falandı ben bir iki gün erken ilişkiye başladım sürekli yan yattım ve bacaklarım yüksekte yani dollerin çıkmaması lazım öyle ilişki yaşadım takı adet gününe 10 gün kala bıraktım yumurtlma günüm aşırı sulu akıntı kasık ağrısı vardı 3 4 gün sürdü sonrası yavaş yavaş civiklik gitti akintim beyaz biraz katı oldu yumurtlama haftam çok sancılı geçti kramplar ağrılar girdi adete yaklaşınca azaldı normalde adete 1 hafta kala sancım akıntım olrdu sivilce karın ağrısı baktım yok son 1 hafta ağrısız geçti tamam dedim bu oldu sabah uyanyom aç karna midem ağrıyor çıkmayan bulantı oluyor birde gece sağa sola dönerken kasıklarıma 1 dk bile sürmeye n batma oluo gecio o zaman oldu bu iş dedim halsizlik vardı uyku. Biiraz erken oldu belirtiler şankievlilik yıl donumum 21 ocak test yaptım erkenq gebelik testi ikinci çizgi hemen çıktı ama ince ben yine emindim heyecan da vsrdi eşime sürpriz yaptım yinede yanılmak olmasın diye 3 gün sonra yine yaptım ikinci çizgi tam çıktı şuan 5+4 günlük bebeğimiz belirtiler kaşık sgrisi bel ağrısı çok acikoyorum gece . bulantı baş dönmesi var şükür sıkıntı yok 6 haft geçsin öyle muane olacsm
İns canım herkes için çok istiyorum ins hepiniz anne olursunuz bu seneCanımm hayırla sağlıkla kucağına al bize de dua et olur muu hamilelerin duası kabul olur derler
İnşallah canım inşallahhİns canım herkes için çok istiyorum ins hepiniz anne olursunuz bu sene
Ben de de hamile kaldiktsn sonra vücut ısım arttı yüzüm kaynio resmen sıcak basio ayakları m üşüyorAnlamıyoki garipler napsnlar
Nezamn batHahshsh aynen ben de vallailaç kullandın mı hiç sen neler yaptınnn ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bekliyorum bakalım
18 şubat ama galiba iğneden sonra 14.gün belli oluyomuşNezamn bat
E git baktır kana belki vardır18 şubat ama galiba iğneden sonra 14.gün belli oluyomuşşuan bende de hamilelik hormonu var ki bi kere sırf görmek için o çift çizgiyi test yaptım pazar günü vuruldum iğneyi
Yok canım ya çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu var ya ondan bahsediyorumE git baktır kana belki vardır
Benim elti de 30 yaşında halan hamile kalamadı 1.5 yıldır uğraşıyor onun kisti var ama adet düzensizliği falan oda bu ay olmazsa aşılama yöntemi uygulacsk2 yıldır 3 yıllk evliyiz 2 yıldır yumurtlama günü flan hep dkkt ederek yapıyorum ama yok yüzüstü sırt üstü sağ sol yatmak hepsni denedm fındık pekmez bunlarıda denedim yok.. tecrübeli olmak istediğim en son konu budur herhaldesen ne zmndr deniyorsun evllk kaç yıllık
Sen sanırım 25 yaşındasın olur canım sabret Allah büyükYok canım ya çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu var ya ondan bahsediyorumah keşke olsa nerdeee
Evet sen kaç yaşındasınSen sanırım 25 yaşındasın olur canım sabret Allah büyük
Ahh ahh ne kist çktı ne troıd ne eşte bşey neler yaptm kç dr gezdm keşke kist olsaydı bari çözümü olurduBenim elti de 30 yaşında halan hamile kalamadı 1.5 yıldır uğraşıyor onun kisti var ama adet düzensizliği falan oda bu ay olmazsa aşılama yöntemi uygulacsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?