Aşılama 2021mart aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanımlar bende 5 yıllık evliyim ayın 5 inde aşılama yaptırmıştım bugün 13.gunum erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 5 gün vardi ama adet olacak gibi hissediyorum zaten bel ve sırt ağrım çok aşılama yaptırdıgim günden beri tüm hamilelik belirtisi vardı kasim ağrısı göğüs hassasiyeti 2 gündür mide yanması da vardı ama sonuç bugün negatif çıktı 😭😭
Ben de 6'sında yaptırmıştım bugün test yaptım negatif benim de :( BAT 19 mart

İnşallah öyledir bır tanede daha testim var onu da Pazar günü yapicam o zaman 16 günüm oluyor pazarteside adet tarihim hiç umudum yok ama o zaman çift çizgi görürüm inşallah
inşallah canım inşallah benimde küçücük bir umut bıraktı doktor ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ben mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)
Umut olmak için yazmak istedim umarım sizde güzel sonuçlar alın 🧡
Merhaba canm ben de asilama oldum bugun 11.gunum asilama gunuyle birlikte sayarsak 12. Gunum bende lekelenme oldu pembemi kahvemi anlayamadim bir turlu acaba tutmusmudur dun erkn gebelik tst yaptim cok silik çizgi cikti 🥺 4 yldir evliym cok istiyorm bir bebegim olsun

Merhaba canm ben de asilama oldum bugun 11.gunum asilama gunuyle birlikte sayarsak 12. Gunum bende lekelenme oldu pembemi kahvemi anlayamadim bir turlu acaba tutmusmudur dun erkn gebelik tst yaptim cok silik çizgi cikti 🥺 4 yldir evliym cok istiyorm bir bebegim olsun
İnşallahhhhh tutmustur bence tutmus gibi duruyo silik cızgı cıktıysa ve leke geldiyse ❤️

Slm kızlar bende 4 martta aşılama oldum dün kan verdim sağlık ocagında sabah çıkmış sonuç 1.20 yazıyo negatif yani dün bütün gün adet olcak gibi bel ağrım oldu bugün bel ağrım yok sağ kasığımda arada batma ve dolgunluk hissi var ve karnım çok gurulduyo aç tok farketmeksizin 2 gündür çok acıktığımı farkediyorum inşallah güzel şeyler olur hepimiz için

İnşallahhhhh tutmustur bence tutmus gibi duruyo silik cızgı cıktıysa ve leke geldiyse ❤️
İnsallah cnm benim rabbim sesini duysun rabbim bu guzel aylarda hepimizin yuzunu guldursun ❤️🤲bugunde leke geldi ben esime soyledim esim dyor cok takinti yapyn takmamaya da calisiyorm ama elimde degil etrafimdaki herkes hamile uzuluyorm 🥺

İnsallah cnm benim rabbim sesini duysun rabbim bu guzel aylarda hepimizin yuzunu guldursun ❤️🤲bugunde leke geldi ben esime soyledim esim dyor cok takinti yapyn takmamaya da calisiyorm ama elimde degil etrafimdaki herkes hamile uzuluyorm 🥺
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır. Günün ne zaman normalde?

Merhaba canım çok silik çizgi çıkması gebeliktir tabi ama lekelenme varsa progestan vermiş miydi doktorun onu kullan vermediyse hemen doktora git erken önlem al canım

Mikrocipli asılama nedir
Mikroçipli aşılama bir cip içinde morfolojisi yüksek olan yani sağlıklı olan spermleri seçmek. Normal aşılamada döndürme işlemi yapılıyor spermin dnası bozulabiliyor buda aşılama tutma oranında fark ediyor. Normal aşılama %15 sans verirken mikroçipli %30 sans veriyor

Back
X