- 18 Haziran 2020
- 76
- 126
- 8
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Amin kuzum ekliyorumBeklenen adet tarihim 25 Aralık canım. 28 yaşındayım. 2. Denemede kimyasal gebelik sonrası 2 ay korunmadan sonra toplamda Bu 5. Denememiz. Eklersen sevinirimHepimiz Kalbimizde çok büyüttük şimdi sıra karnımızda. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin kuzum amin olumlu düşünmek lazım.. sağlıksız bı gebelikti. O yüzden bitti ve şimdi sağlıklı bı gebeligin olabilir .. ben 2 buçuk ay oldu öğrendim boş gebelik olduğu nu .. çok yıprandım ama geçti 5 ay geçti düşükten bakalım hayırlısı .. inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür ..
İnşallah canım buraya hamileyim diye post açmak nasip olsun hepimizeAmin kuzum amin olumlu düşünmek lazım.. sağlıksız bı gebelikti. O yüzden bitti ve şimdi sağlıklı bı gebeligin olabilir .. ben 2 buçuk ay oldu öğrendim boş gebelik olduğu nu .. çok yıprandım ama geçti 5 ay geçti düşükten bakalım hayırlısı .. inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür ..
Evet benimde ailemde ablalarımda pco 'dan dolayı hamilelikler hem geç oldu hemde 1-2 düşükleri oldu evlenirken bunların bende de olabileceğini düşünüyordum. ilk 6 ay beklerim dedim çünkü bende de pco vardı. Allah'ım a çok şükür ilk ayımda hamile kaldım. Ve hamileliğin sorunsuzdu. Ne bulantı ne baş dönmesi ne ağrı ne sizi allah'a binlerce şükür. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. Oğlumun tek olmasını istemem kardeşide olsun aslında bakabilecek miyim diye kendi mi sorguluyorum çünkü oğlum aşırı hareketli ve çevremde yardımımıza koşabilecek eş dost akraba yok. Böyle işte kısmet inşallah diyeyim. Bu ayda kendimde tuhaflık seziyorum kasık ve bel ağrısı çok fazla umarım sizin gibi benimde umutlarım gerçek olur çünkü yaşım itibariyle korkuyorum boşa umutlanmakta çok kötüAllah bağışlasın canım 40 yaşından sonra geç oluyo diyolar bnm de bı tanıdığım istiyorlar ama doktora da gitmiyor 4 yıl oldu evlilikleri. o yüzden sordum canım
Kan testi negatif çıktı ama bugün bir damla kahverengi akıntı geldi benden ama peceteye baktım pecetede yoktu çamaşırımda vardı napacagimi sasirdimCanim sonucunu bizimle paylaşabilirmisin
Hala adet olmadın dimi bende aynı durumdayımKan testi negatif çıktı ama bugün bir damla kahverengi akıntı geldi benden ama peceteye baktım pecetede yoktu çamaşırımda vardı napacagimi sasirdim
Hayır adet olmadım kuzum üstelik bu kahverengi akıntı aklımı bulandirdi şimdi forumda geziniyorum yerleşme kanaması konusunda batı geçen kişilerin gördüğü kahverengi akıntı hamilelikmis geç döllenme imiş ya ben kabullenmiş tüm negatifi adeti bekliyodum hatta ben akıntı geldiğinde hemen vc ye gitme şansım olmadı evde değildim eşime bana ped al ben gelene kadar market kapanir dedim adam almış diyorum sökülmedi adetimHala adet olmadın dimi bende aynı durumdayım
Hayırlısı canım ya fazla da ümitlenme sonra daha çok yipranirsin ..Hayır adet olmadım kuzum üstelik bu kahverengi akıntı aklımı bulandirdi şimdi forumda geziniyorum yerleşme kanaması konusunda batı geçen kişilerin gördüğü kahverengi akıntı hamilelikmis geç döllenme imiş ya ben kabullenmiş tüm negatifi adeti bekliyodum hatta ben akıntı geldiğinde hemen vc ye gitme şansım olmadı evde değildim eşime bana ped al ben gelene kadar market kapanir dedim adam almış diyorum sökülmedi adetim
Ya muallakta kalmak sinirlendiriyo beni bu de ben dün negatifi görünce ilaç içtim bitki çayı içtim bugün bu lekelenmeyi görmek bana da geç döllenme mi diye düşündürdüHayırlısı canım ya fazla da ümitlenme sonra daha çok yipranirsin .. bı ara 20 gün gecikmem olmuştu ve hamile felan değildim .. inşallah hamilesindir de sağlıklı bı gebeligin olur ..
Olabilir canım bence genede dikkat et .. Her an herşey olabilirYa muallakta kalmak sinirlendiriyo beni bu de ben dün negatifi görünce ilaç içtim bitki çayı içtim bugün bu lekelenmeyi görmek bana da geç döllenme mi diye düşündürdü
Sen de adet olmamissin acaba bu ay genel olarak hepimizde gecikme mi var şaşırdımOlabilir canım bence genede dikkat et .. Her an herşey olabilir
Ben son 3 ay düzenli oldum bu ay olmayınca şüphelendim ama kan testim negatif 1.20 çıktıSen de adet olmamissin acaba bu ay genel olarak hepimizde gecikme mi var şaşırdım
Hayırlısı ne ise o olsun hakkında inşallah ben az önce kırmızı kartı gördüm vallahi çok şükürBen son 3 ay düzenli oldum bu ay olmayınca şüphelendim ama kan testim negatif 1.20 çıktı
Yeni batıni söyle kaydedim canimHayırlısı ne ise o olsun hakkında inşallah ben az önce kırmızı kartı gördüm vallahi çok şükür
Valla adet düzensizliği var anladım dün itibariyle ama ben yine normal dongume göre söyleyeyim 13 Ocak kuzumYeni batıni söyle kaydedim canim
Canim sen 17 Aralık ta olmadın mı o günden baz alValla adet düzensizliği var anladım dün itibariyle ama ben yine normal dongume göre söyleyeyim 13 Ocak kuzum
Ben bişy göremiyorum erken yapmış olabilirmisinizMerhaba kızlar sizce iki teste pozitif mi
İkinci resimde çok hafif ikinci çizgiyi gördüm ilk resimde tek cizgiMerhaba kızlar sizce iki teste pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?