Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Evet bayanlar durumlar nedir durumunu bildirmeyen arkadaşlar 1 Şubat'ta silinecektir.. Bu topigi ocakta bitiriyorum Şubat için başka topik açmış olan newmoon10 nun topigine geçebilirsiniz .. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin..

27 ocak kan testi negatif adetim 10 gun gecti hala olmadi 3 gundur ovulasyon testi pozitif analayamadim bende

Canim ben yazmıştım görmedin sanırım adet oldum malesef yeni bat 14 subat

Bende adet oldum bitti bile

Benim reglim yeni bitti bi kaç gün oldu artık nasip şubatta subattakini ekler misin beni

1.Benide ekler misiniz bat 8 şubat.
2. Adet başlangıcından itibaren 16. Gün gördüm yumurtlamayı.
3. Üç ay kadar kullandım.
4. Laboquick markası.
5.yok.
6. Yok.
7.yok.

Ben adet oldum malesef bat 23 Şubat

Ben bekliyorum canım :) 10günüm var bat a

27 ocak kan testi negatif adetim 10 gun gecti hala olmadi 3 gundur ovulasyon testi pozitif analayamadim bende
Gecikme olmuştur canım
Canim ben yazmıştım görmedin sanırım adet oldum malesef yeni bat 14 subat
Şubat bat larini almıyorum canım
267 cıktı canım 2 gün sonraki testte
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim reglim yeni bitti bi kaç gün oldu artık nasip şubatta subattakini ekler misin beni
Şubat bat larini almıyorum canım maalesef
1.Benide ekler misiniz bat 8 şubat.
2. Adet başlangıcından itibaren 16. Gün gördüm yumurtlamayı.
3. Üç ay kadar kullandım.
4. Laboquick markası.
5.yok.
6. Yok.
7.yok.
Şubat bat larini almıyorum
Ben adet oldum malesef bat 23 Şubat
Şubat bat larini almıyorum canım maalesef

Yeni bat 22 şubat gecikmeli oldum ben de ama sonuç negatif

Bu ayda olmadı Şubatta tüp bebeğe başlıyorum Malesef olmadı

Amin cok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Canım bende regli oldum malesef

Adet oldum malesef

25 ocakta regli oldum yeni bat 25 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…