Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var testim ama yapmadım daha dört gün var dıye. Ovü testiide tam pozitif degıl Gerci ama, inş oyledır yaaaa
Adete 2 gün kala belirgindi çizgiler o zaman anlaşılmıştı hamile olduğu biraz daha bekle o zaman testi yaparsın inşallah hamilesindir.adetten bikaçgün önce yumurtla duymadım çünkü ben ovu testin koyulaşırsa hamilelik olma ihtimali çok yüksek

Ay hadi İnşallah üc tane ovü testim var yaparım artık 3gün ıyıce koyulasırsa anlarım

Ben hamileyim bat 22 ocakti

Yumurtlamadan sonra hâlâ devam eden akıntının sebebi nedir? Bilen var mı, başına gelen ya da? Böyle şeyler kafamı karıştırıyor ama ya. Gebelik de olmuyor.

Test yaptın mı canım merak ettim

B Bendiss1708 hamileyim canım, Allah, isteyen herkese nasip, etsin. Bana da gebeliğimi, saglıklı olmasını nasip, etsin inşaAllah testimi atıyorum kan da verdim hcg 79 cıktı
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikinci testin kaç çıktı
yeni bat tahmini 27 şubat B Bendiss1708
Canım Şubat bat larini almıyorum ocakta bitirecem inşallah Şubat ta bütün isteyen anne adayları güzel haberi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…