- 5 Nisan 2020
- 286
- 185
- 53
- 28
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.201
27 ocak kan testi negatif adetim 10 gun gecti hala olmadi 3 gundur ovulasyon testi pozitif analayamadim bendeBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Evet bayanlar durumlar nedir durumunu bildirmeyen arkadaşlar 1 Şubat'ta silinecektir.. Bu topigi ocakta bitiriyorum Şubat için başka topik açmış olannewmoon10 nun topigine geçebilirsiniz .. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin..
Canim ben yazmıştım görmedin sanırım adet oldum malesef yeni bat 14 subatBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Evet bayanlar durumlar nedir durumunu bildirmeyen arkadaşlar 1 Şubat'ta silinecektir.. Bu topigi ocakta bitiriyorum Şubat için başka topik açmış olannewmoon10 nun topigine geçebilirsiniz .. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin..
267 cıktı canım 2 gün sonraki testteHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinikinci testin kaç çıktı
Canım Şubat bat larini almıyorum ocakta bitirecem inşallah Şubat ta bütün isteyen anne adayları güzel haberi veririz
Bende adet oldum bitti bileBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Benim reglim yeni bitti bi kaç gün oldu artık nasip şubattaBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
1.Benide ekler misiniz bat 8 şubat.Bat tarihi Ocak olanlar bu listeye eklenecektir ..bati Şubat olanlar Şubat ayı gebelik planlayanlar topigine geçebilirsiniz.. bende oraya geçtim
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralık@aleynaaleyna00 14 Aralık@Minmin2626 29 Aralık@Gul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık �
@Nefertitibgm 10 ocak@joynss 2 Ocak@Takitoki 7 Ocak@merimericik 11 Ocak@blmrc 7 Ocak@Eliff456 12 Ocak@ymncls1 @goldenarrow12 16 Ocak@Kdr73 22 OcakSevgicik 21 Ocak
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
Bismilhayrun 5 Ocak E ebruuu34 8 Ocak
G Gulbaharszn 9 ocak
N Nil Toprak 13 Ocak G gulasor34 13 Ocak Gerceklerleyuzleseninsan 14 Ocak Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak ��
M Minikfaremmm 15 Ocak
�
D Dilekcml 15 Ocak @Sade frappe 16 Ocak P papatyamm5757 16 Ocak
�
�
K Kurt24 17 ocak P pandaaa
@syseylans18 Ocak Saniyecan123
Mikyy38 19 Ocak D Dilosunuz
Haso18 20 Ocak H HemsireHanim263
nurayksks
ninio 21 Ocak Mucizemibekliyorummm
A anneolmayolu22 Ocak -bridget-
S sekes
S Seven003
D denizzz5900
S sevmali23 Ocak F Feyzaanrr
P Pussuk25 Ocak Sunshine597
A Arelarven
Candyy15
H Hayatlarrr26 Ocak
�
�
Ben adet oldum malesef bat 23 ŞubatBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Ben bekliyorum canım :) 10günüm var bat aBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Bat in Şubat'ta mi Şubat batlarini almıyorum canımBen bekliyorum canım :) 10günüm var bat a
Gecikme olmuştur canım27 ocak kan testi negatif adetim 10 gun gecti hala olmadi 3 gundur ovulasyon testi pozitif analayamadim bende
Şubat bat larini almıyorum canımCanim ben yazmıştım görmedin sanırım adet oldum malesef yeni bat 14 subat
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin267 cıktı canım 2 gün sonraki testte
Şubat bat larini almıyorum canım maalesefBenim reglim yeni bitti bi kaç gün oldu artık nasip şubattasubattakini ekler misin beni
Şubat bat larini almıyorum1.Benide ekler misiniz bat 8 şubat.
2. Adet başlangıcından itibaren 16. Gün gördüm yumurtlamayı.
3. Üç ay kadar kullandım.
4. Laboquick markası.
5.yok.
6. Yok.
7.yok.
Şubat bat larini almıyorum canım maalesefBen adet oldum malesef bat 23 Şubat
Yeni bat 22 şubat gecikmeli oldum ben de ama sonuç negatifBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Şubat batlarini almıyorum canım maalesef ocakta bitirecemYeni bat 22 şubat gecikmeli oldum ben de ama sonuç negatif
Bu ayda olmadı Şubatta tüp bebeğe başlıyorumBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Malesef olmadıBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Ne kadar dir deniyorsunuz sende veya eşinde sağlık problemi mi varBu ayda olmadı Şubatta tüp bebeğe başlıyorum
Malesef olmadı
2,5 yıllik evliyiz hiç korunmadik 4.tup bebek denememiz olacak yaşa bağli yumurta rezervi düşük 42 yaşındayız eşim ve benNe kadar dir deniyorsunuz sende veya eşinde sağlık problemi mi var
Amin cok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsinGecikme olmuştur canım
Şubat bat larini almıyorum canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Şubat bat larini almıyorum canım maalesef
Şubat bat larini almıyorum
Şubat bat larini almıyorum canım maalesef
Canım bende regli oldum malesefBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
Adet oldum malesefBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
25 ocakta regli oldum yeni bat 25 şubatBismilhayrun , E ebruuu34 , G Gulbaharszn , N Nil Toprak , G gulasor34 , ryhnrba , Paci34 , M Minikfaremmm , D Dilekcml , P papatyamm5757 , Gerceklerleyuzleseninsan , K Kurt24 , P pandaaa , Saniyecan123 , Mikyy38 , D Dilosunuz , Haso18 , H HemsireHanim263 , nurayksks , ninio , Mucizemibekliyorummm , A anneolmayolu , -bridget- , S sekes , S Seven003 , D denizzz5900 , S sevmali , F Feyzaanrr , P Pussuk , Sunshine597 , A Arelarven , Candyy15 , H Hayatlarrr , @ggggg, S Smrolcy , Lady Isabella , K karavil , minok , O ORKIDE_6 , M Merve kpc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?