Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklenen adet tarihim 25 Aralık canım. 28 yaşındayım. 2. Denemede kimyasal gebelik sonrası 2 ay korunmadan sonra toplamda Bu 5. Denememiz. Eklersen sevinirim Hepimiz Kalbimizde çok büyüttük şimdi sıra karnımızda. Allah isteyen herkese nasip etsin.

İnşallah canım buraya hamileyim diye post açmak nasip olsun hepimize

Allah bağışlasın canım 40 yaşından sonra geç oluyo diyolar bnm de bı tanıdığım istiyorlar ama doktora da gitmiyor 4 yıl oldu evlilikleri. o yüzden sordum canım
Evet benimde ailemde ablalarımda pco 'dan dolayı hamilelikler hem geç oldu hemde 1-2 düşükleri oldu evlenirken bunların bende de olabileceğini düşünüyordum. ilk 6 ay beklerim dedim çünkü bende de pco vardı. Allah'ım a çok şükür ilk ayımda hamile kaldım. Ve hamileliğin sorunsuzdu. Ne bulantı ne baş dönmesi ne ağrı ne sizi allah'a binlerce şükür. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. Oğlumun tek olmasını istemem kardeşide olsun aslında bakabilecek miyim diye kendi mi sorguluyorum çünkü oğlum aşırı hareketli ve çevremde yardımımıza koşabilecek eş dost akraba yok. Böyle işte kısmet inşallah diyeyim. Bu ayda kendimde tuhaflık seziyorum kasık ve bel ağrısı çok fazla umarım sizin gibi benimde umutlarım gerçek olur çünkü yaşım itibariyle korkuyorum boşa umutlanmakta çok kötü

Hala adet olmadın dimi bende aynı durumdayım
Hayır adet olmadım kuzum üstelik bu kahverengi akıntı aklımı bulandirdi şimdi forumda geziniyorum yerleşme kanaması konusunda batı geçen kişilerin gördüğü kahverengi akıntı hamilelikmis geç döllenme imiş ya ben kabullenmiş tüm negatifi adeti bekliyodum hatta ben akıntı geldiğinde hemen vc ye gitme şansım olmadı evde değildim eşime bana ped al ben gelene kadar market kapanir dedim adam almış diyorum sökülmedi adetim

Hayırlısı canım ya fazla da ümitlenme sonra daha çok yipranirsin .. bı ara 20 gün gecikmem olmuştu ve hamile felan değildim .. inşallah hamilesindir de sağlıklı bı gebeligin olur ..

Hayırlısı canım ya fazla da ümitlenme sonra daha çok yipranirsin .. bı ara 20 gün gecikmem olmuştu ve hamile felan değildim .. inşallah hamilesindir de sağlıklı bı gebeligin olur ..
Ya muallakta kalmak sinirlendiriyo beni bu de ben dün negatifi görünce ilaç içtim bitki çayı içtim bugün bu lekelenmeyi görmek bana da geç döllenme mi diye düşündürdü

Merhaba kızlar sizce iki teste pozitif mi

Eklentiler

• D868C0CE-1D8E-4626-B0A5-466E0F40F8EE.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 19D8F968-C3BF-4086-829F-A2A3F2CA90A3.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…