- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.181
Var testim ama yapmadım daha dört gün var dıye. Ovü testiide tam pozitif degıl Gerci ama, inş oyledır yaaaaHamilelik olabilir ovu testi çift çizgi olup hamile olduğunu öğrenenleri tanıyorum gebelik testi alıp dene bence
Adete 2 gün kala belirgindi çizgiler o zaman anlaşılmıştı hamile olduğu biraz daha bekle o zaman testi yaparsın inşallah hamilesindir.adetten bikaçgün önce yumurtla duymadım çünkü ben ovu testin koyulaşırsa hamilelik olma ihtimali çok yüksekVar testim ama yapmadım daha dört gün var dıye. Ovü testiide tam pozitif degıl Gerci ama, inş oyledır yaaaa
Ay hadi İnşallah üc tane ovü testim var yaparım artık 3günAdete 2 gün kala belirgindi çizgiler o zaman anlaşılmıştı hamile olduğu biraz daha bekle o zaman testi yaparsın inşallah hamilesindir.adetten bikaçgün önce yumurtla duymadım çünkü ben ovu testin koyulaşırsa hamilelik olma ihtimali çok yüksek
Bize de haber ver inşallah güzel haberleriAy hadi İnşallah üc tane ovü testim var yaparım artık 3günıyıce koyulasırsa anlarım
Aminn inşallahhBize de haber ver inşallah güzel haberleri
Ben gec adet oldum heveslenmistim oysa ki ama olmadı geldi kırmızılar@Esra Nur 08
@Bismilhayrun
R Renkkkkk
@Sapsirella
@ebruuu34
@Gulbaharszn
@Kivircikkhatun
@Nil Toprak
@gulasor34
@ryhnrba
@Paci34
@Sade frappe
@Minikfaremmm
@Dilekcml
@goldenarrow12
@papatyamm5757
@illy_illy
@Gerceklerleyuzleseninsan
Evet hanımlar durumlar nedir bildirirseniz kaydediyim
Ben hamileyim bat 22 ocaktiBat tarihi Ocak olanlar bu listeye eklenecektir ..bati Şubat olanlar Şubat ayı gebelik planlayanlar topigine geçebilirsiniz.. bende oraya geçtim
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralık@aleynaaleyna00 14 Aralık@Minmin2626 29 Aralık@Gul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık �
@Nefertitibgm 10 ocak@joynss 2 Ocak@Takitoki 7 Ocak@merimericik 11 Ocak@blmrc 7 Ocak@Eliff456 12 Ocak@ymncls1 @goldenarrow12 16 Ocak
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Bismilhayrun 5 Ocak R Renkkkkk 5 Ocak @ebruuu34 8 Ocak
@Gulbaharszn 9 ocak
@Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak @Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak ��
@Minikfaremmm 15 Ocak
�
@Dilekcml 15 Ocak @Sade frappe 16 Ocak @papatyamm5757 16 Ocak
�
�
@seher051219 17 ocak @pandaaa
@syseylans18 Ocak @Saniyecan123
@Melekk5219 Ocak @Dilosunuz
@Haso1820 Ocak @HemsireHanim263
Sevgicik
@nurayksks
@ninio21 Ocak @Ahali
@anneolmayolu
Kalbim73 22 Ocak @miyuuu
@sekes
@Seven003
@denizzz5900
@sevmali23 Ocak @Feyzaanrr
@Pussuk25 Ocak @yagmur597
@Arelarven
Hayalletcasper
@Candyy15
@Hayatlarrr26 Ocak
�
�
@ggggg
@Smrolcy
@ygmdnz
@piece-of-ice27 Ocak @karavil
Jane Jetgil 28 Ocak @minok
@Salm_hh29 Ocak @Merve kpc 30 Ocak
Bu daha ki ay inşallah canımBen gec adet oldum heveslenmistim oysa ki ama olmadı geldi kırmızılar
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen hamileyim bat 22 ocakti
Teşekkürler amin ins gelecek ay sendeujdeli haber alirsinBu daha ki ay inşallah canım
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tamam canım inşallah bı dahaki aya sağlıkla kalirsinB Bendiss1708 ben adet oldum listeden silebilirsiniz.
İnşallah canımTeşekkürler amin ins gelecek ay sendeujdeli haber alirsin
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.B Bendiss1708 hamileyim canım, Allah, isteyen herkese nasip, etsin. Bana da gebeliğimi, saglıklı olmasını nasip, etsin inşaAllah testimi atıyorum kan da verdim hcg 79 cıktı
Amin canım Allah, isteyen herkese nasip etsin bakalım, beta normal ilerliycek mi 2 günde bir tçkan vericem yarın gidicem tekrarHayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Test yaptın mı canım merak ettimMerhaba benim adete 4 gun var ovü testim tekrar koyulasmaya başladı resimdekinden bi tık daha koyu. Neden olabilir . Normalde 14ünde ovü testim pik oldu sonradan çatladı silindi. İki gündür yine böyle koyulasmaya başladı
regli oldum malesef canım yarın doktora gidicem tedavıye baslarız muhtemel ne ılac vercekse artıkTest yaptın mı canım merak ettim
Moral bozmak yok canım hayırlısı ile bebişleri alcaz kucaklarımıza.hayırlısı artıkregli oldum malesef canım yarın doktora gidicem tedavıye baslarız muhtemel ne ılac vercekse artık
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinB Bendiss1708 hamileyim canım, Allah, isteyen herkese nasip, etsin. Bana da gebeliğimi, saglıklı olmasını nasip, etsin inşaAllah testimi atıyorum kan da verdim hcg 79 cıktı
Canım Şubat bat larini almıyorum ocakta bitirecem inşallah Şubat ta bütün isteyen anne adayları güzel haberi veririzyeni bat tahmini 27 şubat B Bendiss1708
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?