Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif maalesef

Malesef bu ay da olmadı

Ben de adet oldum

Canim beni silebilirsin tesekkur ederim Aminn bu topikde hamile kaldigini bildirenler saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini nasip etsin Rabbim . olmayanlarada tez vakitte nasip etsin iclerinde bana da insallah

Ben adet oldum

Merhaba hamdolsun bende hamileyim güzel sonuç aldım fakat riskli gebelik yaşıyorum henüz kalp atışı duyamadık

Önümüzdeki aylarda artık... Sanırım hormonal sorunlarım var göğüslerimden mavi yeşil acayip acayip renklerde sıvı geliyo yine belki gebeliğe engeldir bilemiyorum en iyisini doktorcum bilir tabii

Teyzoslar merhaba biz 8. HaftadanEki Görüntüle 2776157 el sallamaya geldik. Rabbim bebek bekleyenleri hayirlisi ile saglicakla kucagina almayi nasip eylessin. Duamdasiniz insAllah, Allah var gam yok
Canım kalp atışlarını da duydunuz mu .. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Rabbim bizede nasip eder inşallah

Canım kalp atışlarını da duydunuz mu .. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Rabbim bizede nasip eder inşallah
Cok sukur canim pir pir atiyordu minnak kalbi bidahaki gorusmemizi iple cekiyorum. InsAllah cancazim hayirlisi ile en yakin zamanda nasip etsin

Malesef regl oldummm

Malesef regl oldummm
Daha adet olmadım 4 gün var

Merhaba güzel anne adayları, benimde bat 21 şubattı bugün evde test yaptım positiv çıktı :) herkesin hakkında hayırlısını diliyorum umarım herkes positivi görür

Canım öncelikle hayırlı olsun amh kaçtı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…