- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi cikolatagofret
kızlar doktor size duphaston biye bir ilaç verdimi benımki verdi kullanıyorum ama bel ağrısından ölüyorum kaç gündür acaba ilaç mı yapıyo bileniniz varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mikroçipliyi hiç duymamıştım sizde görünce araştırdım gebelik ihtimali daha yüksekmiş keşke daha önce haberim olsaydıBen de çok uykusuzdum eve gelip uyudum hemen ama sonra hiç durmadım dışarı çıktıp işlerim vardı epey yürüdüm eve geldim temizlik yaptım olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum kendimi strese sokmak istemedim. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için de olmazsa da üzülmüycrm ne yapayım tüp bebekle olur diye ümit ediyorum. Biz de 3 yıldır istiyoruz bu arada :)
Duphaston değilde progestan fitil verdi bende bel ağrısı yaptı her doktor farklı ilaç veriyor korkma canımkızlar doktor size duphaston biye bir ilaç verdimi benımki verdi kullanıyorum ama bel ağrısından ölüyorum kaç gündür acaba ilaç mı yapıyo bileniniz varmı
Size de ilişki önerdi mi peki aşılama günü. Bana aşılama günü ve ertesi ilişki önerdi. Sonra da gün aşırı devam dedi.kızlar benim doktorum aşılamada ilk 3 gün dinlenmenin bi faydası yok dedi zaten sana tutunmamış oluyor bebek dedi aşılanın 4.5.6. günleri full yat dedi bna soğuğa çıkma tam tutunması o günlere denk geliyormuş ve önemli olanda o zaten
Evet herkese öneriyorlar. Sonuçta ortada çatlamış bir yumurta var ve ne zaman hangi spermi beğeneceği belli olmaz :) benim baya kanamam oldu ogün ilişkiye girmedim ama ertesi gün girdim. Bakalım inşallah olumlu sonuçlanır.Size de ilişki önerdi mi peki aşılama günü. Bana aşılama günü ve ertesi ilişki önerdi. Sonra da gün aşırı devam dedi.
evet önerdi bizede ama dinlen dediği günler 2 gunde bir dediSize de ilişki önerdi mi peki aşılama günü. Bana aşılama günü ve ertesi ilişki önerdi. Sonra da gün aşırı devam dedi.
canım buda progestanın hapıymış zaten ama baya agrıyor oturup kalkamıyorum resmen bu kadar ağrı yaparmı bilemedimDuphaston değilde progestan fitil verdi bende bel ağrısı yaptı her doktor farklı ilaç veriyor korkma canım
sizindemi aşılama oldu kaçıncı gündesiniz acabaEvet herkese
Evet herkese öneriyorlar. Sonuçta ortada çatlamış bir yumurta var ve ne zaman hangi spermi beğeneceği belli olmaz :) benim baya kanamam oldu ogün ilişkiye girmedim ama ertesi gün girdim. Bakalım inşallah olumlu sonuçlanır.
Yok bende agrı yapmadı istersen doktorunla görüşcanım buda progestanın hapıymış zaten ama baya agrıyor oturup kalkamıyorum resmen bu kadar ağrı yaparmı bilemedim
yarın yazıcam artık çünkü dayanamıyorum tam yeride belli değil ağrının doğrulamıyorum resmen ama bel gibi kaynağıYok bende agrı yapmadı istersen doktorunla görüş
Aşılama günü mü kanama oldu? Normal miymiş peki? Benim çok ufak lekelenmelerim oldu gün içinde. Bugün aşılamanın 4. günü karnında çok tuhaf bir ağrı var daha önce yaşamadığım, hayra alamettir umarımEvet herkese
Evet herkese öneriyorlar. Sonuçta ortada çatlamış bir yumurta var ve ne zaman hangi spermi beğeneceği belli olmaz :) benim baya kanamam oldu ogün ilişkiye girmedim ama ertesi gün girdim. Bakalım inşallah olumlu sonuçlanır.
Evet cumartesi günü oldum o günü de sayarsak daha 5. gündeyim ve ilk aşılamam çok heyecanlıyım. İnşallah hepimizin ki tutar.sizindemi aşılama oldu kaçıncı gündesiniz acaba
Evet aşılama günü kanama oldu. Benim vajinam dar muhtemelen ondan olmuştur. İlk kez karşılaştığım bi olay değil. Doktor normal dedi. Zaten akşama kadar geçmişti.Aşılama günü mü kanama oldu? Normal miymiş peki? Benim çok ufak lekelenmelerim oldu gün içinde. Bugün aşılamanın 4. günü karnında çok tuhaf bir ağrı var daha önce yaşamadığım, hayra alamettir umarım![]()
Ya benim de ilk aşılamam ve benim de cumartesi oldu az önce 4 yazmışım ama evet 5. Gün oluyor bugün doğruEvet cumartesi günü oldum o günü de sayarsak daha 5. gündeyim ve ilk aşılamam çok heyecanlıyım. İnşallah hepimizin ki tutar.
Bence mutlaka 3 kere deneyin. Çünkü her deneme de şans %5 artıyormuş. Bende 3 kere deneyeceğim. İnşallah gerek kalmaz da bu ay tutar.Ya benim de ilk aşılamam ve benim de cumartesi oldu az önce 4 yazmışım ama evet 5. Gün oluyor bugün doğruBugün erken gebelik testi siparişi verdim haftaya yapmaya başlarım artık. Bu ay olmazsa direk tüp bebeğe geçicez biz siz ne düşünüyorsunuz
3 yıldır bekliyoruz biz o yüzden süre daha fazla uzasın istemiyorum umarım gerek kalmaz tabi ama olmazsa tüp bebek yaptıralım dedik biz. Siz nerde yaptırdınız ve ne kadar ödediniz acaba?Bence mutlaka 3 kere deneyin. Çünkü her deneme de şans %5 artıyormuş. Bende 3 kere deneyeceğim. İnşallah gerek kalmaz da bu ay tutar.
İstanbul'da Fulya Acıbadem Dr. Faruk Buyru'da yaptırdım. Özel muayenehanesine gittiğim için 1.500 tlye yaptırdım.3 yıldır bekliyoruz biz o yüzden süre daha fazla uzasın istemiyorum umarım gerek kalmaz tabi ama olmazsa tüp bebek yaptıralım dedik biz. Siz nerde yaptırdınız ve ne kadar ödediniz acaba?
Acıbadem olmasına rağmen uygunmuş fiyat. Ben Kağıthane'de bi özel muayenehanede 2000 liraya yaptırdım.İstanbul'da Fulya Acıbadem Dr. Faruk Buyru'da yaptırdım. Özel muayenehanesine gittiğim için 1.500 tlye yaptırdım.