Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok fark yok aramızda ya şuan evinde esen o bayram havasını hissedebiliyorum hep daim olsun inşallah Ve bizim evlere gelsin o hava iki hafta sonra inşallah biraz önce üniversite arkadaşımın doğum yaptığını öğrendim bana yine hayırlı olsun demek düştü aynı gün evlenmiştik kızla

Benmlede ınstgrm kreş gibi sanırsn tüm arkadslarm ya yeni doğmuş ya 2 yaşnda

Arkadaşın için de hayırlı olsun kısmet işte bende eltim evvlendi aynı aylarda çocuk için ugrastik ben birtanesini dogurdum büyüdü şimdi öbürüne hamileyim kısmet bilmiyo hamile olduğumu belki üzülür arkamdan söylenir benle beraber başladı bende birşey yok o 2.ciyi de yaptı falan

Benmlede ınstgrm kreş gibi sanırsn tüm arkadslarm ya yeni doğmuş ya 2 yaşnda
Var ya içim kan ağlıyo şuan ama yüzüm sayende güldü kader arkadaşım Allah razı olsun adak adadım hamile kalayım lokma döktürcem dedim başka ne yapılır söylesinler dini tıbbi manevi ben hazırım yapmaya

Aaa senin ikinci miii ohh ne güzel ya maşallah ilki kaç yaşında olduu

Bende adak adadım öbür çocuğum oldu türbeye gittik koyun kestik dua ettim fakir muhtaç olan insaanlara dağıttık 2. Ay cslismamda hamile kaldim dogurdum şimdi fazla ara girmeden kızım büyümeden bu bebeğimiz geldi ins tutunir bakmayın bana çok çektim ilk çocuğum doğdu arkasından 4 düşük yaptım sonra bu ikisi geldi şükür

Tabi ya herkesin derdi farkı çok mutlu oldum senin adına çocuk gelişimci lazım olursa burdayım her zaman

Tabi ya herkesin derdi farkı çok mutlu oldum senin adına çocuk gelişimci lazım olursa burdayım her zaman
Çok teşekkür ederim canım çocuk gelişim mi mesleğin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…