Aşılama 2021mart aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy inşallah rabbim banada nasip eder iyiki yazdınız yenimi peki heralde yeni kullanılmaya baslanmış bu yöntem yada bn yeni duydum ❤️
Bende geçen sene burda duymuştum canım o vesile oldu yoksa doktorum pek yanaşmamıştı ama iyiki onu seçmişim Rabbim utandırmasın🤲🏼 sizede nasip etsin maddi manevi emeklerinizin karşılığını alın inşallah canım 🤲🏼

o test ne için neyi belirlemek içn kullanılıyor ki çok duydum burda ama anlamadım yumurtanın çatladığınımı gösteriyor
Yumurtanın çatladığını gösteriyor 3 gün önce yaptım her iki çizgi tam kırmızıydı bugün yaptım t çizgisi gölge bile yoktu anlayamadım off

Gözünüz aydın :) Birkaç şey sormak istiyorum, eşinizin yıkama öncesi ve sonrası sperm değerleri nasıldı? Aşılamadan sonra günlük hayatınıza devam ettiniz mi yoksa birkaç gün sadece dinlendiniz mi? Bir de herhangi bir belirtiniz oldu mu ?
Ben mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)
Umut olmak için yazmak istedim umarım sizde güzel sonuçlar alın 🧡

Hayırlısıyla olsun rabbim kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah🙏
Çok teşekkür ederim hepimiz çift çizgiyi tez zamanda görürüz umarım 🙏 Dün olduk aşılamamızı, epey sıkışık girdim doktorum sıkışık olman çok iyi spermler çok hızlı ilerledi dedi. İdrar torbası baskı yapınca rahim yan duruyormuş ve spermlerin geçişi daha da kolaylaşıyormuş öyle dedi bilginiz olsun sizlerin de :) Bir de dün akşam ve bugün için ilişki önerdi sonra da gün aşırı devam edersiniz dedi artık bu ay da olmazsa daha fazla beklemeden tüp bebek tedavisine geçmek isitoyoruz 😊

Gözünüz aydın :) Birkaç şey sormak istiyorum, eşinizin yıkama öncesi ve sonrası sperm değerleri nasıldı? Aşılamadan sonra günlük hayatınıza devam ettiniz mi yoksa birkaç gün sadece dinlendiniz mi? Bir de herhangi bir belirtiniz oldu mu ?
Biz aşılamadan 3 ay önce baktırdık sperm sayısı iyiydi fakat morfoloji %2 ileri hareket %21di. Mikrocipli olduğu için yıkamadan sonra sonuç vermiyoruz dediler o yüzden göremedim ☹
Aşılamadan sonra eve gelip 1 saat yattım ondan sonra çarşıya gittim yürüdüm hiç dikkat etmedim sonra kızdım hatta kendime herkes yatmıştır sen gezindin tutmayacak diye :)
Hiç belirtim olmadı 13.gün adet öncesi olan akıntım geldi dedim kesin oluyorum akşamdı test yapayım negatifi göreyim bitsin dedim test yaptım net çizgiyi gördüm hemen kan testi verdim 145 çıktı. Bende inanamadım. 3.5 yildir olmuyordu birde boş gebelik yaşamıştım. Umudum yoktu yani çok fazla ama Rabbim nasip ettiyse bir şekilde oluyormuş. Inşallah sizde güzel sonuçlar alın bizde burda Sizin güzel sonuçlarınıza sevinelim hep birlikte ❤❤❤

Biz aşılamadan 3 ay önce baktırdık sperm sayısı iyiydi fakat morfoloji %2 ileri hareket %21di. Mikrocipli olduğu için yıkamadan sonra sonuç vermiyoruz dediler o yüzden göremedim ☹
Aşılamadan sonra eve gelip 1 saat yattım ondan sonra çarşıya gittim yürüdüm hiç dikkat etmedim sonra kızdım hatta kendime herkes yatmıştır sen gezindin tutmayacak diye :)
Hiç belirtim olmadı 13.gün adet öncesi olan akıntım geldi dedim kesin oluyorum akşamdı test yapayım negatifi göreyim bitsin dedim test yaptım net çizgiyi gördüm hemen kan testi verdim 145 çıktı. Bende inanamadım. 3.5 yildir olmuyordu birde boş gebelik yaşamıştım. Umudum yoktu yani çok fazla ama Rabbim nasip ettiyse bir şekilde oluyormuş. Inşallah sizde güzel sonuçlar alın bizde burda Sizin güzel sonuçlarınıza sevinelim hep birlikte ❤❤❤
Mikroçipliyi hiç duymamıştım sizde görünce araştırdım gebelik ihtimali daha yüksekmiş keşke daha önce haberim olsaydı :( Ben de çok uykusuzdum eve gelip uyudum hemen ama sonra hiç durmadım dışarı çıktıp işlerim vardı epey yürüdüm eve geldim temizlik yaptım olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum kendimi strese sokmak istemedim. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için de olmazsa da üzülmüycrm ne yapayım tüp bebekle olur diye ümit ediyorum. Biz de 3 yıldır istiyoruz bu arada :)

Mikroçipliyi hiç duymamıştım sizde görünce araştırdım gebelik ihtimali daha yüksekmiş keşke daha önce haberim olsaydı :KK43: Ben de çok uykusuzdum eve gelip uyudum hemen ama sonra hiç durmadım dışarı çıktıp işlerim vardı epey yürüdüm eve geldim temizlik yaptım olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum kendimi strese sokmak istemedim. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için de olmazsa da üzülmüycrm ne yapayım tüp bebekle olur diye ümit ediyorum. Biz de 3 yıldır istiyoruz bu arada :)
Bende mikroçipliyi burda görüp doktora sormuştum doktorum ne gerek var diye konuştu ama ben ısrar ettim ana hepsi birer vesile olacağı varsa her türlü oluyor canım. Sen hiç o yüzden keşke deneseydim diye üzme kendini Rabbim tüp bebeğe gitmeden nasip etsin inşallah maddi manevi yıpranmadan evladın gelsin inşallah 🤲🏼

Bende mikroçipliyi burda görüp doktora sormuştum doktorum ne gerek var diye konuştu ama ben ısrar ettim ana hepsi birer vesile olacağı varsa her türlü oluyor canım. Sen hiç o yüzden keşke deneseydim diye üzme kendini Rabbim tüp bebeğe gitmeden nasip etsin inşallah maddi manevi yıpranmadan evladın gelsin inşallah 🤲🏼
Amin inşallah 🙏

Back
X