- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Olabilir diye test yaptım o yüzden cabım ama koyulaşma olmuyorNasıl yani ?? Ozaman hamile değilsin canım anlamdim şuan yada hamileysn vurdurma iğneyi
Aynen yok canım bugün iğne günüm 10.gün oluyor adetleCanım iğneyi doktorun yumurtalarının durumuna bakıp yapman gerekiyor diye biliyorum. eğer doktor bugün yap demediyse önce kan ver bence sonra başka sıkıntılarla uğraşma
Nasıl yani iğneyi vurdurdun mu ??Aynen yok canım bugün iğne günüm 10.gün oluyor adetle
1 saat önce vurdum canım gebelik yok zaten testler hiç koyulaşmadı hayalet yani belki kurumaydıNasıl yani iğneyi vurdurdun mu ??
Ben hamileyim isteyen herkese nasip etsin allahımGerceklerleyuzleseninsan , Kubra1120 , P peygambercicegikokusu , B Bsraaa1234 , P papatyamm5757 , Aylinaydemir35 ,@illy_illy , D Damlafzt , D Dilosunuz , I LoVe You , zehroskrmn , E Ecrinsevde54 , F Fatmazell74 , H HemsireHanim263
Evet hanımlardurumlar nedir bildirirseniz kaydediyim.. adet olanlar yeni bat yazin kaydediyim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen hamileyim isteyen herkese nasip etsin allahım
Daha adet olmadım ama testim negatifGerceklerleyuzleseninsan , Kubra1120 , P peygambercicegikokusu , B Bsraaa1234 , P papatyamm5757 , Aylinaydemir35 ,@illy_illy , D Damlafzt , D Dilosunuz , I LoVe You , zehroskrmn , E Ecrinsevde54 , F Fatmazell74 , H HemsireHanim263
Evet hanımlardurumlar nedir bildirirseniz kaydediyim.. adet olanlar yeni bat yazin kaydediyim
HamişimGerceklerleyuzleseninsan , Kubra1120 , P peygambercicegikokusu , B Bsraaa1234 , P papatyamm5757 , Aylinaydemir35 ,@illy_illy , D Damlafzt , D Dilosunuz , I LoVe You , zehroskrmn , E Ecrinsevde54 , F Fatmazell74 , H HemsireHanim263
Yok alttan muayene eder yumurtan gelişiyor mu diyeBen klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/
gelişmemişşse napıyor biliyor musunz yada gelişinceYok alttan muayene eder yumurtan gelişiyor mu diye
Bende aynı durumdayım kan testim 1,20 adette olmuyorum ..Daha adet olmadım ama testim negatif
Canim Dr m erkek olduğu için bana alttan bakmamisti normal karından ultrason la baktı bazı Drlar karından bakıyorlar .. ama korkacak bişi yok Allah hakkında hayırlısı ni versin .. inşallah hamiş kalırsın bu ayBen klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamişimRabbim isteyen herkese nasip etsin
inşALLAH güzel olur içim içimi yıyor kötü bi şey cıkarsa diye dua edin banada lütfenBende aynı durumdayım kan testim 1,20 adette olmuyorum ..
Canim Dr m erkek olduğu için bana alttan bakmamisti normal karından ultrason la baktı bazı Drlar karından bakıyorlar .. ama korkacak bişi yok Allah hakkında hayırlısı ni versin .. inşallah hamiş kalırsın bu ay
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gelişince çatlatma iğnesi veriyor .. klomen yumurta lari geliştirici bı ilaç o yüzden gelişmiştir endişelenme .. biraz rahat ol fazla düşünmemeye çalış .. çok fazla takincada etkiliyor..gelişmemişşse napıyor biliyor musunz yada gelişince
Sen kan testi mi verdin adet gecikmesinden kaç gün sonra verdin bazılarında geç döllenme oluyormuşinşALLAH güzel olur içim içimi yıyor kötü bi şey cıkarsa diye dua edin banada lütfen
ah keşke elimde olsa...çok sordum ama bi şey daha sorucam iğneyi kulanmak istemezsek nolur ben ondan da korkuyorum biraz iğne kullanmadan denesek olur mu acaba yarın doktor der ama ben yıne bilgim olarak gitmek istiyorumGelişince çatlatma iğnesi veriyor .. klomen yumurta lari geliştirici bı ilaç o yüzden gelişmiştir endişelenme .. biraz rahat ol fazla düşünmemeye çalış .. çok fazla takincada etkiliyor..
İğne çok acitmiyo karından yapiliyo.. iğne onermisse Dr n iğneyi yap bence .. inşallah olumlu sonuç alırsınah keşke elimde olsa...çok sordum ama bi şey daha sorucam iğneyi kulanmak istemezsek nolur ben ondan da korkuyorum biraz iğne kullanmadan denesek olur mu acaba yarın doktor der ama ben yıne bilgim olarak gitmek istiyorum
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBen hamileyim isteyen herkese nasip etsin allahım
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinHamişimRabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?