Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/

Daha adet olmadım ama testim negatif
Bende aynı durumdayım kan testim 1,20 adette olmuyorum ..
Ben klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/
Canim Dr m erkek olduğu için bana alttan bakmamisti normal karından ultrason la baktı bazı Drlar karından bakıyorlar .. ama korkacak bişi yok Allah hakkında hayırlısı ni versin .. inşallah hamiş kalırsın bu ay
Hamişim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşALLAH güzel olur içim içimi yıyor kötü bi şey cıkarsa diye dua edin banada lütfen

gelişmemişşse napıyor biliyor musunz yada gelişince
Gelişince çatlatma iğnesi veriyor .. klomen yumurta lari geliştirici bı ilaç o yüzden gelişmiştir endişelenme .. biraz rahat ol fazla düşünmemeye çalış .. çok fazla takincada etkiliyor..

Gelişince çatlatma iğnesi veriyor .. klomen yumurta lari geliştirici bı ilaç o yüzden gelişmiştir endişelenme .. biraz rahat ol fazla düşünmemeye çalış .. çok fazla takincada etkiliyor..
ah keşke elimde olsa...çok sordum ama bi şey daha sorucam iğneyi kulanmak istemezsek nolur ben ondan da korkuyorum biraz iğne kullanmadan denesek olur mu acaba yarın doktor der ama ben yıne bilgim olarak gitmek istiyorum

ah keşke elimde olsa...çok sordum ama bi şey daha sorucam iğneyi kulanmak istemezsek nolur ben ondan da korkuyorum biraz iğne kullanmadan denesek olur mu acaba yarın doktor der ama ben yıne bilgim olarak gitmek istiyorum
İğne çok acitmiyo karından yapiliyo.. iğne onermisse Dr n iğneyi yap bence .. inşallah olumlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…