Zor ya ciğeri yaglandi kistlerin ckuetsj olarak aldırdı yine çıktı kistlerAhh ahh ne kist çktı ne troıd ne eşte bşey neler yaptm kç dr gezdm keşke kist olsaydı bari çözümü olurdu
28Evet sen kaç yaşındasın
Kürtaj olarakZor ya ciğeri yaglandi kistlerin ckuetsj olarak aldırdı yine çıktı kistlerçok zor anne olmak da kadın olmakta
Ama ben birde sağ tarafa hep yattım ilişkiden sonra 15.20 dk falan hemen gidip de duş almadımAhh ahh ne kist çktı ne troıd ne eşte bşey neler yaptm kç dr gezdm keşke kist olsaydı bari çözümü olurdu
Vallahi zor yapmam dediğim herseyi yaptm anne olmak istemek böyle bşey demekkiKürtaj olarak
Çok fark yok aramızda ya
Benmlede ınstgrm kreş gibi sanırsn tüm arkadslarm ya yeni doğmuş ya 2 yaşndaÇok fark yok aramızda yaşuan evinde esen o bayram havasını hissedebiliyorum hep daim olsun inşallah Ve bizim evlere gelsin o hava iki hafta sonra inşallah biraz önce üniversite arkadaşımın doğum yaptığını öğrendim bana yine hayırlı olsun demek düştü aynı gün evlenmiştik kızla
Arkadaşın için de hayırlı olsun kısmet işte bende eltim evvlendi aynı aylarda çocuk için ugrastik ben birtanesini dogurdum büyüdü şimdi öbürüne hamileyim kısmet bilmiyo hamile olduğumu belki üzülür arkamdan söylenir benle beraber başladı bende birşey yok o 2.ciyi de yaptı falanÇok fark yok aramızda yaşuan evinde esen o bayram havasını hissedebiliyorum hep daim olsun inşallah Ve bizim evlere gelsin o hava iki hafta sonra inşallah biraz önce üniversite arkadaşımın doğum yaptığını öğrendim bana yine hayırlı olsun demek düştü aynı gün evlenmiştik kızla
Var ya içim kan ağlıyo şuan ama yüzüm sayende güldü kader arkadaşım Allah razı olsunBenmlede ınstgrm kreş gibi sanırsn tüm arkadslarm ya yeni doğmuş ya 2 yaşnda
Merak etmeyin elbet hamile olacaksınızBenmlede ınstgrm kreş gibi sanırsn tüm arkadslarm ya yeni doğmuş ya 2 yaşnda
Aaa senin ikinci miii ohh ne güzel ya maşallah ilki kaç yaşında olduuArkadaşın için de hayırlı olsun kısmet işte bende eltim evvlendi aynı aylarda çocuk için ugrastik ben birtanesini dogurdum büyüdü şimdi öbürüne hamileyim kısmet bilmiyo hamile olduğumu belki üzülür arkamdan söylenir benle beraber başladı bende birşey yok o 2.ciyi de yaptı falan
Var ya içim kan ağlıyo şuan ama yüzüm sayende güldü kader arkadaşım Allah razı olsunadak adadım hamile kalayım lokma döktürcem dedim başka ne yapılır söylesinler dini tıbbi manevi ben hazırım yapmaya
İinşaaallllaahhh :))))))Merak etmeyin elbet hamile olacaksınız
Bende adak adadım öbür çocuğum oldu türbeye gittik koyun kestik dua ettim fakir muhtaç olan insaanlara dağıttık 2. Ay cslismamda hamile kaldim dogurdum şimdi fazla ara girmeden kızım büyümeden bu bebeğimiz geldi ins tutunirVar ya içim kan ağlıyo şuan ama yüzüm sayende güldü kader arkadaşım Allah razı olsunadak adadım hamile kalayım lokma döktürcem dedim başka ne yapılır söylesinler dini tıbbi manevi ben hazırım yapmaya
3. Canım ama 7. Gebelik büyüğü 5.yasinda 2. 1yasina giriyo 3.6 haft olacakAaa senin ikinci miii ohh ne güzel ya maşallah ilki kaç yaşında olduu
Ben 22 yaşında anne oldumAaa senin ikinci miii ohh ne güzel ya maşallah ilki kaç yaşında olduu
Tabi ya herkesin derdi farkı çok mutlu oldum senin adına çocuk gelişimci lazım olursa burdayım her zamanBende adak adadım öbür çocuğum oldu türbeye gittik koyun kestik dua ettim fakir muhtaç olan insaanlara dağıttık 2. Ay cslismamda hamile kaldim dogurdum şimdi fazla ara girmeden kızım büyümeden bu bebeğimiz geldi ins tutunirbakmayın bana çok çektim ilk çocuğum doğdu arkasından 4 düşük yaptım sonra bu ikisi geldi şükür
Çok teşekkür ederim canım çocuk gelişim mi mesleğin yoksaTabi ya herkesin derdi farkı çok mutlu oldum senin adına çocuk gelişimci lazım olursa burdayım her zaman
Evet canım uzmanlık var çocuk yokÇok teşekkür ederim canım çocuk gelişim mi mesleğin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?